Reklama

Reklama

Stříbrný útes

(festivalový název)
  • Brazílie O Abismo Prateado

Obsahy(1)

Violeta a Djalma jsou manželé a se synem žijí v Rio de Janeiru v krásném bytě na dohled od pláže. Žena se chystá do práce, muž na krátký výlet do Porto Alegre. Obyčejný den se mění v drama poté, co Djalma nechá Violetě v hlasové schránce zprávu a nezvedá telefon. Tělesná symbolika uprostřed velkoměsta, exotické kulisy a náhodná setkání dokáží i přes krátkou stopáž snímku vyvolat silný emocionální prožitek. (Febiofest)

(více)

Recenze (3)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Vztahové drama v ulicích Rio de Janeiro přeplněné tělesnou symbolikou, kterou prostupuje neuvěřitelná deprese. Film stojí na dobrém hereckém projevu hlavní herečky (Alessandra Negrini), ale bohužel příběh u mě silný emocionální zážitek nevyvolal, proto jen 3 hvězdy. (Febiofest - sekce Latinská Amerika) ()

/Pablo 

všechny recenze uživatele

Praha – Febiofest 2012. Až teď s odstupem času dokážu plně chápat hrdinčino jednání: osobní zkušenost na obdobné úrovni, kdy se oba ptáme PROČ?!, nechceme to vzdát a žádáme odpověď, i kdyby cesta za ní měla být strastiplnější a výsledek nejistý. Hutné a depresivní, a přece tolik poctivé brazilské drama. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama