Série(4) / Epizody(58)
Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)
Nevyhledávám to pravidelně, ale když na to v TV narazím, tak to obyčejně dokoukám a párkrát se i zasměju. Nic světoborného, ale pokud bych to měl srovnat s jinýma současnýma seriálama (všechny ty ulice, ordinace, obchoďáky atd.), tak mi tohle přijde jako něco aspoň trochu jiného a svěžího. Postavu té policistky jsem si dokonce i oblíbil. Asi proto se mi nechce dávat podprůměrné hodnocení, i když 3 hvězdy jsou možná až moc :). ()
Něco zábavné, něco se dá vydržet, a pro jisté chvilky to jde. Už jsem jako divák zvyklí na ledacos, takže beru to jakože lidi chtěj takový seriály https://www.youtube.com/watch?v=N10OXcITZ7w&list=PLNMXC88_M2Q_4zzcd30OUcWsPA0A8aTbS&index=3 ()
Proboha tak tohle je opravdu čistej odpad!!! Viděl jsem asi 10 minut z jednoho dílu a ty super trapný vtipy a výstupy jednotlivých herců, kteří se nějakému komediálnímu nebo hereckému talentu vyhli velikým obloukem, opravdu nedali vydržet. Nechápu jak se při takovémhle pořadu dokáže někdo bavit. Comeback se dal ještě v pohodě sledovat a byl i celkem vtipný, ovšem tohle je opravdu příšerné. ()
Není to až tak hrozné, jak třeba ta Pawlovské slátanina na Primě, některé dialogy jsou hodně dobré, až jsem přemýšlel i o třech hvězdičkách, ale několik věcí celý sitcom sráží. Nejvíce ten namixovaný smích, který se spouští náhodně, a ne u vtipů. Pak špatná gradace a vypointování fórů - třeba u té snídaně byly hned tři vtipy zabity tím, jak neúměrně dlouho se dialog vlekl, a potom také špatným střihem (jednou přijde pozdě, podruhé moc brzy, asi jako když švenkují nervně kameramani při přímém přenosu play off hokeje - jenže tohle není přímý přenos, mankote!). Některé situace jsou rovněž poněkud podivné, a pak někteří herci mi tam nesedí ani náhodou. Nebo snad někdo věří, že Martha a Sandra jsou ségry či co? A slizkého vedoucího zkopírovali z Comebacku, z dílu s hranolema. Takže nakonec mírný podprůměr. ()
Vtipné to není, ale dobrá, prostě by se člověk dodíval i bez toho. Co mě ale spolehlivě donutí díl vypnout před koncem je domíchávaný huronský smích do naprosto standardních replik, u kterých se ani neusměju. Co takhle dávat třeba znovu Ulici s namíchávaným smíchem? Vtipné by to bylo asi tak stejně a vyšlo by to laciněji. Viděny necelé tři díly. ()
- Ačkoliv je v civilním životě Sandra Pogodová bezdětná, má s výchovou tří dětí zkušenost. Před deseti působila v Americe jako au pair v rodině, která měla tři kluky staré devět, jedenáct a třináct let. (Olík)
- Je možné všimnout si nápadné podobnosti seriálu se sitcomem Rosseane (od r. 1998). Podobají se fráze, jména a někdy i kompletní epizody. (fiLLthe3DD)
- Od prvního castingu se kromě Leoše Nohy obsazení Musilovic rodiny kompletně proměnilo. On sám to komentoval slovy: „Asi jsem typický Musil.“ (Olík)