Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Dokumentární cyklus o památkách na českém území, které jsou zařazeny do seznamu kulturního dědictví UNESCO. Divákům se tak nabízí možnost seznámení nejen s jedinečnými památkami, ale i historií jejich vzniku a přesahem do míst a krajů, kde se nacházejí. Všechny tyto památky se vyznačují výjimečně cennou architektonickou, uměleckou i urbanistickou hodnotou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele otík k tomuto seriálu (5)

Národní klenoty (2012) 

Miroslav Táborský je okouzlující a i když ke konci pořadu všechny ty obrázky krásných staveb a lokací nudí, jeho příjemný hlas a inteligentní komentář stojí zato. Potěšil díl druhé série Luhačovice. ()

Série 1 (2012) (S01) 

Moravské národní klenoty zůstaly až pro druhou sérii. Vůbec nevadí, i tak je skvělé sledovat nádherná zákoutí naší země s příjemným průvodcem Miroslavem Táborským. ()

Série 2 (2017) (S02) 

Druhá série stejně jako první nabízí krásná zákoutí Česka s ladnou kamerou a neskutečně příjemným průvodcem Miroslavem Táborským ()

Luhačovice - Brána moravského ráje (2017) (S02E01) 

Když už procházku po Luhačkách, tak jedině se svou manželkou (rodačkou z Luha) nebo s panem Táborským. Super díl, díky autorům za něj. ()

Velké Losiny - Nezdolná papírna (2017) (S02E11) 

Velmi zajímavý díl nejen o papírně ve Velkých Losinách, ale hlavně o tom, jak se tam dodnes ruční papír vyrábí. ()

Reklama

Reklama