Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Billie má vše, co si jen žena může přát: krásný domov, pohledného manžela a dvě skvělé děti. Jenže když vyslechne přání své umírající matky, její život se v okamžiku změní - musí se totiž postarat o svou schizofrenní sestru, Elizabeth... Příběh o náročném vztahu mezi Billie a její mladší schizofrenní sestrou, Elizabeth 'Baby'. Zemřela jim matka a Billie se rozhodne převzít zodpovědnost a nastěhovat Baby do domu, kde bydlí se svou rodinou - manželem, pubertálním synem a malou dcerkou. Zpočátku se Baby i rodina snaží přizpůsobit novému uspořádání. Jenže pak se stane znepokojující incident mezi Baby a Billiiným synem a starší sestře dochází, že nejsou schopni se postarat o nemocnou Elizabeth. Nakonec bude muset udělat těžké rozhodnutí v nejlepším zájmu své sestry i své rodiny. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

filmharmony 

všechny recenze uživatele

...kdo ví, pochopil... jako filmařina, má film samozřejmě rezervy, jako upřímný pokus o výpověď je dobrý... jen málokdo, kdo nemá přímou zkušenost s duševní poruchou je schopen zavnímat to, co se bez prožitku vnímat nedá... poděkování za pokus... ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Psychologická dráma o tom ako schizofrenik môže chtiac nechtiac vplývať a zasahovať do funkčnej rodiny a ako ju môže ovplyvniť, ale i o tom ako sa dajú spojiť pretrhnuté putá. Na TV film solídne. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

I když je Of Two Minds Tv film, kupodivu není natočen zase tak špatně. Příběh o schizofrenií není prvotní, ale líbilo se mi u tohoto snímku, jeho poukázání nejen na tuhle bezradnou nemoc, kterou si musí někteří projít, ale i jeho zaměření na ten druhý břeh, který také není zrovna jednoduchý. Protože i ti druzí se musí umět nějak s touto nemocí poprat, i když se jich třeba přímo netýká. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Televizně televizní psychologické dramátko podle televizně televizního scénáře s televizně televizním ztvárněním a televizně televizními výkony………..takže za mě, televizně televizní nuda. ps: dobrá, já se tedy přiznám…..přetáčel jsem :D ()

Porp 

všechny recenze uživatele

Chvíľu som dúfal, že postava schizofreničky bude pôsobiť ako rozbuška na hysterické výbuchy jej dokonalej sestry a film bude o polemike ktorá z nich je vlastne ta chorá a ktorá tá zdravá. Žiaľ od onoho incidentu na garden party sa film nesie v duchu cieľovej skupiny ľudí, ktorí zapínajú televízor zásadne v nedeľu popoludní. ()

lucky.loo 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky slabounké, herci přehrávali. Při posledních 10 minutách filmu u naprosto šílené scény v domě na farmě mi došla trpělivost a film jsem ani nedodíval. Hodnocení: 29% ()

DK197 

všechny recenze uživatele

Asi jsem tenhle film špatně pochopila, ale jeho poselství má být o tom, že schizofrenik je šílenec (ačkoli bere léky), se kterým se nedá žít, a tak nejlepší cesta je někam ho stranou šoupnout, páč i on tam nakonec nalezne štěstí? A už nechce manžela ani dětí - stačí koně. TO JE VTIP ŽE? Tohle je poselství,vřejnosti o té nemoci? Jedna hvězda za herecké výkony, druhá za ukázku toho, jak mohou určité věci narušit do té doby štastnou rodinu. ... Ale jinak.... ()

Reklama

Reklama