Reklama

Reklama

Kdo přežije - Jižní Pacifik

(série)
  • USA South Pacific
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Obsahy(1)

Dvacátá třetí sezóna se opět natáčela na ostrově Upolu v souostroví Samoa. Osmnáct odvážných trosečníků je rozřazeno do dvou kmenů – červeného Savaii a modrého Upolu. Mezi těmito soutěžícími jsou i dva hvězdní hráči z předešlých sérií. Můžeme se těšit na soutěže o imunitu a odměny. Posledních dvanáct soutěžících se sloučí do kmene Te Tuna a od této chvíle hraje každý sám za sebe. Vítěz této soutěže si odnese milión dolarů a titul „Poslední trosečník“. (Deco.20)

(více)

Recenze (79)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY South Pacific už před premiérou vznesl celou řadu otázek. Mimo jiné "Kdo budou vracející se hráči?" Po odpovědi na tu otázku se vyrojily logicky další. Proč Coach a Ozzy? Ti dva přece nemají žádnou rivalitu a ani nic moc společného. Jeff Probst si dovolil všechny vyvést z omylu, když prohlásil něco jako "Proč Ozzy a Coach? To je prosté, oba mají charisma, oba mají obrovskou fanouškovskou základu a ani jeden neumí pořádně hrát Survivor." To je věta, která je naprosto zásadní pro to, aby si člověk sezónu užil. Ozzy totiž předvádí svojí standardní šňůru výher topíc se ve vlastní aroganci, Coach za doprovodu ujetých historek a tai-chi dělá guru svojí sektě. Ač mají oba dva velkou moc, jeden strategickou, druhý fyzickou, ani jeden z nich pořádně nemá hru pod kontrolou. Ozzy zaslepený svým obřím egem nevidí, že fyzická hra nestačí, Coach zaslepený svým obřím egem nevidí, že za jeho zády každý kuje zradu. Vítěz: 4* - Jeden hráč ale vidí všechno. Nevýrazná nenápadná oplácaná holka jménem Sophie, která svojí ruštinou a diplomem z ekonomie uhrane jinak flirtuvzdorného Coache, tiše mu našeptává, co dělat, sem tam mu pohoní ego dotazy typu "pověděl bys nám, co znamená támhleto souhvězdí, ó všemocný Coachi?", sem tam zpacifikuje zbrklého Alberta ("Where's your strategic mind now?" = Sophierce Love!!!) s jeho nesmyslnými nápady na podraz (protože být součástí většinové aliance a mít kolem sebe obětní beránky pro poslední kmenovou radu je tak nějak mnohem logičtější a rozumnější než za každou cenu provádět blindside...) a neustále kryje Coachovi záda, a ve finále i nakonec v té vůbec nejtěžší a nejdelší soutěži Sophie nakope dolní záď i neporazitelnému Ozzimírovi, řečenému Arogantnímu. Většina diváků se baví nad Ozzyho atletickými výkony na Redemption Islandu, Coachovou zdánlivou manipulací kmene, Cochranovou zbabělostí, Brandonovým šílenstvím, a potom většina kroutí hlavou, když ten jediný zbývající normální a inteligentní člověk shrábne šek na milion dolarů. A já jsem naprosto spokojený. Vítězství Sophie je to jediné možné, které South Pacific na celé čáře vykoupilo a díky kterému South Pacific stojí za to. Oblíbenci: Sophie Clarke, Papa Bear ()

XdanteX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

všechny komentáře u všech Kdo přežije jsou SPOILERY Tahle série měla hned několik nej...včetně nejhorší vítěz. Křesťanská sekta zase jednou prokázala "službu" společnosti když dovedla do finále 3 snad nejhorší finalisty v historii soutěže. Drakobijec se musí cítit hrozně že ani v takové společnosti to nedokázal vyhrát. Stejně jako Ozzymu..ani jemu to prostě není přáno. Z podstaty hry Ozzy potvrdil že je největší Survivor všech dob a jeho výkony spolu s docela zajímavými zvraty tentokrát stačí na 5* ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery!! Skvělá řada, zajímavá. Hudba nebyla nic moc, nejlepší byla ve 27. serii, ale trosečníci byli super :)).Jen to modlení bylo opravdu katastrofální..Skvělá byla poslední kmenová rada, skoro nikdo se na nic neptal a jen nadávali :D)..Fandila jsem kmenu Upolu, ale i Ozzymu :))..Upolu: Albert - pro mě naprosto nezajímavý hráč, modlila jsem se aby to nevyhrál. Coach - podle mě super člověk, hlavně v téhle řadě :)) pobavil mě, vše dobře namyšlené..Brandon - v Caramoanu se mi líbil podstatně více, tady se pořád jen modlil, brečel :)) ale zajímavej člověk :D) hlavně jak hledal imunitu kterou měl Coach v kapse :D) a poslední souboj na Redemptionu proti Ozzymu byl boží!!..Christine - vyletěla hned na začátku kvůli blbým řečem a protože hledala první den imunitu :D) lezla mi na nervy, ale když byla na Redemptionu, tak jsem obdivovala jak byla fyzicky silná. Edna - neviditelná, táhla se v Couchově stínu, ale těsně před jejím vypadnutím, když skončila druhá po Coachovi tak jsem ji vítězství přála, aby vydržela déle :))..Mikayla - silná holka, která si to vlastně ani ničím nepokazila jen prostě nesedla Brandonovi :D), chudák doplatila nato kvůli Parvati :D)..Rick - něco jak Edna, neviditelný, pracovitý ale prostě .....Sophie - pro mě jasná favoritka, zezačátku neviditelná, postupem času když začala vyhrávat imunity a porážet kluky tak super. Namyšlená nebo nenamyšlená silná byla. :D) pobavila mě když prosila Alberta at to shodí a jde jí to posbírat :D)..Stacey - kamarádka Christine takže šla také hodně brzy, ale mohla být super :))..Savaii: Dawn - i v téhle řadě pořád ubrečená, psychicky na dně :D) ale vyhrála nějaké imunity, silnější než ti mladí kluci :))..Elyse - pomalu jsem ani nepostřehla, že tam byla :)))...Jim - zezačátku mi přišel nesympatický ale těsně před vyloučením (jako vždy) se mi zalíbil. John :)) - kapitola sama o sobě :D) byl prostě boží, i přes ten podraz co udělal mi nevadil a ty jeho kecy, prostě jen kvůli němu tahle řada za něco stála :D) a když byl na ostrově s Ozzym, bylo to těsné :))...Keith - pěkný ale ne moc silný, neviditelný, nic neplánoval..Mark - bože už nikdy víc!!...Semhar - vypadla brzo a díky bohu zato, ta její poslední básnička :D)) bože, bože...Whitney - na konci (stejně jako v případě JIma) jsem ji začala fandit :)) může poděkovat Johnovi tak jako všichni :))...Ozzy - silný hráč, zezačátku mě nezaujal jak v jiných řadách přišel mi příliš arogantní ale když byl na ostrově tak byl super, tolik lidí vyházel a nakonec jedna imunita v čudu a s tím vše :)) .. škoda... ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen Cochran a Ozzy tomu dali šmrnc, jinak PRŮMĚR a vítěz měl být drakobijec, protože on se pasoval na náboženského vůdce a všichni ho poslouchali! Vy, co milujete Ozzyho určitě zjistíte, že sociální hra mu absolutně nic neříká. Naproti tomu vy, co Ozzyho nesnášíte, si zase polibte prdel, páč bez něj by tato série byla ještě mnohem nudnější. ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Oblíbení hráči: Ozzy - i když byl párkrát arogantní, stejně nechápu, jak může být tak silný a odhodlaný, ke konci hry jsem mu opravdu moc fandil a dále s velkým odstupem Keith, který toho sice moc nepředvedl, ale byl jednoduše sympatický a pár dalších hráčů. Neoblíbení hráči: Tak v této kategorii mám tentokrát problém, protože žádný hráč mě tu neštval tolik, aby byl neoblíbený. Bohužel to byla opět řada, kde bylo hodně průměrných hráčů, až moc. Od začátku mně přišel sympatický Brandon a chtěl jsem fandit i Cochranovi, ale postupem času se ukazovala jejich povaha, která mi příliš nevoněla. Brandon byl neskutečnej pánbíčkář, což mu dokonale zničilo pověst a pokazilo hru, kterou by mohl mít dobrou, no a Cochran byla dobrá parodie, působil malinko i arogantně v tom jak mluvil a že uměl mluvit celkem dobře a i díky jeho tahu nebyla takto série zase tak hrozná, jen škoda, že to pomohlo jinému kmeni. Coach opravdu působil lepším dojmem, než v Tocantins, kde jsem ho neměl rád. Vítěz není špatný, jen bych to přál více čtvrtému. ()

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama