Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celý rok sbíral Jimmy Kimmel trpělivě zástup hollywoodských celebrit, aby celému světu představil ve svém oscarovém speciálu trailer na nejlepší film všech dob. (oficiální text distributora)

Recenze (159)

H34D 

všechny recenze uživatele

Dost dobrá parodie na všechny možné filmy a vůbec všechny možná filmová klišé. Všechno je poslepováno dohromady a navrch je z toho vystříhán Matt Damon, tak co víc si od fake traileru přát? :) 7/10 ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Bez ohľadu na to, že to asi takto Kimmel zamýšľal, menej je niekedy viac. Množstvo celebrít ktoré upísali dušu projektu tohoto moderátorského diabla však za to jedno zhliadnutie nepochybne stojí. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní nápad od Jimmyho Kimmela. Jeho talk show mám rád a občas jí sleduji...Jeho mnohdy vtipné nápady vyústily až v tento úplně nejlíp obsazený hollywoodský film. Samotný film je o ničem, jde o to, že tam zakomponoval celé množství hvězd a zjevně i přátel...No a na konci perlička s nepřítelem Mattem Damonem...100% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

stejně jako u kanadské sody mě napadá příměr k husitské houfnici, mizerný dostřel, skvělý zásah. Něco bylo takřka božské (Žvejkal ze Star Wars), jiné naopak.. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Náhodou, beru, jak si ze sebe "významní umělci" dělají legraci, je to jenom dobře a svědčí o dobré atmosféře.. :-) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se rozhodně musí brát s nadhledem :D Mohlo tam být ještě více hvězd, ale docela mě překvapilo, kolik velkých hvězd do The Movie Jimmy Kimmel dotáhnul :D ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Teď s odstupem, kdy už mám většinu parodovaných filmů alá Let, Bad Teacher, Méďa atd atd za sebou, vnímám Movie the Movie z úplně jiného pohledu. Tehdá mi to přišlo jako nesmyslná změt méně či více podařených fórků, až teď mi cvaklo, že jednotliví herci parodují své budoucí trháky. A skoro jsem nabrala dojmu, že jde o trailer k Movie 43 :-) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po prvních sekundých jsem to viděl na odpad, ale stojí za to dokoukat – scénář (byť parodie) je odpad, ale někteří herci stojí za to. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Líbila se mi pouze role Matta Damona, kterého opravdu moc nemusím. Konečně pro něj někdo vybral roli, která naprosto odpovídala jeho nehereckému potenciálu. Zbytek je totálně o ničem. Zřejmě nespadám svým stupněm retardace mezi cílovou skupinu, protože ten pokus o humor mě opravdu obrovským obloukem minul. Už dlouho si nepamatuji tak dlouhých 9 minut. Odpad! ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Snůška parodických scén na filmy v hvězdném obsazení. Jedná se o mírně vtipnou záležitost, kde jsem se nejvíce nasmál při scénách s Tomem Hanksem. Ke shlédnutí zde. ()

Reklama

Reklama