Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posledních 12 měsíců jsou agent Národního úřadu pro kontrolu obchodu s drogami Bobby Trench (Washington) a důstojník Americké námořní rozvědky Marcus Stigman (Wahlberg) i přes vzájemné antipatie odsouzeni nehnout se od sebe téměř na krok. Pracují v utajení jako členové drogového syndikátu a každý z nich svému partnerovi věří zhruba tolik jako zločincům, jejichž zadržením byli oba pověřeni. Když jejich pokus o proniknutí do mexického drogového kartelu a zabavení milionů dolarů selže, jsou Trench a Stigman svými nadřízenými ponecháni napospas osudu. Teď, když se je všichni snaží dostat za mříže nebo pohřbít, se mohou spoléhat pouze jeden na druhého. Jejich pronásledovatelé to ale nebudou mít jednoduché, protože když celé roky předstíráte, že patříte mezi padouchy, nemůžete se ubránit tomu, abyste se od nich něčemu nepřiučili. (HBO GO)

(více)

Videa (44)

Trailer 1

Recenze (618)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

[ČSFD projekce] Dva drsňáci si takhle jednoho krásného dne ve tři odpoledne vyloupí malou banku v Mexiku. říkáte si: "Inu, což?" K jejich překvapení je v ní však nezvykle moc peněz. Než oba zjistí, jak se skutečně věci mají, jdou po nich snad všichni. Krást peníze se zkrátka nevyplácí, zvláště pak, když je v tom drogová mafie, CIA a ještě pár nasraných týpků v námořnické uniformě.. Tak prvně bych naprosto důrazně škrtl žánrové zařazení, protože tohle je čistokrevná komedie a pokud už bych tam něco zanechal, pak krimikomedie, to bude vůbec nejlepší označení. Dvojice Washington Wahlberg si skvěle sedla a naprosto dokonale se doplňovali. Nemůžu ani slovy popsat jak nadšený jsem z toho filmu byl. Jistě, není to žádný Shakespeare, ale tuctový blockbuster, který výborně pobaví na jedno zhlédnutí. Pak už se k němu člověk náhodně vrací jen když zrovna běží v televizi a na ostatních kanálech dávají Babicu, Vyhulené, Žumpastár nebo Argentinskou telenovelu, ale přesto jedno z příjemných překvapení. Závěrečnou scénu si sice mohli filmaři odpustit, ale i tak to byla pecka. 85% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je to tak týden, co jsem film viděl a pamatuju si z něj jenom tolik, že při pohledu na Pavlínku jsem měl sto chutí tasit svoje zbraně. To jí sice může těšit, jestli si právě teď čte můj komentář, ale Baltasar Kormákur si za to moc nekoupí. Kde bylo prosím pěkně nějaké jiskření a špičkování hlavní dvojice, které dělá z akční komedie akční komedii? Mně je jasné, že s Wahlbergem se hraje stejně těžce jako proti Bayernu Mnichov, ale ona už příprava na papíře asi až moc spoléhala na to, že "vrazíme tam jednoho černýho, jednoho bílýho, kudrnatou roštěnku, spoustu peněz, na konci to všecko rozstřílíme a bude vymalováno." ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kormákur by se měl vrátit zpátky za mámou na Island. Takovéhle rutinní žánrovky jsou pro něj škoda. Už teď dva dny po projekci nevím, o čem to bylo a jak to dopadlo. Jen snad, že tam hrál Marky Mark ... a to vskutku není to nejlepší, co si člověk z filmu může zapamatovat. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Denzel Washington - (Robert 'Bobby' Trench) +++ Mark Wahlberg - (Michael 'Stig' Stigman) +++ Paula Patton - (Deb) +++ Bill Paxton - (Earl) +++ Fred Ward - (Admiral Tuwey) +++ James Marsden - (Quince) +++ Edward James - Olmos - (Papi Greco) +++ Robert John Burke - (Jessup) +++ Produkcia: Andrew Cosby, Mark Damon +++ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zábavná odlehčená akčňárna s překombinovaným dějem, kterej mi byl v podstatě celkem jedno. Důležité je, že Wahlberg i Washington jsou super. Má to šťávu, správnýho zloducha, jehož roli si Bill Paxton fakt užívá (oproti tomu Edward James Olmos mi jako mexickej drogovej baron vůbec neseděl) a Paula Patton ukáže kozy. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (17)

  • Při druhé "ruské ruletě" si můžeme všimnout různé polohy nábojů na stole při vyndavání z bubínku a následných scénách, kde jsou jinak uspořádány a umístěny. (Shadowrat)

Související novinky

Zemřel herec Fred Ward

Zemřel herec Fred Ward

13.05.2022

Dnešní květnový pátek třináctého bohužel přináší jednu smutnou zprávu pro svět filmu, ve věku devětasedmdesáti let totiž odešel americký herec Fred Ward, známý z filmů jako Chvění, Sedm neohrožených… (více)

Epický Warcraft našel své hrdiny

Epický Warcraft našel své hrdiny

06.12.2013

Chvíli se uvažovalo o Colinu Farrellovi (dokonce se vyjádřil, že četl scénář a moc se mu líbil), ale nakonec bude hlavní hvězdou podle všeho Ben Foster. Jeden z nejlepších a zároveň nejméně… (více)

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Denzel opět akční, Equalizer našel režiséra

Denzel opět akční, Equalizer našel režiséra

22.02.2013

V Letu nám připomněl, že suverénně zvládá i ty nejnáročnější herecké polohy a zaslouženě získal nominaci na Oscara. Teď se ale vrátí k tomu, co mu jde v posledních letech nejlépe – drsné akci. Na… (více)

Reklama

Reklama