Reklama

Reklama

Kdo přežije - Nikaragua

(série)
  • USA Nicaragua
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2010

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Alina Wilson

Obsahy(1)

Poznejte krásu Jižní Ameriky a Karibského moře. Tvrdá soutěž, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni, vodu a pití. Překvapení a zvraty jsou na denním pořádku, ten kdo nezíská nebo nevyhraje imunitu, bude vyloučen. 39 dní, dvacet soutěžících a pouze jeden z nich obdrží titul posledním přeživší, díky kterému vyhraje jeden milion dolarů. Toto všechno vám přináší jednadvacátá řada Survivor: Nicaragua. (reich)

(více)

Recenze (69)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY Starý a mladý kmen, jako nový herní trik pro zvýšení ratingu Medailon síly a rozmanitý a z větší části i vcelku sympatický a zajímavý cast. Kde je tedy chyba? Ve vývoji. Plusem je relativní nepředvídatelnost, mínusem fakt, že řada je nepředvídatelná proto, že lidé u moci hrají nelogicky... Bohužel. V sérii příšerných rozhodnutí odchází jeden zajímavý hráč za druhým, zatímco mrtvá váha se úspěšně drží prakticky do konce, jak to tak někdy bývá. Dalším mínusem je první dvojitý quit v historii a nepřátelská atmosféra, kterou zasévá hlučná ženská se sociální hrou na úrovni Russella Hantze, otravná NaOnka. Můžeme být alespoň rádi, že si svým quitem zajistila nemožnost opětovné účasti. Hřebíčkem do rakve je pak.. Vítěz: odpad! S přehledem nejhorší vítěz celkově, ve finále naprosto nahodile, s nulovou strategií a konstantní idiocií (močení do soutěžního bazénku...), prostě jak hloupý blondýn k milionu přišel. Oblíbenci: Matthew "Sash" Lenahan, Brenda Lowe, Alina Wilson ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mezi čekáním na novou epizodu 38. série si tak projíždím předchozí série. Zaměřila jsem se hlavně na ty, které si moc nepamatuji. Z této série jsem si vlastně pamatovala jen Brendu, pár obličejů, ale jinak vůbec nic. V průběhu sledování se mi občas cosi vybavilo a otázky typu: "Jak jsem mohla zapomenout na tu příšernou NaOnku :D." Měla jsem problém tuhle řadu (podruhé) dokoukat, ale chtěla jsem vědět, kdo vyhraje. S vítězem jsem pochopila. Survivor Nikaragua raději zapomenout :D Příšerný cast, příšerný vítěz. Vzkaz pro mé budoucí já: "Tuto řadu už si potřetí nepouštěj, nestojí to za to!" ;o) ()

Oskar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě vůbec ne tak tragická série, jak to z okolních hodnocení vypadá. Jedním z důvodů té averze je jistě nejednoznačně vnímaný vítěz a druhým to, že po dvou předchozích řadách, kterým kraloval evil-maharádža Russell Hantz, tady podobně dominantní postava chybí. Nicaragua je na velké myslitele a stratégy vážně dost chudá. Dva jednoocí králové mezi slepými - licoměrný Sash, z jehož řeči těla a obličejových tiků by kdokoli s třímístným IQ okamžitě poznal, kdy mu lže, ani nabubřelý Marty, jehož osud ve hře je celou dobu v rukou jiných lidí, jimi rozhodně nejsou. Lidé jako Chase nebo Jimmy T. už v mých očích jen potvrzují, že Charles Darwin měl pravdu. Na druhé straně ale Nicaragua vyniká několika zábavnými excentriky, které je radost pozorovat. Nemůžu říct, že bych pomstychtivé stařence Jane nebo psychopatické Naonce "fandil", ale rozhodně jsem se vždycky těšil, co zase řeknou nebo provedou. :-) Pokud jde o všeobecně vysmívaného modela Fabia, mám za to, že vlastně docela chytře využíval ve svůj prospěch přesvědčení ostatních, že nepobral moc inteligence, a právě tím ji paradoxně prokázal. Oblíbené postavy: Fabio, Holly, Brenda. Neoblíbení: Tyrone, Shannon, Marty, Chase, Alina. 70% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Souboj mladých a starých dává vzpomenout na slabé série jako Vanuatu a hlavně Thajsko. I v tomto případě naprosto selhal casting a vyklubala se z toho druhá nejhorší série Survivora. Teprvé podruhé se mi stalo, že bych si za celou dobu nevybral favorita. Oblíbenci by se i našli, ale chtělo to opravdu hodně času. Jedním z nich byla určitě Kelly B. Krásná holka, která musí žít s velkým handicapem. Obdivoval jsem její odvahu jít do tak náročné show, a když si na ni ještě lidský odpad jakým je Naonka zvyšoval ego, měl jsem skoro slzy v očích, ale ona to stejně dokázala ustát. Kelly S. byla nehorázně sexy a nejspíše by byla ona mým favoritem, jenže to by musela jít proti stereotypům, pořád nebrečet a hlavně to pár dní před koncem zbaběle nezabalit. Nemohl jsem si nevšimnout ovací, které doprovází Brendu, jenže pro mě to byla hlavně skvělá hráčka a ne sexuální symbol. Milovníci asian teen porna mi jistě prominou. Muži byli úplně k smíchu. Chromý mafián Dan, vyklepaný Chase i rádoby heterák Sash měli jít do prdele už před sloučením. Částečnou záplatou jsou silné osobnosti jako coach Jimmy J. nebo bojovná babča Jane, která to ke konci bohužel trošku neunesla. Fabio byl z finálové trojice jasně nejlepší, ale plácat ho po ramenou nepotřebuji. Tato vyhulená generace, která je úplně mimo, a proto je k smíchu, mi nic neříká. Favorit: nikdo, Oblíbenci: Brenda, Kelly B., Kelly S. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

mafián co je na tom fyzicky lépe než průměrná žena, neskutečně bizarní krádeže, psychicky vyšinutá černoška - poslední afroameričanka v soutěži (z jedné), zvedání osmdesátilibrových psů, megadivné výlevy na kmenovkách, double quit a dementní blondýn... nejzkurvenější řada ve které v sérii retardovaných a nahodilých rozhodnutí odchází jeden zajímavý hráč za druhým, podpořena účastí největší píči v historii a korunovaná příšerným vítězem ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koment obsahuje spoilery! Nevím zda to není unáhlený, ale tahle řada patří rozhodně k mým třem nejvíce oblíbeným sériím, možná dokonce i se stupínkem nejvyšším. Konečně jsem se zase dočkal řady, kde se něco neustále dělo a líbil se mi také velmi zdařilý výběr soutěžících. Tahle řada má všechno, co by správná řada měla mít a to: dobrého vítěze, blázny, více lidí, kterým můžete fandit, vašemu oblíbenému kmeni se od začátku daří, nadupané soutěže a nečekané zvraty. To neustálé přehupování, kdy nic nebylo jednoznačně dané, mě mnohdy dohánělo k šílenství a proto se mi tahle řada hodně líbila, zásluhu na tom má především celkový vítěz, kterému jsem fandil okamžitě během prvních minut. Nejoblíbenější hráči: Fabio (jeden z mých nejoblíbenějších hráčů vůbec), Brenda, Sash. Nejméně oblíbený hráč: NaOnka (naprostý blázen, u kterého nechápu, jak může pracovat s dětmi). Oblíbený kmen: La Flor (jsem rád, že od začátku dominoval). Maximální spokojenost z této řady. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Soutežící 7/10 Děj 8/10 Hudba 10/10 Prostředí 9/10/// PLUS: na prvním místě hlavní hudební téma a celkově skutečnost, že po stránce soundtracku byla tato řada výborná, rozdělení do dvou kmenů na staré a mladé je příjemná změna, jsou tu výrazné osobnosti i výborní hráči, s vítezem jsem spokojen MÍNUS: byla tu i NaOnka, jedna z nejodpornějších soutěžících ze všech 21 řad, rovněž tu někteří soutěžící vydrželi zbytečně dlouho./// Shrnutí: Očekával jsem jednu z nejslabších sérií vůbec a dostalo se mi celkem zajímavé a koukatelné řady, u které jsem se relativně dobře bavil. Vždy si pak říkám co by bylo a jak by to probíhalo kdyby se některý ze soutěžících zachoval jinak, ale to se bohužel nikdy nedozvím a musím se spokojit s tím jak to zahráli. Nejvíc se mi tady líbili Kelly B, Yve, Alina a Fabio./// Celkem 83%// ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Fabio, Benry. Vítězství: Přeji. V první části série se o zábavu staral pouze Fabio se svými malými-velkými nehodami, popřípadě NaOnka se svými "já to tu nevydržím" a "jestli se vám nelíbím, můžete mi políbit" výlevy, soutěž jako taková se rozjela až ke konci a stejně nepřinesla nic nového. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli tohle není úplně nejtrapnější série, tak je to minimálně jedna z nejtrapnějších. Už to, že vyhrál retoš svědčí o celkovém průběhu. A co teprve taková Neonka? Ty vole, pro ni nemám slov. Zřejmě bych ji po pár dnech kamenem rozmlátil lebku. Na takového Dannyho bylo také žůžo koukat při výzvách. Průměrně se udržel asi 5 vteřin. A vlastně absolutně všechny postavy jsou hrozně nezajímavé. Poprvé jsem nefandil vůbec nikomu. Dokud byly kmeny rozděleny na mladé a staré, tak byl pořad absolutně nekoukatelný. Poté se to mírně vylepšilo. Téměř odpadová záležitost. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela slabá série. Proti sobě stojí kmeny starých a mladých. Dost nesympatické postavy. Promíchání kmenů s tím hodně zamíchalo. Neonka mě hrozně sere. Vítěze bych teda nečekal... ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nejlepší dvacáté řadě zklamání. Popravdě mě ani nebavilo tuhle sérii sledovat, a to je co říct. Určitě k tomu přispěla i ta ignorantská černoška, jejíž jméno jsem si ani nezapamatoval. ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady už bylo vidět, jak seriál ztrácí dech a přišlo na řadu stříhání. Když bylo hlasování celkem jisté, bylo náhle změněno. Dokonce v reunionu bylo v jednom případě řečeno, jak se z jedné dvojice najednou stal odpadlíkem někdo zcela v daný okamžik nečekaný. A po několikáté v řadě zahořklá porota, jasným hráčem byl Sash. Ale tak jako třeba v Amazonii, když je plán, stačí vyhrávat imunitu a pak je výhra zaručena. Takže když to vyhrála Jenna, nejsem ani nijak otráven ale už vůbec ne nadšen. Zpočátku mi byla protivná NaOnka (píše se opravdu s velkým "O"), zvláště kvůli sterotypní gestikulaci afroameričanky z ghetta. Pak se na okamžik stala i zajímavá, dokud její uřvaná a sobecká nátura nevydržela podmínky na ostrově. A hodně mě bavil Marty, škoda, že to nedotáhl dál. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nicaragua přivedla na scénu Survivora celkem dost opravdu zajímavých hráčů (jež trochu zastínila jejich ega), ovšem ke vší škodě nakonec měli prim absolutně jiní, což se odrazilo ve směřování celé série. Přesto herně rozhodně zajímavá řada s jedním z nejhorších vítězů vůbec. Oblíbení hráči: Brenda, Marty, Sash ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z jistých úhlů pohledu to je opravdu jeden ze slabších survivorů(hlavně v kontrastu s extatickou s20). Nakonec to ale není až taková katastrofa jak naznačovaly první díly( banda plesnivých starochů a mladých bezmozků-no brrr). Problém je v tom, že to síto které zafungovalo a nejnudnější a nejotravnější kusy poslalo šmahem domů, bylo tentokrát až moc hrubé a tak skrz docela brzo propadlo i pár zajímavých hráčů... Výsledek je pak taková znouzectnost, kdy to celé zachránil poslední-alespoň trochu osobitý-hráč(pokud tedy opravdu uvěříme, že hrál..).......... Nakonec bych snad jen vyzdvihnul Martyho(fakt inteligentní hráč), zastal se Neonky(sice trochu hlasitá ale její boj s jednonohýma trosečníkama chápu :D ), smekl klobouk před Jane(neuvěřitelná výdrž), a Danovi předal cenu za nejzoufalejšího bojovníka v soutěžích vůbec) ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje gateway drug ke znovukoukání na Survivora. Sympatický cast, až na pár výjimek nevystřihnutá znělka, spokojenost s osobou, která vyhrála. Dokonce i nějací ti villains a "underdog" příběhy. Trochu nefér prvotní rozdělení kmenů, product placement hraničící až se sebeparodováním a případ "quitters on the jury". ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach bože. Úplně vypatlaný Fabio, naprostá kráva NaOnka, sotva chodící Dan... Snad nejhorší cast co jsem kdy v Survivoru viděla ... Skvělý byl Marty.. a Jane, dokud nezačala jančit před svým odchodem. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miluju Survivor, ale tohle byla rozhodně jedna z těch slabších sérií. Rozdělení na mladý a starý plus ten Talisman of power...no zle rozdělený. Vypadávali hodně brzo zajímavý lidi a prostě žádný zvraty na kmenovkách, žádný akce....Ale Fabio, mě se naopak tenhle kluk líbil, dělal ze sebe blbce ale prostě tím bavil, a tomu i pomohlo se dostat daleko, ale nakonec když potřeboval, sem mu tak fandil a on dokázal vyhrát co se dalo. Fakt sympaťák a sem rád za vítěze, z ostatních už tolik lidí o kterejch by mohla bejt řeč ani neni. Dvě holky který vzdaly, už kvůli tomuhle by měli dávat pokuty, spousta lidí vypadne, spousta lidí se tam ani nedostane a oni odstoupěj. Naonka nesympatická od začátku, Purple Kelly, jedna z těch hezčích v sérii, Dan kvůli zranění nic moc, ale dostal se překvapivě daleko. Možná od Martyho sem čekal víc, Brenda až moc přeceněná...no zlatej střed :) ()

Reklama

Reklama