Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celý rok sbíral Jimmy Kimmel trpělivě zástup hollywoodských celebrit, aby celému světu představil ve svém oscarovém speciálu trailer na nejlepší film všech dob. (oficiální text distributora)

Recenze (159)

Ice123 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru vydařený fake trailer parodizující spousty jiných filmů s hvězdným opsazení a Damon jakožto hrozen, který bude vystřižen je prostě dokonalej :D ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Kde sehnali tolik hvězd ? xDDD Co jim za to ten Kimmel dal ? xDDD No to je jedno skvělá parodie na filmová klišé a na filmy vůbec jinak Tom Hanks překvapil xDDD ( 4.4.13/MAC ) ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Dost dobrá práce! Skvělý nápad, slušné provedení, a kdyby nebylo několika opravdu trapných "fórků", bylo by to za plný počet. Bohužel se ale v těch devíti minutách našlo pár hluchých míst, a proto jenom 80%. Ale doporučuju! :) ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Ako celok to teda za veľa nestojí (kto by to bol čakal), ale scénok, ktoré sa dajú označiť ako vtipné, je určite viac ako tých, ktoré boli skôr trápne. Najmä "neverending story" Jimmyho Kimmela a Matta Damona, ktorá má svoje pokračovanie aj tu, je zárukou skvelej zábavy. (55%) ()

geklon 

všechny recenze uživatele

zde se snoubí oba tabory zabývající se problamatikou kolem osobnosti Matta Damona, ty co si o něm myslí, že je HROZNEJ a ti co o něm tvrdí, že zraje jako VÍNO.....zde tvůrci vyhověli oběma skupinám...Met dejmn.....hroznové víno ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Osmiminutový trailer na největší film všech dob by slušně rozesmál i s neznámými herci (ale vidět výsledek bych asi nechtěl), s takhle hustým výskytem superhvězd ovšem razím do kina hned, jakmile bude natočen. :-) ()

Kejdlo 

všechny recenze uživatele

Já se smál. Jeden z těch případů, kdy je to trapné až je to zábavné. Poštuchování mezi Kimmelem a Damonem je stejně nejlepší. Chce to ale trošku studenského nadhledu a neočekávat duchaplnou zábavu. 7/10 ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Jimmy Kimmel je fajn chlapík, o tom žádná. Tohle sice není žádný zázrak, ale Matt Damon to vytáhl. :-) ()

Reklama

Reklama