Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když otec odešel od rodiny, Lukův svět se zhroutil. Nyní, 20 let poté je Luke vlažný křesťan, pracuje jako barman a pomalu ztrácí správný směr. Když ho kvůli úletu opustí snoubenka a někdo téměř zabije jeho známého, Lukova životní krize vrcholí. Podaří se mu převzít kontrolu nad svým životem? Příběh nabízí univerzální poselství naděje a inspirující příběh o víře, odpuštění a vykoupení. (KrestanFilms)

(více)

Recenze (4)

John.Maugli

všechny recenze uživatele

Ústřední postava Luk neví, jestli má poslouchat sám sebe nebo svýho kněze a přestože se většinu filmu chová jako naprostej buzíček, ještě má pořád tendence uvažovat sám za sebe (tak do dvou třetin filmu). Jeho přítelkyně je jinýho názoru a nekompromisně odmítá všechno, co není v souladu s biblí a jejich církví. Potom je ve filmu starej člověk, kterej otravuje lidi kolem se svojí vírou a jeden z jím napadených dá najevo, že o to nemá zájem. Další zajímavá postava je týpek, se kterým pracuje Luk a který Luka svádí k pití a hraní karet s cizíma holkama. Abych to zkrátil. S Lukem se rozejde přítelkyně a když zjistí, že sám o sobě je k ničemu, tak se začne hrozně modlit, vysávat koberec v kostele atd. čímž leze doprdele svojí ex tak dlouho až tam doleze. Ti dva odmítači víry spáchají zločin - skončí ve vězení a tam si uvědomí, že věří v Ježíše Krista a nakonec všichni všem všechno odpustí. Musíte to brát jako komedii nebo mít hlavu hodně hluboko v prdeli, abyste to dokoukali do konce. ()

Tady_me_mate odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina měl intuitivní pocit, že nepatří do ústavu pro mentálně postižený a začal tomu rebelantsky vzdorovat, pak se s nim ale rozešla jeho postižená holka a tak začal dělat všechno proto, aby se dostal zpátky. Nakonec se vrátili všichni, i ti co tam předtim nebyli a to je konec. ()

Reklama

Reklama