Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Brano 

všechny recenze uživatele

Čakal som minimálne takú zábavu, ako som zažil pri sledovaní Dva a pol chlapa. Bolo to suché, trápne, až zo zúfalstva nasilu natlačený ten umelý smiech. Videl som prvé tri časti a ani jedná scéna ma nepobavila. Hrozný herci, väčších sucharov už nenašli? Charliemu tam chýba postava typu Jon Cryer. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Čím ďalej tým sa mi tento seriál začína páčiť čoraz viac. Spočiatku nič moc, ale postupne to naberá na obrátkach a hravo prekoná Kucherove diely Dva a pol chlapa. Aj keď sa asi nikdy nevyšvihne na kvalitatívnu úroveň pôvodných častí spomínaného seriálu, napriek tomu má potenciál na dlhodobú divácku zábavu. ()

Vocoun 

všechny recenze uživatele

Viděno přes 60 dílů. Ale jo, proč ne. Je to slušné, je to vtipné. I když to má teda spoustu much. V první řadě mi teda trochu vadí, že se jedná tak trochu o dva seriály. První, za přítomnosti Selmy Blair a druhý po ní. V těch prvních asi 20 dílech totiž Charlie hraje nečekaně inteligentního člověka s docela vybraným humorem a skutečně se snaží pomáhat skupině. Po odchodu se ovšem seriál mění trochu na kopii Dva a půl chlapa a Charlie hraje zase sám sebe. Opět tu máme lehce bohatšího playboye, který má krásný dům, ze kterého pracuje, nenávidí svého otce (místo matky), chlastá, sexuje.. No zkrátka to samé jako v DaPCH. Navíc děj přestane dávat o dost víc smysl. Po 40 díle se snad uplně vytratí exmanželka s dcerou ( neviděl jsem je tam snad tak 15 dílů), což opravdu dává smysl, soused se tam taky objeví jen jak se mu zlíbí, takže více prostoru dostává jen Jordan a Sean. Takže jde vlastně jen o epizodní Charlieho sex misi s chlastem a občasnou terapií. Navíc po všech těch dílech se žádná postava, hlavně pacienti vůbec ale vůbec nezměnili, takže nejen, že terapie je k ničemu, ale taky scénaristi trochu kulhají :) Ale abych jen nehanil - dokáže mě to rozesmát, Ed A Patrick jsou skvělí, hlavně jejich vzájemné rozepře, Nolan umí taky občas zaperlit, takže jediná na ránu ja Lasie či jak se to píše. A když zrovna Charlie není po kocovině, tak se mu herecký komediální talent nedá upřít. Takže pomezí 3 a 4 hvězd, ale dám 4, protože těch komedií, které za něco stojí teď moc není. Snad se děj zkomplikuje a bude to směřovat více k začátku. 68% ()

Mikel LetsGo 

všechny recenze uživatele

Charlie is back!! a v plné parádě. Neztratil nic ze svého osobního kouzla.. naopak. Myslím že oproti dvaapulchlapa je jeho postava mnohem sympatičtější. Vše má pevně pod kontrolou a zároveň tak trochu u prdele :) Navíc spousta vynikajících postav které slibují,že bude z čeho čerpat, a těch pár slavných hvězd co se tam občas nachomýtne je taková třešnička na Charlieho skvělém dortu se striptérkou uvnitř. ()

Zeker 

všechny recenze uživatele

Po skončení 8 série Dva a pol chlapa nám Charlie Sheen našťastie nechal tento podobný a hlavne takisto vtipný seriál. Niečo mi tu hovorí, že Charlie Sheen tu podal neskutočne dobrý herecký výkon (ale on vždy). ()

FREEWHEELER 

všechny recenze uživatele

"I'm a sexy ghost. Booo." Hodnotenie po prvých troch dieloch. No, absolútne nič prevratné, ale humor je príjemný. Lepšie ako Two and a Half Man to nie je, ale pozerateľnejšie ako slabšie časti TAAHM rozhodne, alebo príšerná 9. séria. Čo ma odrádza, sú absolútne nerozvinuté postavy, neviem kto je čo, aký je, prečo je. Pokiaľ to Charlieho bude baviť točiť, a nestane sa z toho brak, pojdem s hodnotením vyššie. ()

gemkio_cz 

všechny recenze uživatele

Charlieho návrat na obrazovky po spackaném konci TAHM se podle mě vydařil na výbornou. Seriál je slušně našlápnuty (ale zatím to není na 5* - snad to na konci řady bude na plný počet), Charlie exceluje jako v prvních řadách TAHM (doufám, že mu to vydrží a nenechá se o5 vyhodit), zbylé herecké obsazení je také dobré.Věřím, že postupem času se seriál rozjede do maximálních otáček a předvede všechen potenciál co má. Přece jenom námět není špatný - Charlie Sheen jako terapeut kurzu sebeovládání... Doufám, že seriál vydrží víc než jednu sérii, vzhledem k tomu, že po skončení seriálu chce Charlie skončit s herectvím (snad jen řeči kvůli sledovanosti....) ()

Crybaby 

všechny recenze uživatele

Charlie je Boh a záruka kvality, o tom niet pochýb ale tomuto zatiaľ niečo chýba. Oproti 2 a pol chlapa to nestratilo príliš humoru avšak chýba tomu tá atmosféra ktorú tam bolo predtým cítiť. Dúfam že sa to časom rozbehne.║5.diel║ ()

peto2 

všechny recenze uživatele

Tak , za sebou mám všetkých 100 častí, dalšia sa už vraj nechystá takže sa môžem vyjadriť. Prvé , skuškové diely ma ihneď chytili a vtiahli do seriálu . Síce to musel ťahať Charlie vlastne úplne sám ale postupom času si to scenáristi uvedomili a dali priestor aj ostatným postavám hlavne Seanovi , Jordan a Charlieho pacientom. Mrzí ma , že zo seriálu zmizla Charlieho žena, dcéra a vlastne aj sused. Niekde v strede seriálu to už poriadne šlapalo a dvojka Sean-Charlie sa mi naozaj pozdávala. Lenže každý seriál musí napredovať a to sa tu bohužial nestane . Čakal som kedy sa konečne niečo zamotá , čakal som na nejaký vývin postáv ale ten neprišiel. Postupom času už máte pocit ako keby ste pozerali jeden a ten istý príbeh a začne vás to nudiť . Posledné diely už ani nemajú logiku , a osobne mi už ani neprišli vtipné. Moje hodnotenie prešlo postupne od 5 hviezdičiek až ku trom . Dúfal som ,že finále ma prinúti predsa len jednu hviezdičku pridať ale nestalo sa . Škoda. Každopádne dúfam , že toto nieje posledné dielo na ktorom sa podielal Charlie Sheen ako sa pred začiatkom seriálu hovorilo . WARNING! NEPOZERAŤ SO SLOVENSKÝM DABINGOM ! ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Jemnejšia rola oproti tomu, čo hral Charlie v Dva a pol chlapa. Ale sedí mu to. Po istom čase tento sitkom doceňujem ešte viac. Možno mali tvorcovia trošku počkať a prísť s týmto sitkomom o pár rokov neskôr, v rámci veľkého Sheenovho comebacku. Ale rozhodne nejde o žiadny prúser, ale vcelku zábavný, sympaticky obsadený a príjemný seriál. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Charlie Sheen hraje prakticky to samé, co v 2½ chlapa. Spíš to teda vypadá, že nehraje, ale je sám sebou. Ale díky dobře vymyšleným vedlejším postavám a dobře vybraným (některým) hercům si to po celou dobu drží solidní úroveň. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Charlieho mám rád. Po šesti dílech ale nemohu dát víc než 2*. Stejná role jako ve Spin City a Dva a půl chlapa. Další sukničkář a opilec, jen ten věk s padesátkou na krku už neobelstí tak lehko. Dodatek po kompletní první sezoně: rozkolísaná kvalita dílů, pár na 4* ale i pár dílů na 1*. Celkově nechávám na 2*, snad to vytáhnou další sezony výš... ()

oSiSko 

všechny recenze uživatele

Väčšinou idú seriály dole vodou, ale tento seriál ide stále hore a hore a oveľa viac ma baví..a aby mala séria 50 dielov? ()

Ajimaru 

všechny recenze uživatele

První tři díly docela nuda. Ale kvalita seriálu s každým dalším dílem vstoupá. Takže to začíná být celkem fajn. ()

kura68 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, stýskalo se mi po něm. Po Dva a půl chlapa, kde tvořil tak 60% úspěšnosti celého sitcomu a kde nám chybí doteď, je tohle jeho velký návrat. Doufám, že bude sérii, co nejvíce. ()

springboks 

všechny recenze uživatele

Docela dobrej seriál, Charlie ukazuje přesně to, co se mu osvědčilo v Two and Half Men, z toho sezení jsou vtipný všichni, mně se nejvíc líbil ten jižanskej dědek, to co občas předvádí je k nezaplacení.Na začátku se mi trochu nelíbila ta jeho manželka, protože má takovej zvláštní hlas, ale postupem času sem si oblíbil i jí. ()

CrashONE 

všechny recenze uživatele

Po první sérii to vzdávám, Charlie se sice snaží ale není to ono a sám to utáhnout nemůže, tak nesympatické obsazení jsem snad ještě neviděl. 50% ()

Reklama

Reklama