Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (189)

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Dnešní díl pořadu S mikrofonem za debilem jsme natáčeli v ulicích Kladna. Tak jaký znáš nejlepší vtip, tlustoprde? – Noo, tak třeba tenhle: Malá Měkunda pochází ze sociálně slabé rodiny a chodí do třetí třídy. Jednou vodárně dojde trpělivost a zavře u ní doma kohoutky. Měkunda přijde do školy a příšerným způsobem zapáchá. Šprtka Eliška to pochopitelně hned běží prásknout učitelce do kabinetu. Paní učitelko, paní učitelko, Měkunda smrdí! Ale Eliško, z toho si nic nedělej, mě taky a to si jí denně drhnu savem. – Huhuhahahaha, ty jsi ale srandista, Genero, to mi poser záda. ()

misar3 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších pořadů na TV Barrandov. Zajímavé historky, velká dávka humoru a skvělí vypravěči vtipů. Ano, někomu může přijít pořad trochu kontroverzní, na jedné straně je zde Ruda a na druhé dva skvělý herci a host. Ale přiznejme si, vzájemně se všichni skvěle doplňují. A pro ty, co dali odpad... Asi nerozumíte vtipům a srandě, to je smutné. Člověk se pak bojí vyprávět vtipy, aby to nepovídal někomu z vás a vy pak jen civíte a vtip nechápete. To je dost trapná situace. ()

Reklama

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Ach boha jeho... Zašlé vtipy, které jsem slyšel už přinejmenším před deseti lety, a k tomu zašlí hosté, kteří se objevovali na televizních obrazovkách už tak před dvaceti. V momentě, kdy Petr Novotný - ta nejprofláklejší ikona zašlého vkusu - začal vyprávět o své nové divadelní hře, kde dává sexuální rady, měl jsem v hodnocení zcela jasno: jedna velká nula. Pravda, viděl jsem jen necelý jeden díl, ale víc po mně opravdu chtít nemůžete, to je hazard se zdravím. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že tento rádoby zábavný pořad moc valnou kvalitu nemá, ale hodnotit jej odpadem nebudu. Přece jenom se tu a tam vynoří nějaký vtip, který není už x let starý a který ještě neznám. Rudu jsem měl rád hlavně v jeho začátcích, kdy ještě nebyl tak ohraný. Takže mi zůstává jen Vašík Vydrů, kvůli kterému tu NULU prostě nedám. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát ohrané vtipy plus dnes už tragický Michal Kavalčík jako Ruda z Ostravy. Kdyby Vašek Vydra (I Michal Novotný ujde) nebyl tak skvělým vyprávěčem vtipů, čímž dokáže vyloudit úsměv i na mé tváří čili na obličeji toho jenž má pocit že už každý vtip slyšel a nic ho nemůže překvapit, dal bych jenom jednu hvězdičku. Takhle je to za slabší dvě hvězdy. 35% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama