Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze uživatele Olík k tomuto seriálu (1)

Helena (2012) 

A vlastně to všechno nezačalo tak úplně špatně......nebyl to si sice Comeback (a už v žádném případě nějaký zahraniční seriál), ale něco z něho jsem tam stejnak cítil. Celé by se to vlastně dalo rozdělit na dvě části ohraničené událostí, kterou jsem pracovně pojmenoval "škatule, škatule hejbejte se". Výměna Marthy Issové za Petru Hřebíčkovou, Jana Maršála za Filipa Antonia a Martiny Kavanové za nikoho znamenala nakonec i výměnu snahy za rezignaci......když už jsme si koupili lístek, tak vydržíme až na konečnou, ale o dobrou náladu v kupé ať se starají jiní. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama