Reklama

Reklama

Nádherná přítomnost

  • Itálie Magnifica presenza (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pietro se odstěhuje do Říma, aby zde vedle své profese pekaře zkusil i kariéru herce. Se svou sestřenicí si pronajme byt, který ale, jak se ukáže, má i jiné "nájemníky". (petrsv)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (9)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Sympatická,jednoduchá duchařina.O tom jak ublížená duše hledá klid.Herečka, Anna Proclemer,která se ve své roli postarala o rozuzlení , které vlastně bylo klíčové,byla ve své krátké ,ale náročné roli velice uvěřitelná.Bylo jí v té době přes 80 let a za rok po natáčení zemřela.Potěšilo mě že se ve filmu sešli moji oblíbení herci.Kteří mě potěšili i ve filmu Neřízené střely.Původně jsem dala tři, ale teď jak se v mysli znovu probírám dějem, dávám plný počet ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vulgární jednohvězdičková červená knihovna si hraje na umělecky ulítlou lehce intelektuální komedii, ale ve skutečnosti příšerně nudí. 1) Je úmorné sledovat, jak se k poznání, které je divákovi zřejmé po deseti minutách, propracovává hlavní postava celou hodinu._____ 2) A taky nechápu samoúčelné spojení duchařského motivu s homosexualitou._____ 3) Ozpetekovy Falešné vztahy nebo Neřízené střely patří k mým oblíbeným filmům. Ale v tomto případě jsme se prostě minuli a ani pár dadaidních hrátek to nezmění._____ 4) Zaujal mě 32letý příjemný Elio Germano (pekař - herec Pietro). ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* po čase jsem si pustil film od mého docela oblíbeného režiséra s gay tématy Ferzana Ozpeteka. Tentokrát je to opravdu hodně vlažný film a žádné coming-outy neřeší. Sice ve spojení s duchařským tématem to bylo docela originální, ale nijak zvlášť poutavě rozvedeno a jemně budované napětí šlo do ztracena, škoda. Prostě průměrný film, na který není důvod lákat. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 1 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

[ITFF 2012, Sydney] Dom s duchmi, ktorí nestrašia, jeden skrachovaný gay-sympaťák a tajomstievplná história. Vzniká nenútená half comedy-half drama s divadelnými prvkami a (s vážnosťou branej) metafyzickej magickosti. Ta sa tu zosobňuje skrz uväznené duše renomovaných umelcov, ktorých minulosť je zložitá a nepriamo napojená na nového nájomníka. Tým je práve Pietro, nesmelý mladík snívajúci o kariére profesionálneho herca a prežívajúci krušné obdobie svojho života. Body sa pretnú a navzájom ovplyvnia. Neurážajúci štandard, ktorý upúta hlavne vkusne optimistickým nádychom a pútavým skĺbením skutočnosti s chimérou. Priemerná pohoda s vydareným nápadom a triviálnym záverom. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama