Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lila sa práve vrátila do Berlína po tom, čo strávila rok v USA a zisťuje, že všetko sa zmenilo - jej matka sa opäť zamilovala a jej malá sestra je zbláznená do nejakej novej skupiny, o ktorej Lila nemá ani potuchy. Ale aj Lila sa čoskoro zamiluje do chlapca menom Chris. Nevie pri tom, že Chris je práve spevákom Berlin Mitte a najväčším idolom dievčat a aby to tak podľa manažérov aj ostalo, mal by stále vystupovať ako nezadaný. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Od začiatku do konca milé a úsmevné. Herecká chémia funguje ako má, až sa divím, že ide o nemeckú komediálnu produkciu. Som rád, že tu nedošlo k tradičným prehnaným veciam, s ktorými sa dnešné komédie nepretržite stretávajú, žiadnu fekalitu ani neusporiadaný sex tu neuvidíte. Film nie je nič úplne extra, ale poteší ako ľahká jednohubka z mládežníckeho prostredia. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty vedle mě můžeš spát, i když chrápu?" Ti dva si prostě byli souzeni, ale moje sympatie si nezískali. Určitě je to proto, že mě nezajímají umělé superstar s čerstvě rašícími knírky, ani chrápající náctileté zmatkařky a vlastně ani nemám rád špagety s džemem. Přesto bych jako už tradičně chtěl na německé romanci najít něco pozitivního, ale v tomto případě to není snadné. Snad tedy bubenice z Berlin Mitte stála za hřích a pak už mě nadchlo jen zpívání s německými důchodci při vyhlídkové plavbě. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Vymeniť nejaké tie trápne a klišoidné časti a bolo by to aj lepšie. Anna bola správne trhlá, Kostja bol neodolateľný a bolo to fajin svieže. Úplne, že neskutočná oddychovka, aj mozog môžete vypnúť. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Kýč jako Brno s hrdiny, kteří by měli být asi jakože rebely, zatímco oni se chovají jak skautíci, co jdou právě ze zpovědi. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

V poslední době mám hodně velkou slabost pro německý filmy a tohle je jeden z nich. Chtěla jsem to vidět v originálním znění, ale nakonec mi musel stačit pouze CZ dabing. Nadabovaný to nebylo nejhůř, dalo se to vydržet. Tyhle romantický komedie já hodně můžu. Celou dobu jsem se vůbec nenudila a výběr hlavních herců mě hodně zaujal. 80% bez váhání. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kdo to je ??" - "Ségra, byla rok v Americe, tak si myslí, že je důležitá !!" ;) No to mi poser kozy !! Když se chce, tak to prostě jde a dokonce i v Německu může spatřit světlo světa romantické filmové dítko, které nemáte chuť zardousit už pár minut po porodu !! ;) Povinně nezadaný jistě nelze považovat za nikterak inovativní, originální či bezchybný snímek, příběh nelze lépe vystihnout než jako naivní předvídatelný a prvoplánovitě na teenagery cílený kýč jako vystřižený z Brava, ten product placement byl hodně otravný, na němž mohou ujíždět snad jen ty hysterické nedospělé nanynky, ale když dojde na správnou konstelaci hvězd a sejde se nadprůměrný režisér Marc Rothermund, od něhož by tohle po Sophii Scholl čekal asi málokdo, nesmírně hravý a ceněný hudebník Gerd Baumann, který si tímhle sountrackem u mě osobně hrozně šplhnul, a maximálně sympatické herecké obsazení v čele s Kostjou Ullmanem a sladkou Annou Fischer, pak mu všechny nedostatky včetně té učebnicové šablonovitosti odpustíte !! Je fakt, že mě Lila, oceňuji, že nejde o žádnou bulimičku, často dost rozčilovala, chovala se totiž většinou jako to velké přežvýkavé zvíře se zvoncem na krku a obrovským vemenem, většinou dělala přesný opak toho, co sama chtěla, ale to už tak děvčata (nejen) jejího věku dělají, nejen u nás, ale jak vidno tak i u našich západních sousedů, a její kámoška s obličejem Niny Gummich prostě vypadá jako Sandra Pogodová před patnácti lety, ale jinak jde o nadprůměrně povedenou žánrovku, které neschází ani vtip, ani spousta slušných hlášek !! Prostě klasická neuvěřitelně roztomilá romantika pro malý holky !! Jo, tak jsem asi malá holka..;) ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Nakoukáno náhodou při hledání něčeho jiného. Hele, pro cílovou skupinu to není úplně blbá variace na Popelku. Má to samozřejmě debilní místa, ale občas to má i grády. Kostja Ullmann je velkej sympaťák, zatímco děvče lehce tuctové. Takže jsem palce nedržel ani tak jí, aby ho dostala, jako spíš jemu, aby to neposral. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pro fanynky princů z pop music. 1) Nejnavštěvovanější německý film (600 000 diváků v Německu za 3,5 měsíce 2010) je milý usměvavý chvílemi lehce trapný snímek s pěkným 26letým Kostjou Ullmannem (zpěvák skupiny Berlin Mitte). 2) Žánrové atributy tohoto typu červené knihovny jsou všechny přítomny - přitažlivý mladý zpěvák, jeho husičkoidní dívka, všetečná mladší sestra, která zaviní hlavní průšvih a pak jej i částečně napraví, chápavý bodyguard, kšeftu a ničeho jiného si hledící manager skupiny no a pár dalších postav, které neurazí. Děj i s pointou je jasný ještě dříve, než pustíte televizi...ale tady mi to nevadí. U pohádek přece také víme, jak to dopadne, a nejsou kvůli tomu méně oblíbené. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Keby nebolo toho priamočiareho deja podľa šablóny tak by to mohlo byť aj lepšie, pretože herci sú vybratý dobre ... ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Sice šablonovitý a daleko dopředu předvídatelný snímek, přesto tak úsměvný, milý - zkrátka hezký. Navíc děsně moc sympatičtí oba hlavní protagonisté. Celkově možná jen za tři, v rámci žánru bych se ale 4 * nebránil. ()

magnolia 

všechny recenze uživatele

na němce hodně dobré. a v rámci žánru "německá romantická komedie" (s dopadem na vkus jako nacisti na poláky) asi za pět. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Poměrně milá romantická záležitost s prvky hudebního filmu, milým obsazením a držící se osvědčených šablon, která na jednu stranu umí zahřát i rozesmát, na stranu druhou se nevyhýbá ani hlušším pasážím. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto filmu musím konstatovat, že opravdu stojí za to se na něj podívat, nejdříve jsem si myslela, že to bude jedna z těch rádoby ''blbostí'', ale než jsem se nadála, už jsem se celý film smála a ještě teď mne bolí bránice. Když se podívám na obsah podobných filmů, tenhle se k nim dá zařadit, taky taková obdoba ostatních, ale jedno se mi na nich líbí, vlastně na něm, jde o to, že ona si uvědomí, že by mohla udělat chybu, kterou by musela snášet do konce života. Na tomhle filmu se mi líbí hlavně to, že Lila neví, dokonce ani netuší, kdo Chris ve skutečnosti je, a v tom je to kouzlo, v tom, že musí překonat spoustu překážek, jen proto, aby se k sobě dostali. Děj se moc nedal předvídat, mi stačilo, že jsem stíhala se v něm orientovat, za malé nedostatky, které, no vlastně tenhle film neměl nedostatky, ať vzpomínám, jak vzpomínám, nemůžu si na žádné vzpomenout. Proto vřele doporučuji všem, kteří chtějí příjemně vyplnit čas, trošku se pobavit a na chvíli se dostat do života rockové kapely. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Příjemně až tragicky nenáročný a naivní snímek. Ve své podstatě ale vystihuje sny vyvádějících fanynek většinou popových hvězdiček. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

No, na to, že je to na takové poměrně ohrané téma a že je to z Německa, to dopadlo až nečekaně dobře...nicméně je to trochu moc velká napodobenina amerických teen romantických filmů a herečka v hlavní roli byla dost nesympatická... ()

Reklama

Reklama