Reklama

Reklama

Pro dobrotu na žebrotu

Trailer

VOD (1)

Nie je to tak dávno, čo mala Terry (Taraji P. Henson) pred sebou veľmi slušne našliapnutú kariéru v súdnictve. Lenže ona sa radšej rozhodla stať sa manželkou a matkou na plný úväzok. S manželom Jeffrey (Henry Simmons) a dvoma deťmi žije pokojný a vyrovnaný život na predmestí Atlante. Jeffrey je práve z rodinných dôvodov mimo mesta, keď na dvere ich domčeka večer zaklope muž menom Colin (Idris Elba) a požiada Terry o pomoc – potrebuje si vraj zavolať, pretože sa mu neďaleko pokazilo auto. Dobrosrdečná Terry sa rozhodne sympatickému cudzincovi pomôcť, no veľmi rýchlo pochopí, prečo sa vraví, že žiadny dobrý skutok neostane nepotrestaný – z Colina sa totiž vykľuje krutý a nebezpečný sociopat, ktorý práve ušiel z väzenia a ktorý ju začne terorizovať pod jej vlastnou strechou! (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|38%| Tak co bych o tomto nízkorozpočtovém snímku měl říct ? Rozhodně to mělo větší potenciál, to je jasný. Na druhou stránku se tomu ale nedivím. Třeba formát PG-13, to se do podobného typu thrillerů prostě nehodí. Máme tu psychouše co ohrožuje nevinnou, bezbrannou ženu, vraždí kolem sebe a díky PG-13 to nemá zas takový efekt. Thrillery mám rád, ale zde to nemělo žádný náboj. Rozbíhalo se to sice pěkně, zajímavý úvod, zajímavá postava Idrise Elby atd. Čekal jsem, kdy přijde ten pravý moment, který mě nějak vytrhne, to se ale nestalo. Určité klady se najdou. Nepředvídatelnost, neví se, kdy se co stane, ke konci to má jednoduchou, ale funkční pointu, výraznou chybu film nemá, ale když jsem si to ke konci v hlavě shrnul, tak jsem si pamatoval jen velmi málo. Hudba je taková normální. Herecké obsazení je dobré u hlavního herce Elby. Jinač je takové průměrné. Brutalita zde moc výrazná nebyla, to opět kazí PG-13. No, nevím, co bych k tomu měl víc dodávat. Prostě slaboučký thriller, který se dá vydržet, ale trvá to dlouho, na to, že je to velmi krátká stopáž. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Miestami som mal pocit, že je to dosť dobre rozbehnutý thriller, no vždy prišiel nejaký tupý zvrat, nad ktorým som len krútil hlavou. Po scenáristickej stránke to nebolo veru zlé, ale tie niektoré nelogické situácie to celé kazili. Až z toho napokon vzišla úplne neprirodzená hra na mačku a myš. Terry toho dementa toľko krát udrela alebo bodla kadečím a do 3 sekúnd bol Colin úplne v poriadku. Ešteže pri každej situácii keď už mala Terry namále, tak mala pri sebe nejaký ťažký alebo ostrý predmet, ktorým sa oslobodila. Keď sa do deju primiešal nečakane aj Terryn manžel, myslel som, že to celé naberie úplne inší spád. Bohužiaľ nie. Mohli to veru aj nejako inak zdramatizovať, veď možnosť sa doslova núkala... ()

Reklama

RAFT 

všechny recenze uživatele

Když tehle film měl jít původně u nás do kin ,tak sem se na něj těšil.Pak ho nějak zrušily ,alespon vyšel v hd ,no a dopadlo to všechno špatně.Film se zničeho nic snaží být dosti napínavý a nějak se mu to ,ale vůbec nedaří.Slabota jak brno ,sice čas od času se ve filmu něco děje ale nejde to a vymaká se to kontrole.Nic moc za mě 50% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13,2miliónaTržby USA $52,543,632Tržby Celosvetovo $54,323,210Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,426,007 //počet predaných kusov 57,544Tržby za predaj DVD v USA $5,918,291 //počet predaných kusov 236,346║ nehorázne naivné, banálne, absolútne prestrelený thriller ktorý kolabuje hlavne vo svojej druhej polovici a to stŕmhlav dolu /20%/ ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co tím chtěl tvůrce říct - že je paznecht, co dokáže udělat jen scénář, za který by se styděl kdejaký amatér? Útěkem z auta jsem film přestal sledovat běžným způsobem a zbytek došel rychloposuvem. Zcela nečekaně nic, co by nebylo tak očekávatelné, že bych brečel. Hvězdička za to, že Idrisovu roli zlouna, ty většinou tenhle mrakodrap nehraje. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama