Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (261)

Compadre odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo sitcom mám tak nějak spojeno s Americkým seriálem přátelé..ano jsem rozmlsanec nejhrubšího zrna, ale když už kurva točim nějakej sitcom, tak by nemohl být aspon trochu kvalitní?? Seriál Helena absolutně postrádá vtip, vypadá, že je smatlanej na koleni a herecké výkony jsou na tom všem to nejhorší. Samozřejmě každá scéna a každej blebt přítomných "herců" je doprovázen hurónským nahraným smíchem, což vyznívá ještě víc trapně..tohle už netočte! ()

voleman odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha tak tohle je opravdu čistej odpad!!! Viděl jsem asi 10 minut z jednoho dílu a ty super trapný vtipy a výstupy jednotlivých herců, kteří se nějakému komediálnímu nebo hereckému talentu vyhli velikým obloukem, opravdu nedali vydržet. Nechápu jak se při takovémhle pořadu dokáže někdo bavit. Comeback se dal ještě v pohodě sledovat a byl i celkem vtipný, ovšem tohle je opravdu příšerné. ()

Reklama

waits odpad!

všechny recenze uživatele

Vtipné to není, ale dobrá, prostě by se člověk dodíval i bez toho. Co mě ale spolehlivě donutí díl vypnout před koncem je domíchávaný huronský smích do naprosto standardních replik, u kterých se ani neusměju. Co takhle dávat třeba znovu Ulici s namíchávaným smíchem? Vtipné by to bylo asi tak stejně a vyšlo by to laciněji. Viděny necelé tři díly. ()

Teron 

všechny recenze uživatele

Jo, zápletkový rekvizity průměrný český rodinky to kazej. Jinak je to ale snad první tuzemská věc od Comebacku, u který se fakt bavim. To by bylo tak na 3 - 4 hvězdičky, ale na truc dávám plnou palbu, protože vtipnej obsah rozhodně dominuje a výběr herců funguje - samozřejmě v čele s Pogodovkou, která má požádnej drajv a adekvátní cynismus. Zbytek zdatně sekunduje, děti o třídu lepší než tatík. Edit po cca deseti dílech: Začátek pohoda. Když se víc začnou zapojovat ženský z Heleniny první práce a hlavně Issová, je to naprosto super - scénka s Leošem a prstýnkem na baru byla boží. Pak dochází ale ke změně obsazení a klesá to celkově k nucenosti, která už nemá původní jiskru. ()

Pelargius odpad!

všechny recenze uživatele

Trvalo mi blbejch 5 minut, než jsem zjistil, co to je zase za paskvil. A další 3 minuty, než jsem našel ten zpropadenej ovladač (pod gaučem, parchant jeden). To znamená 8! minut zničeného času, kterého jsem klidně mohl využít na nošení dříví, uklízení pokoje, tancování kozáčka, zpívání azerbajdžánské hymny.... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Ve 24. epizodě pouští Marek (Filip Antonio) televizi, ve které hraje úvodní znělka k sitcomu Přátelé (od r. 1994). (fiLLthe3DD)
  • Od prvního castingu se kromě Leoše Nohy obsazení Musilovic rodiny kompletně proměnilo. On sám to komentoval slovy: „Asi jsem typický Musil.“ (Olík)
  • V epizodě "Zápas" hází Helena (Sandra Pogodová) koulí, ale v dalším záběru na dráhu má koule jinou barvu. (TheStitch630)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama