Reklama

Reklama

Extracted

  • Austrálie Extracted
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Muž, který vynalezl techniku jak sledovat vzpomínky lidí, se dostává do nebezpečí poté, co vstoupí do mysli muže závislého na heroinu, aby zjistil je-li vrahem... (cezero)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zbytočne rozvláčna sci-fi dráma o vedcovi, ktorý sa dokáže dostať do spomienok iných, no sám sa dostane do nebezpečenstva, keď sa ocitne "v hlave" feťáka s úlohou zistiť či spáchal vraždu. Aj keď sa film snaží zapadnúť do zaujímavej žánrovej škatuľky, lemovanej titulmi ako Butterfly Effect, Timecrimes, The Cell, Inception či Dreamscape, nedarí sa mu svoju partiu rozohrať natoľko, aby pohltil aj diváka. Nápad síce nie je zlý, ale postavy sú nezaujímavé, všetko pôsobí akosi chladne, vďaka nízkemu rozpočtu až príliš minimalisticky a navyše sa to bezdôvodne vlečie, až postupom stopáže film stráca na zaujímavosti. Našťastie sa to v podarenom finále konečne prebudí, takže celkový dojem z filmu nakoniec nie je až taký slabý. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Nenápadnej film, kterej paradoxně napadnul všechny své blízké svojí nápaditostí:), kupou zvratů a originalitou. Těmi blízkými myslím i takový bijáky, jako Počátek. Tentokráte to není sen ve snu, ale paměť v paměti. Ti, co si rádi u filmu zapřemejšlí, obzvlášt ocení konec Extracted. Zůstanou spokojení s tím, že vše bylo objasněno na pravou míru a určitě si pochválej, že po 80ti minutách docela zajímavýho příběhu se v pěti minutách odehrají příběhy další s velkým fofrem a gradací jak to má u silnýho konce bejt. ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

Hrozitánsky zpomalenej film. A i když je spotáž nějakých 85 minut, připadal jsem si, jako bych sledoval dvou a půl hodinový film. Nejvíce za to mohl rozvláčný, suchý scénář a mizerná režie, které rozhodně nepomáhli ani bezvýrazní herci. Připadali mi jako v šedivých maskách bez jakýchkoli emocí. 2 slunce a slabých 45% ()

Cyberboy 

všechny recenze uživatele

Pokud to omylem stáhnete kvůli plakátu inspirovanému posledním Bournem nebo Soucre Code (jako třeba já), tak nedávejte "extract", ale rovnou "delete". Ušetříte svůj čas i místo na disku. Opajcnutá myšlenka, nudní herci a mizerné triky. Celkově nezajímavé, ani nevím proč jsem to vůbec dokoukal. Jako alternativu ke stejnému žánru doporučuji řádově kvalitnější The Cell. (3/10) ()

pan_ponozka 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový frk, co se snaží svézt na vlně Inception a Butterfly effect.. Ono základ to má zajímavý, ale provedení stojí za prd. Nevím, jak v ameerice, ale já si nevybavím přesné detaily bytu ani 5 minut poté, co jsem jím prošel, a oni jsou schopni to dát v takových detailech, jako jsou fotky, puštěná televize, nebo čas na budíku. A to prosím pěkně s x měsíčním zpožděním a s krevním obrazem, že by duněl i JxD. Ale dobře, k ději je to nezbytné. Pak to ale padá na urputně krkolomných šišlajících hercích, kterým to zkrátka nevěřím. Sorry, prostě ne. 4/10 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama