Reklama

Reklama

Nádherná přítomnost

  • Itálie Magnifica presenza (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pietro se odstěhuje do Říma, aby zde vedle své profese pekaře zkusil i kariéru herce. Se svou sestřenicí si pronajme byt, který ale, jak se ukáže, má i jiné "nájemníky". (petrsv)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (9)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Sympatická,jednoduchá duchařina.O tom jak ublížená duše hledá klid.Herečka, Anna Proclemer,která se ve své roli postarala o rozuzlení , které vlastně bylo klíčové,byla ve své krátké ,ale náročné roli velice uvěřitelná.Bylo jí v té době přes 80 let a za rok po natáčení zemřela.Potěšilo mě že se ve filmu sešli moji oblíbení herci.Kteří mě potěšili i ve filmu Neřízené střely.Původně jsem dala tři, ale teď jak se v mysli znovu probírám dějem, dávám plný počet ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* po čase jsem si pustil film od mého docela oblíbeného režiséra s gay tématy Ferzana Ozpeteka. Tentokrát je to opravdu hodně vlažný film a žádné coming-outy neřeší. Sice ve spojení s duchařským tématem to bylo docela originální, ale nijak zvlášť poutavě rozvedeno a jemně budované napětí šlo do ztracena, škoda. Prostě průměrný film, na který není důvod lákat. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 1 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

[ITFF 2012, Sydney] Dom s duchmi, ktorí nestrašia, jeden skrachovaný gay-sympaťák a tajomstievplná história. Vzniká nenútená half comedy-half drama s divadelnými prvkami a (s vážnosťou branej) metafyzickej magickosti. Ta sa tu zosobňuje skrz uväznené duše renomovaných umelcov, ktorých minulosť je zložitá a nepriamo napojená na nového nájomníka. Tým je práve Pietro, nesmelý mladík snívajúci o kariére profesionálneho herca a prežívajúci krušné obdobie svojho života. Body sa pretnú a navzájom ovplyvnia. Neurážajúci štandard, ktorý upúta hlavne vkusne optimistickým nádychom a pútavým skĺbením skutočnosti s chimérou. Priemerná pohoda s vydareným nápadom a triviálnym záverom. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vulgární jednohvězdičková červená knihovna si hraje na umělecky ulítlou lehce intelektuální komedii, ale ve skutečnosti příšerně nudí. 1) Je úmorné sledovat, jak se k poznání, které je divákovi zřejmé po deseti minutách, propracovává hlavní postava celou hodinu._____ 2) A taky nechápu samoúčelné spojení duchařského motivu s homosexualitou._____ 3) Ozpetekovy Falešné vztahy nebo Neřízené střely patří k mým oblíbeným filmům. Ale v tomto případě jsme se prostě minuli a ani pár dadaidních hrátek to nezmění._____ 4) Zaujal mě 32letý příjemný Elio Germano (pekař - herec Pietro). ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama