Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze uživatele dogrose k tomuto seriálu (1)

Helena (2012) 

Jednu hvězdu za příjemné herecké obsazení. (A taky, že to bylo o třídu výš než rodinky na Primě). Zvláštní střih (souhlasím s komentářem honajz: někdy šly znenadání tři fóry za sebou, což divák nestíhá zpracovat). Snad nejvíc mi vadil zahraniční formát, který mi na české poměry prostě neseděl: on bez práce, ona v nepříliš dobrém zaměstnání, přesto barák a tři děti a jen běžné starosti - s tím se příliš ztotožnit nedá. Namixovaný smích mě rušil. Uvidíme dál, třeba ještě překvapí. Srovnání s Comebackem mne vůbec nenapadlo, to je pro mě jiná váhová kategorie. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama