Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Makky 

všechny recenze uživatele

Konečne ho máme späť a je v oveľa lepšej forme, než som predpokladal. Anger Management je sitcom úplne odlišný a predsa v mnohom podobný TAHM. Navyše Charlie sympaticky zosmiešňuje/napodobňuje/paroduje/ironizuje na účet jeho predchodcu a v mnohom sa to vypláca. Čo mi tu však pekelne chýba, je iný funkčný a silný element okrem Charlieho. Chlapčisko to zatiaľ ťahá všetko sám a postupom času by to nemuselo stačiť. Zároveň dúfam, že postavy na terapii získajú určitú hĺbku a vážnosť, tá im výrazne chýba. Videl som však zatiaľ len prvú sérku, uvidíme ďalej... ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Úvodná scénka seriálu geniálna. A aj prvá séria vcelku vydarená a na 4* by mi zrejme vyšla. No v druhej (90 epizódnej !!!) sérii sa vtipy začali opakovať a Charliemu chýbali výrazné vedľajšie postavy Alana,Jakea,Berty,Evelyn,Rose,Herba,Judith a ďalších aby seriál fungoval lepšie. No a samozrejme tiež kreatívnejší scenáristi. Charlie to tak ako som už písal ťahal čo to šlo a minimálne potvrdil, že to v sebe stále má a že keby nerobí chujoviny, tak stále mohol byť najlepšie plateným seriálovým hercom na svete. Miesto tohto Kurzu sebaovládania, mal Charlie Kurz sebaovládania naozaj podstúpiť a dočkali by sme sa miesto ľahko nadpriemerného sitkomu s pár vydarenými gagmi a hláškami plnohodnotných ďalších pár sérií najlepšieho komediálneho sitkomu všetkých čias.  60% ()

Reklama

Worry77 

všechny recenze uživatele

How much blow can Charlie Sheen do? Enough to kill Two and a half Men. Charlieho comeback po drogových eskapádách už není tak snadno zapamatovatelný, jako jeho předchozí role, v níž hrál ve své podstatě sám sebe. Paradoxně se v tomhle seriálu jeho postava změnila jenom minimálně - nese stejné jméno, má často sex, má na chlup stejný výstup a mimiku a mohl bych jmenovat dál (ne, že by se nějaké odlišnosti nenašly). Zbytek postav je prostě jenom ucházející, neurazí ani nenadchnou, často jsou spíš otravný. Během první série, kterou jsem během víkendu sjel, jsem se zasmál maximálně pětkrát, tudíž není zrovna těžké usoudit, že skvělým humorem to zrovna nečiší. Sheen tu má stále ale spoustu charisma a už jenom díky tomu se na to minimálně dá dívat. Spíš než jako něco, co si pustím, abych se zasmál to vidím jako feel good sitcom na večer, co si pustím, když zrovna v televizi nic jinýho neběží. Tudíž je to fajn, ale žádná sláva se nekoná. (50%) ()

zekkx 

všechny recenze uživatele

Pokus Charlieho vrátit se tam, odkud díky svýmu nenasitnýmu nosu spadl. Na výsluní. Trapný pokus. Úvodní scéna, kterou se to Charlie jakousi alegorií snaží Lorremu vrátit je tak průhledná, že vychází spíše trapně. K seriálu - trapné, infantilní gagy jak z opravdu na rychlo umletého, béčkového sitkomu. Nezajímavé postavy, počínaje Charliem, konče jeho nesnesitelnou manželkou. A mohl bych pokračovat.. přiznávám, tohle je hodnocení po pouze pěti shlédnutých dílech, ale pochybuju, že na těch bodech, co jsem tu vypsal se něco kdy změní ;) Jediný v čem Charlieho lituju je fakt, že podle všeho na Anger Management vsadil allin a svoji velkolepou kariéru s ním zakončuje. ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Je to nenásilné aj vtipné, striedmejšie ako posledné a obsesné série Dva a pol chlapa s Kutcherom. Najsexi babou je bez pochýb Shawnee Smith, riadna tigrica, toto sú tie správne typy, je zvláštne, že v Dva a pol chlapa nedali ani raz takú šarmantnú babu k Charliemu ;) Na zahodenie nie je ani Noureen DeWulf, vyzerá ako mexická židovka, fajn baba na zahryznutie, táto úloha jej dobre sadla a v slovenskom znení ju perfektne nadabovala Lívia Bielovič, dabing sa k tomuto seriálu vydaril skoro ako ten k Dva a pol chlapa, k výberu hlasov nemám výhrad. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Tvůrcí byli rozhodnutí natočit 10 dílů první série s tím, že budou v případě úspěchu seriálu natočit do roku 2014 dalších 90. (S.W.A.T)
  • Herečka Lindsay Lohan  tvůrce seriálu údajně pořádně naštvala, když zdržovala natáčení a celé dny jen vysedávala ve svém karavanu. (Chris Masters)

Reklama

Reklama