Reklama

Reklama

Černobylské deníky

  • USA Chernobyl Diaries (více)
Trailer 1

Černobyl, 1986: Když vypukla nejhorší jaderná katastrofa v dějinách lidstva, evakuovaní obyvatelé blízkého města Pripjať neměli čas ani na to, aby si sbalili osobní věci. O 25 let později šest mladých turistů se svým průvodcem navštěvuje Pripjať, aby tu společně prozkoumali trosky zničeného a zdánlivě opuštěného města. Když je okolnosti přinutí zůstat na místě přes noc, brzy zjišťují, že tu možná nejsou sami. Spoluautorem scénáře a koproducentem šokujícího filmu plného děsu a hrůzy je Oren Peli, tvůrce snímku Paranormal Activity. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (523)

Havala 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě dobrá lekačka - horror. Bohužel podporuje zcestný názor že Pripijat je plný mutantů z dob katastrofy, což je neskutečná blbost. Upřímně čekal jsem spíše nějakou duchařinu po zemřelých obyvatelích nebo větší zapojení do vojenského konfliktu apod. Pokažení dodávky bylo neskutečně laciný trik. Samotný průběh a spád filmu byl dobrý, až na ten dlouhý a nesmyslný evropský začátek - asi pro omezence v USA kde takto probíhají jejich evropská dovolená- jsem se vcelku dobře bavil. Přítomnost mutantů sráží těžce hodnocení. ()

Pajotka 

všechny recenze uživatele

Dala bych spíše 2,5 * . Tíživá atmosféra liduprázdného města byla fajn, ale kromě pár lekaček jsem se od filmu víc nedočkala. ()

fanik15 

všechny recenze uživatele

Ale jo vcelku dobrý film. Sice je to natočené tak za 5 korun ale to nevadí nenudí to a to je u filmu důležité. ()

kakyn 

všechny recenze uživatele

Nudný a předvídatelný "thriller", protože brát to jako horor, to fakt ne. Jedinou děsivou věcí byly herecký výkony. Uvěřil sem jim ten jejich strach a začal sem se bát taky.... ale zase obdivuju jejich kondičku. Pořád jen utíkat a utíkat...kdyby se třeba zastavili na chvilku a pár těch holých, hnusných lebek jebli těma tyčema co se všude kolem válí...ale když chtějí běhat, at si běhají. V celým filmu nebyla ani jedná scéna u které bych se lekl. Dopředu bylo jasný, kdy tam něco proběhne, kdy se něco objeví tam nebo tam, kdy to někoho zatáhne do tmy anebo kdy se na ně usměje nějakej ten pizizub. Na tenhle film zapomenu tak rychle, jak se mi stáhl. Možná mi utkví v paměti scéna jak po nich hodil židli a nasadil výraz "get the fuck out of my house"... ()

adakraj 

všechny recenze uživatele

No na to, že před yvdáním všichni hlásali, že to bude vynikající film, tak po shlédnutí to nepotvrzuji. Jako nedá se říci, že to je špatný film, ale není ani moc dobrý. Na zabavení stačí, ale to je málo čekal jsem víc bohužel. ()

george82 

všechny recenze uživatele

Aneb skupinka naprosto tupých amíků chce zažít něco extra a tak se vydají do Černobylu. Co k tomu říct. Snad jen No comment a ať amíci netočí horory tohohle typu. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No já jsem čekal více a tak jsem byl dosti zklamán. Psi tam byli zbyteční, mělo to zůstat založeno na "těch druhých". Zbytečně zdlouhavý úvod a pak už jen běhání ve tmě. Takže nic moc. Mimochodem by mně zajímalo, jak se dostali z Pripjati do hlavního reaktoru. Nebo ke chladícím věžím. 201208127708/8425 ()

Krahulda 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu byla zajímavá a atmosferická, ale poté se to přeměnilo opět do úplného nesmyslu. Zase mutanti! Za tu první polovinu tři hvězdy. ()

Davanity odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní hovadina, s prominutím, od začátku do konce. Zezačátku jsem tomu dávala šanci, ale takových chyb ve filmu jsem ještě neviděla. Zřejmě ten, kdo tento film vymyslel nic o černobylu nevěděl natož o tom jak na člověka může působit radiace. Často sleduji spoustu dá se říct béčkových hororů, ale tohle je blbost na blbost, která aspoň trochu znalého diváka opravdu drásá celý film. ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

A tak co bych lhala, zadny zazrak jsem necekala a zadny se nekonal a ze by me to nejak extra urazilo se rict neda. Libil se mi ten napad (trestuhodne nevyuzity!) a i celkova atmosfera "Cernobylu" byla docela v poho. Ty slabsi tri tomu davam s docela cistym svedomim. ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl prcek, tak jsme si s kámošem hráli na husity a podomácku vyrobenými řemdihy jsme mlátili jak hovada do sena, jako že odtud vylézá nepřítel, který byl samozřejmě jen fiktivní. Kdyby to tenkrát někdo natočil na kameru, tak z toho mohl být podobný film jako tento, jen na jiné téma, finančně by vyšel stejně a maskéři by neměli na chleba. Nemohu upřít, že po celou dobu je tam určité napětí, sem tam nějaké bubu nebo baf, ale to by v hororu asi být mělo. Kdybych měl z celého filmu vyzdvihnout jednu scénu, tak by to byla ta s běžícím medvědem, protože toho jsem, na rozdíl od mutantů, alespoň viděl. Až budu chtít příště zažít zase nějaké napětí, tak raději strčím olíznuté prsty do zásuvky. ()

BodG 

všechny recenze uživatele

Souhra nesmyslných rozhodnutí, idiotských reakcí, nesouvislého sledu událostí a nelineárního děje. Jak se dá dostat z toho městečka přímo k reaktoru krátkým sprintem podzemním tunelem když ta vzdálenost je několik kilometrů? Navíc žádný tunel tudy nevede. Jak by přežili tak blízko reaktoru? Na konci opět nenápadná snaha američanů udělat z rusáků ty špatné. Pro fanoušky laciných lekaček asi ideální, avšak na více než jedno podívání to také nevidím, bez nápadu a smyslu. ()

zubrik66 

všechny recenze uživatele

čakal som, že sa začnem báť. No potom som sa začal báť, že sa toho ani nedočkám. A môj strach bol opodstatnený. Film natočený na mobil s herectvom na úrovni škrečka čo sa točí v kolotoči. Strašidelné na tom filme je to, že to vôbec pustili do kín. Film vhodný akurát tak pre kvalitné televízne odrhovačky v štýle majto či juj plus... ()

Levak.Bob 

všechny recenze uživatele

Hele jako neni to fakt horor A třídy, ale dá se na to dívat, a nejen to. Mám za to, že všichni herci odvedli dobrej výkon, a i přes nízkorozpočtovej charakter ten sníme působí. Horor factor je podobnej jako u Paranormal activity, což chápu, že spoustu lidí neosloví, ale dejte tomu šanci - i tohle má svoje místo v žánru ;-) ()

lusa 

všechny recenze uživatele

Asi nepatrím k ľuďom, ktorý by s nadšením zdieľali nápad urobiť si dobrovoľne výlet do radioaktívnej Pripjate. Desila ma akurát tak vlastná nuda.. 2* (lebo černobyľská trágedia ma fascinuje..) ()

Reklama

Reklama