Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mafiánsky boss sa dostane na kauciu na slobodu. Dozvie sa však, že mu niekto siahol na jeho tajné konto. Jeho hrdlorezi majú teraz dva dni na to, aby peniaze našli za akúkoľvek cenu. Iba tak má totiž známy mafián šancu uniknúť spravodlivosti. (petrik11)

Recenze (23)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Do poslední chvíle jsem filmu nevěřil, neboť jeho režiséra Stevena C. Millera (Scream of the Banshee, Automaton Transfusion) jsem měl zaškatulkovaného jako neumětela a nevěřil jsem, že se na tom někdy může něco změnit. Nicméně The Aggression Scale je kupodivu opravdu docela dobrej film. V hororovo-thrillerovém subžánru "home invasion" se v posledních letech urodilo poměrně dost zajímavých filmů (Secuestrados, Ils, Mother's Day, Strangers) a tenhle kousek není úplně bezchybný a nepatří mezi špičku, avšak při své krátké osmdesátiminutové stopáži je dostatečně zábavný, napínavý, pěkně nasnímaný a brutální, takže svoje spokojené diváky si snad bez problémů najde. Velkým plusem je taky pěkná, atmosférická náladotvorná hudba. A co mě naopak štvalo, tak to byly postavy. Hlavní záporák připomínající nasraný béčkový klon George Clooneyho byl ještě v pohodě, ale kladní hrdinové (v čele s nesnesitelnou puberťačkou, která se první půli náladově prokňouře a druhou půlí ublíženě prokvičí, protože si udělala bolístku na ruce) si teda moje sympatie nezískali. Lepší trojka a palec nečekaně nahoru. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

ROZSAH AGRESIVITY JE: "PSYCHOLOGICKÝ TEST MĚŘENÍ FREKVENCE ZJEVNÉHO AGRESIVNÍHO CHOVÁNÍ, KTERÉ MŮŽE MÍT ZA NÁSLEDEK FYZICKÉ NEBO PSYCHICKÉ UBLÍŽENÍ JINÝM OSOBÁM "...... /// Taťka mafián přišel vo prašule. Čističskej tým jede podle seznamu … a teď je na řadě Bill. Paní to má za sebou ….. Věřte – nevěřte. Teda spíš (kvůli filmovýmu zážitku) věřte. Smrad s ,,Rambo“ rychlokurzem a píča (má ségru), co se učila řvát (hekat?) tady. Každopádně by parchanti mohli vytvořit solidní páreček pro Hry vo život. Béčková vyvražďovačka vo čističích, kterejm se situace vymkla z ruky, páč začal čistit někdo jinej. Jako jo, ale že bych si z toho cákl do plátna …. von to jeden všechno už viděl mockrát… . /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Četl jsem inzerát, že Zběratel hledá parťáka. 2.) Mrdám na rodiče, hlavní jsou PRACHY! 3.) Fandím dětem, jenž se snaží udělat svět krásnější. 4.) Thx za titule ,,petrik1“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nijaké veľdielo to síce nie je, ale pre fanúšikov vtipnej, nenáročnej zábavy (ako ja) je to ako stvorené. Piati ozbrojení zabijaci hľadajú svoje peniažky, popritom odkrágľujú každého, na koho narazia, ale dvoch teenagerov odpálkovať nedokážu. Naopak, tí s tým nemajú absolútne žiaden problém. Lebo je tu jeden malý blonďavý fagan s IQ MacGyvera či Kevina (pastičky ako klince do nohy či padajúca skriňa mi ten Home Alone 2 dokonca pripomenuli, samozrejme v omnoho krvavejšom vydaní). Takže príjemné prekvapenie, určite to nie je najinteligentnejší film v dejinách, práve naopak, ale príjemne strávená a napínavá hodinka a pol určite. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Když si vzpomenu na zombie experiment,tak je zřetelně vidět,že S.C.Miller udělal docela pokrok.Koukatelná blbinka.50%. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Skvělá dějová linie, nutno podotknout, že ten kluk je fakt borec! :) To se musí ocenit, jinak to ani nevidím. Musím si ho zase někdy připomenout. ()

nemik22 

všechny recenze uživatele

Díky podhodnocení filmu jsem celkem dlouho váhal, jestli si ho vůbec pustit. Zdá se mi, že jsem koukal na něco jinýho něž někteří z vás. Je pravda, že i mě napadl "Sám doma". To už asi nebude náhoda. Ale proč by to mělo být něco nežádoucího? Naopak mi přijde docela originální zasadit to do thrillerového prostředí. Stejně tak se mi vybavil film "Poslední dům nalevo", kde se (podobně jako tady) karta obrátí a ze záporáků se rázem stávají oběti a to mě k smrti baví. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(23/2013, DVDRip) / Štandardný kúsok z rodiny Hounting House námetov. Malý je riadny pako a vytrieska tam celkom bez problémov partičku gangsterov. Ak zhltnete toto, odmenou bude aspoň priemerné napätie...takže vlastne nič moc :) ... 5/10 ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru milé prekvapenie. Už len úvodná scéna naznačovala, že môže ísť o brutálnu vec s niekoľkými hrdlorezmi. Ten príbeh je obyčajný shit akých tu už bolo, ale zaujímavo natočený bez vážnejšieho (za hlavu chytajúceho sa) prešľapu. Páčil sa my mladý Owen z ktorého ma niekedy mrazilo viac ako z tých vrahov, zaujímavý týpek a dôkaz, že keď si chcete zahrať v nejakom filme texty sa nejak obzvlášť učiť nemusíte :) ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Sám doma 2012. Miller se podle jeho Experimentu Zombie dá označit za sračkaře ale v roce 2012 vypustil tři filmy a všechny špičkový. Jako první zde máme Silent Night což jako remake staršího předchůdce šlape parádně, to máme jeden bod pro slashery. Druhej je Under the Bed kterej byl hodně lidma označenej za sračku pro děti, v tom případě nevim co jsou např. kulty jako Poltergeist nebo Omen. Asi taky sračky pro děti. Každopádně na konci filmu se strhl gorefest jak kráva a film to vyzdvihlo hodně vysoko. Takže další bod pro monster horory. A třetí v řadě zde máme Aggression Scale jako zástupce home invasion a ten je ze všech tří nejlepší. Nejenže je originální a zábavnej ale taky má sympatickou hlavní postavu která za film ani jednou nepromluví a stejně byste ho chtěli za nejlepšího kámoše. Podle komentářů kde se hovoří o dětským MacGyverovi, Rambovi, Kevinovi a já nevim kom ještě jsem čekal že to bude náká patlanice ale věřte že neni a že všechny ty komentáře sedí :) Hyperinteligentní agresivní děti FTW. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Cakal som koninu, ale bola to celkom prijemna oddychovka na dobru noc s obcas slusnou atmosferou. Ten mladik to zahral fajn. Sem-tam samozrejme naivne, ale zrejme uz som bol unaveny. Sice priemer, ale ak sa chcete len nechat unasat jednoduchym dejom, potom odporucam. Snad vas prijemne prekvapi. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Nic šokujícího ani drsného se zde nekoná. Je to vtipné, jak se inteligentní autista vypořádá s několika brutálními hovady, které mají v hlavě opravdu nas....! Takže film minimálně pobaví. Jinak nečekejte něco nového, neokoukaného. "Vyhrocený Sám Doma". ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Horor v žiadnom prípade, však dielko sa ani tak netvári, ale príbeh je poskladaný dobre, zápletke sa dá veriť, postavy od prvej po poslednú hrali dobre. Nič nebolo príliš prekombinované, režisér mal šťastnú ruku, nič neprehnal. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Malý Rambo byl supééér. Film si nečiní žádné ambice, také je nemá, ale pro mně to byla zábavička a příjemné nedělní odpoledne. Drobných nesmyslů je třeba si nevšímat a prostě se jen a jen bavit. 201408028210/8516///*** a půl!!!// ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

miller je B-čkar. Avšak narozdiel od Briana Millera tento má aspoň isté kvality a je to vidieť či už u bruceových filmov a tu tiež. Film má síce trošku pomalšie tempo ale vďaka dĺžke nenudí, hlavný hrdina sympatický, jeho ségra kosť, banda záporákov je tiež celkom fajn, zabitia sú krvavé, občas nečakané buď tým kto umrie alebo tým ako aký spôsob zabitia príde. akurát koniec je odfláknutejší, takže zato * dole. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nepatří do kin. Je to podprůměrný TV film, který je celý úplně blbý, plný úplně zbytečných scén, nezajímavý, nudný a trapný. K tomu otřesná hudba, často vytřepaná kamera a ještě navíc ten malý šulin ala Rambo / MacGyver junior, otřesné... (3%) ()

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Owena chce mať za kamaráta každý. A kto nechce, určite by radšej chcel. Obrovská škoda, že herci neboli aspoň o niečo lepší a že scéna so sťahovaním film poriadne spomalila a unudila. Po veľmi dobrom začiatku sa to tým trochu (dosť) pokazilo. Hodili by sa aj nejaké flešbeky z Owenovej slávnej minulosti v škole, skrátka hodilo by sa z toho urobiť trochu väčší film a nie len také postgraduálne video. ()

Reklama

Reklama