Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Recenze (318)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Silnejších 60%. Fajn indie odľahčená dráma so skvelým castingom (Lily Collins vyzerá úplne, akoby bola skutočne dcéra Jennifer Connelly!) klasickým gitarovým indie soundtrackom a bohužiaľ priemerným scenárom, ktorý neobsahuje žiaden skutočne zapamätania hodný moment. Inak fajn oddychovka s pohodovou atmosférou americkej upper middle class. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Na hodinu a půl jsem odletěl. Vnímal jsem pouze ten nádherný film, plný emocí, skvělých hereckých výkonů, nádherné hudby a života tak, jak je. Všichni herci naprosto dokonalí (cameo Stephena Kinga je boží, ikdyž jen telefonické) a Logan Lerman zase válí (jen škoda, že měli s Natem Wolffem jen jeden krátkej dialog, mohlo jich bejt víc). Prostě nádhernej film se vším všudy a asi nejhezčí film od Perks of Being Wallflower, který jsem viděl. Navíc téma je mi dost blízký, protože taky občas něco napíšu. Už se nemůžu dočkat dalšího shlédnutí. (zastřelit kinodistributory že ty nejlepší filmy nedávají do kin). ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Pro mě poměrně příjemné překvapení. Netušila jsem co od toho čekat a dostalo se mi filmu, který mě překvapil a to hodně příjemně. Asi bych tam nemusela mít ten americký konec, ale celkově jsem opravdu spokojená. 4* ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Umně propletené psychologické drama s očekávanými zvraty a závěrem, ovšem i tak příjemně koukatelné. Film je nabitý herecky vkusně zvládnutými sexem i emocemi. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ľahučká, vzťahová romantická drámička s výsledným pozitívnym dojmom. Ono celkovo netreba nad filmom veľa premýšľať, stačí ho nechať voľne plynúť a relaxovať, príjemný pocit sa už dostaví. Pri niektorých scénkach sa však nemôžem ubrániť dojmu istej prvoplánovosti a typických, amerických konzumných prvkov. Najlepšie je to vidno pri konci, kde približne posledná polhodinka je už iba lacná citová vydieračka. Za herecké osadenstvo, dobrú hudbu a výsledný pozitívny dojem však pridávam hviezdu navrch. 70/100 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Trochu doják (v kladném slova smyslu, žádná sračkoidní romance), americky usměvavý, optimistický, trochu povrchní. Vlastně žádná velká bomba, ale mně se zrovna trefil do noty. Podle mě je děj typicky americký s tlakem na happyend (víc dává lidem naději, než ukazuje realitu), ale ukazuje tři podstatné věci – (1) nehrabat se v minulosti a jít dál, (2) nutnost začít žít, ne životem proplouvat bez akce a (3) vyřešit si trable z minulosti a nevláčet je stále s sebou. Dobré herecké výkony, obzvlášť Lily Collins, kterou jsem rád viděl i v jiné roli než sladké nevinné holčičky. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh 7 | hudba 6 | humor 2 | akce 1 | napětí 2 | pustil bych si znovu 6 ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Povedené drama o rodinných i milostných vztazích. Líbilo se mi, že je to takový nenucený film ze života, s jeho strastmi i problémy, a přesto se soustředí hlavně na lásku a její důležitost v mezilidských vztazích. Zkrátka milý a poměrně realistický film, navíc se sympatickým hereckým obsazením. ~(4,2)~ ()

leila22 

všechny recenze uživatele

Je to americká tvorba, takže áno, išlo to na city, bolo tam aj dosť klišé, ktoré ma občas prinútia vypnúť film. Ale celé to malo takú milú podobu, mám rada prejav Grega Kinneara, takže na sobotné popoludnie pod dekou to bol príjemný film. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná, romantická jednohubka, kterou jsem smlsl bez nějakých vážnějších zdravotních komplikací. Absenci nějakého hlubšího, nebo promyšlenějšího příběhu vynahrazují mladí, neokoukaní herci a hlavně skvělý soundtrack, který se opravdu hodně povedl. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Po príšernom dni, ktorý som dnes mala, ma naozaj veľmi potešilo, že tento príjemný film mal šťastný koniec a neskutočne výborné songy. Napríklad aj ten od pána Smitha. A takých chlapcov, ako boli Wolff a Lerman, by som hneď brala. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že je to nějaká pecka, kterou si pustím znovu a nikdy nezapomenu na děj a pocit z něho. Je to film, na který musí mít člověk náladu. A to já jsem měla. Všechny ty podoby lásky na mě dokonale zapůsobily. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Americký - typický/předvídatelný - rodinný filmek s notnou dávkou romantiky v podání "klišé". Co se dá kladně hodnotit je rozhodně nenucenost, s níž se snímek vznáší vzduchem jako bublina několika spojených lidských duší. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná romantická dráma. Na začiatku sa počet postáv a spletitosť vzťahov môžu zdať problematické, postupom času ale vývoj ukáže, že ide o vydarený film, ktorý sa nesnaží kopírovať tradičné romantické problémy, scenár je v celku unikátny. Film neublíži ani nepriaznivcom podobného žánru. Je to taká pohodovka. ()

FTP 

všechny recenze uživatele

Tyhle multigenerační romance mě nikdy neomrzí. Logan Lerman si díky tomu zahrál dvě naprosto stejný role v jednom roce s tím, že Stuck in Love bylo celkově o něco míň emotivní. Nadruhou stranu na oko příjemnější a dospělí tomu přidali takovou tu nutnou autoritu, která v Perksu trochu chyběla, ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Nenáročný film na podzimní podvečer, předvídatelný a plný klišé, přesto natočen s lehkostí i vybraným stylem. Hezky obsazené, pohodové, pochválené. "Řekni mi, co čteš a já ti řeknu, co jsi za člověk." Telefonát s Kingem potěšil. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Bla bla bla blábol co nepřekvapí, nepotěší, nedojme, dá se jedině otupěle zhlédnout, jako už kolikáté vztahové deja vu, tentokrát ve spisovatelském hávu, s bonusem hovoru se samotným Stevenem Kingem. Pak už jen rychle zapomenout, což by měla být záležitost v řádu hodin. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevím do jaké míry je tento film realistický, přece jenom v každé rodině to funguje trochu jinak. Nicméně co se přirozenosti týče, tak nemá v tomto roce prozatím žádnou konkurenci. Podle mě je to velmi chytlavý film, já jsem se rozhodně nenudil, naopak mě donutil, abych popřemítal i o svém životě. Na maximum to není, ta závěrečná čtvrtina filmu mi přišla příliš ´´pro diváky´´, ale své kvality tento film rozhodně má. 75% ()

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama