Reklama

Reklama

ThanksKilling 3

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Blazena 

všechny recenze uživatele

Dýňový koláč galaktickým stíhačem, homosexuální červ, holubí taxi, vykrojená prsa ve skafandru, análně-kouzelný vír, krocaní Gandalf, Blu-ray nosič hrdina, 8-bitový souboj (...) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Po zkouknutí povedené jedničky jsem hledal dvojku. Ale marně. Teď už aspoň vím proč. Co se týče humoru. Místy povedenej leckdy však trapnej. S hororem už to v podstatě má společnýho jen velmi málo.  Na jedno podívání OK, protože to co člověk uvidí v tomhle filmu pohromadě se jen tak nevidí ale že bych se k tomu někdy vrátil tak to vůbec. Příště bych prosil víc lidí, víc krve, víc gore. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Kto súhlasil už v jedničke s JORDAN hrou , ktorá obnáša zmysel pre nadrblý humor, pričom karty má v rukáve režisér, tak ten si po zoznamke s ďalším zvratkom rýchlo potyká. Je to celé blbšie, ako blbé, no tá močopudná zábava ma neminula. Keďže to bolo cieľom snímku tak dávam rozosmiatu 3ku. Aj pri písaní komentu sa smejem a to si cením. Pre toho kto nepozná vychýlenú recesiu a nadsádzku , to bude filmové utrpenie.V tom prípade som ale na druhom brehu. Apropo - predstava, že to zmákne intelektom disponované diváctvo, ma zabáva možno viac, ako samotný film a fixuje mi takto permanentne vysmiaty kukuč. Krocan muppet inferno ! ()

Reklama

Reklama