Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Troy po několikaletém pobytu v Barceloně vrací do Los Angeles, rozhodne se zavolat svému expříteli Jonathanovi a dohodnout si s ním schůzku. Jonathan se dlouho potácel ve snaze bolestivý rozchod překonat, až našel útěchu v náručí nového argentinského milence Raula. Avšak když se vrací muž, který mu kdysi zlomil srdce, a pokouší se oživit starý románek, nevinné rande se záhy promění ve žhavý poměr, v němž se zhmotní dlouho potlačované vášně a nesplněné touhy. Se znovuobjevením bývalé lásky je najednou ohroženo vše, co Jonathan obětoval, aby začal nový život. (Febiofest)

(více)

Recenze (6)

Rumplcimprca 

všechny recenze uživatele

Ano, univerzální civilní problém - korektně: váš/vaše současný/á/é je fajn dokud se neobjeví jeho/její/toho bývalý/bývalá/bývalé a začne se chovat jako zmrd. Po oholení hlav nesnesitelné, to nikdo z nich nemá sebeúctu? Ne, to nežeru. Přiznávám, že je to možné, ale proč o takových točit film? Nenávidím lidi co si dobrovolně uvědomují že si poserou život a stejně do toho bez logického důvodu jdou - to já sám dělám pořad a o mě by fakt film neměl vzniknout! Ponaučení? Jen že lidi jsou nevděčný svině a sobci, díky za objevení Ameriky! No, aspoň že tam hráli hezcí/ké lidé/bytosti. ()

Reklama

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Že to mělo dopadnout jinak, jak si tady někteří přejí … no … nemělo, alespoň dle mě. Troy, čtyřicetiletý vrásčitý „stařec“, který v podání Murraye Bartletta vypadal ještě starší, si nezasloužil víc, než aby zase vypadl zpět do Španělska za to, jak se původně zachoval k Jonathanovi. Nejvíce sympatií měl u mě ten třetí z trojice - Raul (Adrian Gonzales), herecké výkony rovněž nadprůměrné, ale jistě ne na desítku a že si přijdou na své milovníci latinské hudby? Ta tam je tuším jen dvakrát, a to navíc žádné merengy, bachaty ani salsy, a pak spíš anglické melodie a také arabská hudba a dva arabské motivy ... 6777 ()

zolo 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch kvalitnějších gay filmů s gay tématikou z produkce USA. Citlivě vystavěný příběh, kvalitně zahraný (nejen odžvaněný, jak je mnohdy u filmů Made in USA zvykem), s příjemnou hudbou a zpracováním blízkým evropským standardům. A jak doporučuje Sinner., "...pro všechny, jejichž partner je stále pod vlivem svého ex" - podepisuji se. ()

Sinner. 

všechny recenze uživatele

Doporučuji všem, kteří se ocitli ve vztahu, kdy ten druhý je stále pod vlivem svého ex... Vrazit do vztahu, zamíchat kartami, zranit ostatní a pak zmizet. Kdo toto prožil, tak ho film zasáhne. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama