Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (318)

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Stuck in love je jako šťeňátko zlatého retrívra. Zprvu je to roztomiloučké až běda a vy byste to v jednom kuse tahali za ušiska a strkali tomu pěst do bezzubé chlebárny. Potom to však naroste do velikosti nasteroidovaného telete, začne to srát všude, kam se podívá, a když vám to jednoho dne udělá loužičku vedle postele, tak se mu v tom už neodvážíte vymáchat držku, neboť se děsíte strašlivé odvety. Ale dost vznešené alegorie. Tento snímek přetéká uměle a neuvěřitelně vyhrocenými zvraty. Je to další z dlouhé řady rádoby nezávislých srágor a lízačů kaďáků nejhrubšího zrna, jenž útočí na divákovy city tak vychcaně a prvoplánově, až má chuť se vyzvracet do kapuce spolusedícího v kinosálu. Ale na druhou stranu to byla vskutka milá a zábavná jízda, čas s ní uběhl jako křeček na pervitinu a věřte tomu nebo ne, té slizké skoro dvouhodinovky nelituji. Po zasazení do složitého algoritmu mi vyšly tři hvězdy. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuju romantickou komedii, v tomto případě s několika dramatickými prvky. Výborné herecké obsazení, skvěle padnoucí hudební doprovod (zaujala mě skladba Home od Edward Sharpe & The Magnetic Zeros) a velice citlivá režie. Až se mi nechce věřit, že byl tohle režijní debut Joshe Boona. Spekulovat by se dalo nad finálním zakončením filmu, možná, že jiný konec by snímku prospěl více, ale beru to i v tomto balení. Každopádně již druhý film Joshe Boona, kde po pár dnech rozležení v hlavě zaokrouhluji na plný počet. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Taková ta solidně napsaná i zahraná konverzačka, která odsýpá, pobaví, otře se o nějaký ten konflikt, projde a neublíží. Všichni jsou tu krásní, přemýšliví, milí a vždy vědí, co nejlepšího v danou chvíli udělat. Debutující režisér Josh Boone nicméně napsal (a na place pak za kamerou pohlídal) vkusnou a lehce dojemnou záležitost, která docela umně zakrývá to klišé všude kolem. Rozhodně i účastí Logana Lermana mi v mnohém lehce připomněla The Perks of Being a Wallflower, kde mladí řešili obdobné bolístky a i tady, přiznejme si to, se klouže spíš jen po povrchu. Prostě lehký konstrukt musí vidět každý. Ve výsledku je to nicméně docela příjemné, a i to někdy stačí. Ve finále je už té přeslazenosti přespříliš, takže jen čekáme, která další napravená duše zazvoní u dveří. Maximálně uvolnění herci (Connelly, Kinnear, Wolff, Collins, Bell, Lerman), rozumné čtyři hvězdy!! Nic pro cyniky.. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevím do jaké míry je tento film realistický, přece jenom v každé rodině to funguje trochu jinak. Nicméně co se přirozenosti týče, tak nemá v tomto roce prozatím žádnou konkurenci. Podle mě je to velmi chytlavý film, já jsem se rozhodně nenudil, naopak mě donutil, abych popřemítal i o svém životě. Na maximum to není, ta závěrečná čtvrtina filmu mi přišla příliš ´´pro diváky´´, ale své kvality tento film rozhodně má. 75% ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Další z takových těch rodinných-drama-propletených-několika generačních a místy vtipných snímků. Tenhle se ale povedl takže se dala lehká ohranost témat odpustit. Povedlo se obsazení, prostředí je příjemné a všechno působí hodně pohodově. Objektivně se nejedná o žádný velkofilm, jak po obsahové stránce, tak z hlediska zpracování. Ale film na mě působil upřímně, realisticky, postavy jsou celkem povahově rozvedené, což zas není tak obvyklé na film, kde je většina postav důležitých pro celkový děj. Je to zkrátka pohodový snímek, (dobře, občas lehce primitivnější) na zasmání (možná na lehké zamyšlení) a pokud od toho nebudete čekat nic víc, tak byste neměli být zklamaní. :) ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Na začiatku filmu Erica (Jennifer Connelly) číta román "Modré noci" od Joan Didion, ktorý je o smrti Didionovej dcéry. Strata dcéry má byť v tejto súvislosti paralelou s postavou Ericy a jej vzťahu so Sam (Lily Collins) (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Severná Karolína od 14. marca do 7. apríla 2012. (MikaelSVK)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama