Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele flyboyeda k tomuto seriálu (1)

Kurz sebeovládání (2012) 

Charlie je zpatky. Zatim ne tak lol hardcore jako 2 a půl, ale je tam velky potencial a Charlie dobrej. Myslim, ze se to jeste vic rozjede, jak uz to tak byva, doladi se postavy, vysperkuji dialogy atd... Prima nahrada za 2 a pul, nejsem hardliner, ale bez Charlieho me to proste nelaka... A osobne teda naopak doufam, ze Sheeen nepřestane s chlastem, tvrdejma drogama a lehkejma holkama, to je jako byste chteli po dexterovi, aby prestal vrazdit... :) No a pak je tu Selma, zeano, pokazde, kdyz prijde na scenu, mam monumentalni OLE... ()

Reklama

Reklama