Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Král je zabit mysteriózní příšerou a trůnu se chopí jeho žena, královna. Snaží se zbavit své nevlastní dcery Sněhurky, ta ale uteče do blízkých lesů a hodlá se bránit. (oficiální text distributora)

Recenze (24)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak od studia Asylum člověk většinou nic bombastického nečeká a ví, že to možná bude odpad. Přesto zvědavost občas zvítězí. Nebudu se rozepisovat o mizerných tricích a ultralevné výpravě. Zmíním jen královnu: proboha, to už horší držku na skladě neměli? Královna zkrátka byla KRÁSNÁ. Jen Sněhurka byla o trochu krásnější (tady se s ní ovšem taky moc nevytáhli). A co mě hodně zklamalo, že princ Sněhurku nepolíbil! Vymění jí prsten a olízne ruku! Ovšem jednu hvězdičku si rozhodně zaslouží pohádkové panorama zámku a les s mlhou, kterou se prodírají sluneční paprsky. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Jak jinak, než strašné. The Asylum, pro tentokrát adaptace klasické pohádky a bezostyšné odkazování na Grimmy. Nutno podotknout, že začátek by i docela šel. Zlá královna, princ se záměrem spojit království sňatkem s ní, ale mezitím naráží na Sněhurku, ze které je i po asi těch 10 minutách, co s ní strávil, naprosto na větvi. Pak nějaký ten myslivec, jehož vyděsí obří, digitální ještěr a Sněhurky se ujme sedm... totiž, elfové, kteří patří do zdejšího světa. Pobíhání po lese, nějaké ty ošklivě typické přelety nad krajinou a „velkolepá“ bitva, ze které mi bylo na zvracení. Tak by se to dalo shrnout. Prostě další pokus, další nezdar. Na druhou stranu, uznám aspoň tu snahu ve formě zasazení do prostředí skutečného zámku a pár drobných sympatií v řadách postav (Hloch, např., i když nedostal skoro žádný prostor). Jinak děs běs, hranice odpadu - ruka mě pálí, ale ten si schovám na něco horšího. 15% ()

Reklama

habertek 

všechny recenze uživatele

Je mi tohoto filmu upřímě líto...To co ho pohřbívá je samotný název. Nechápu producenty filmu jak můžou dát předělávce originálu název Sněhurka bratří Grimmů...S Grimmovskou Sněhurkou má toto sakra málo společnýho! Kam se podělo vlasy černé jako eben??? Blonďatá Sněhurka si tam pobíhá po lese, místo trpaslíků se za ní ženou elfové, kteří jsou mimochodem i ženského pohlaví a špičaté uši vypadají jako ty co se prodávají v Ptákovinách ve městě za 20,-. Počítačová stvoření jako draci a "královští psi" vypadají jako by je na počítači vytvořilo 5tileté dítě a poslední kapka - místo otráveného jablka dostane Sněhurka prstýnek...No prostě všechno špatně. Kdyby si ti tupci odpustili v náznvu špinění jména Grimm tak by příběh fungoval hned jinak a rozhodně by to nebyla taková katastrofa. Jednoznačně je toto nejhorší verze ze čtyř z roku 2012............ ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Studio Asylum a další mockbuster bez bázně a hany se vším všudy, co takový snímek má mít, tentokrát na základě velkorozpočtového snímku ´Sněhurka a lovec´. Jako omšelá televizní zábava vcelku dobrý, ale jinak bída z nouzí v rámci všeho možného i nemožného. Tradičně zkratkovitý scénář plný nelogičností vývoje děje, nízkorozpočtová výprava či CGI efekty jak z nenáročné videohry. Inu, proti gustu žádný dišputát, film snese všechno, ale pro lepší filmový zážitek nelze jinak, než doporučit onen původní výše zmíněný snímek. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Najväčšia pecka na tomto filme - Elf menom Orlando ( Bloom? )! Z toho sa len posr@ť od smiechu. Tak vážne pojaté, tak strhujúco nakrútené, tak emocionálne nabité - si určite mysleli tvorcovia ( zo známej materskej škôlky The Asylum ), keď videli prvé denné práce ( teda ak ich vôbec videli ). Čo už, herci si pobehali po pekných rakúskych lokalitách, dostali za to trikrát denne najesť a určitú životnú skúsenosť. Aj nabudúce. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama