Reklama

Reklama

Tommy a Audrey Macklinovi touží po dítěti. Když ani devítiměsíční snaha nevede ke kýženému výsledku, oběma pomalu dochází, že se na ně štěstí neusměje. Po sérii nepříjemných vyšetření je jasné, že problém tkví v Tommym. Ten ale nebyl vždycky neplodný. Před třemi lety, když se s Audrey seznámili, prodal spermobance kvůli penězům na zásnubní prsten své sperma. S pomocí vtipných přátel se Tommy vydává po stopách své poslední plodné spermie ve víře, že právě ona mu může pomoci zachránit manželství. Začíná spletitá cesta, která rozhodne o osudu mladého manželského páru i o jeho touze vytvořit šťastnou rodinu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (26)

gegina31 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem v průběhu filmu uvažovala jestli dát 3 nebo 4 hvězdy. Potom mě ale na konci dostala hláška "Jdeme ukrást tu mrdku" a taky speciální použití paklíčů. To pochopí ten, kdo to viděl. Tady jsem brečela smíchy a musela dát pauzu, abych z toho filmu něco měla. Možná mi stačí k smíchu málo, ale vůbec to nebylo špatný. Jediný, co mi trochu vadilo bylo zbytečné natahování toho, jak si honil péro, aby dostal vzorek sperma. A taky hlavní mužská postava. Nevím, nějak se mi nezdá, že by takový kus ženský žil s takovým chlapem. Ale jinak to bylo dobrý. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snažíte se počít miminko? To dvojice ve filmu taky. Jenže ve vašem případě to snad nebude tak šílené jako v tomto. Milují se vášnivě, po devíti měsících už je to jenom nuda, povinnost, práce. Musí tedy dojít na vyšetření plodnosti. Jenže to je pro chlapa trochu potupa. Navíc, když si to musí udělat do kelímku v místnosti, kde to před ním dělalo mnoho lidí, navíc má problémy s ovladačem a s tím, co jednotlivé čudlíky dělají, to je potom problém. Nakonec samozřejmě zjistí, že je problém u něj problém a že jeho spermie jsou pomalé. Rozhodne se tedy zajít do spermabanky, kam před několika lety, když byly jeho spermie ještě v pořádku, daroval hned dvacetkrát. Zůstal ale jenom jediný produkt a ten už si zamluvil homosexuální pár. Ale jeden z gayů je ochoten mu sperma přenechat, pokud si spolu užijí. Manžel ale není tak zoufalý, ale rozhodne se, že místo toho spermabanku vykrade. Docela příjemně ulítlá komedie, která není úplně zvládnutá díky až moc nesmyslným zvratům, které nejsou dotažené do takové úrovně, aby to bylo absurdní. Není. Film začíná být postupně až otravný, hlavně s tím, jak si inspiraci půjčuje někde jinde. Na druhou stranu se ale snaží aspoň o novější pojetí. Nakonec ale komedie přece jen doplácí na to, že ten jeden vtip se spermabankou je dobrý, ale přece jen dost roztahaný. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/09/rebelka-perfect-sense-sprosty-holky.html ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Sperma sem, sperma tam, sakra proč já jsem ho někam kdysi ukládal. Celé se to točí kolem Tommyho, který zjistí, že jeho spermie jsou pomalé a jedinou záchranou je najít jeho darované spermie, které jsou nejspíš v pořádku! Začíná cesta hledání a v neposlední řadě nápad, vyloupit vlatní sperma! Stupidní, ani né vtipné scény, místy (lehce) zábavné, ale jako celek nezáživné. 45% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Tommymu a Audrey se i po několika letech po svatbě nedaří otěhotnět. Navštíví proto lékaře, kde se Tommy dozví, že jeho spermie nejsou .. ehm .. tak čílé jak by měly být. Tommymu to ale nesedí, protože před lety několikrát daroval sperma (aby vydělal na snubní prsten), a vše bylo v pořádku. Jelikož se ve spermabance netváří, že by mu chtěli jeho dávný dar vydat, vymyslí se svými přáteli a nájemným indickým gangsterem plán na vykradení spermabanky. Ale i skvělé plány mohou mít trhliny - a tento jich má více než málo ... Znáte to, máte chuť se trochu zasmát, a tak sáhnete po první komedii, na kterou narazíte - a tentokrát to byli Babymakers. A i když musím uznat, že jsem se několika drobnými minipříběhy docela pobavil (indický "plán" na vykradení spermabanky nebo odběr "materiálu"), tak jako celek mi film moc nesedl - téma bylo takové podivné, a nápady na získání zpět svého materiálu hlavním hrdinou většinou přiblblé. Z hereckého obsazení bych zmínil snad jen "indického ganstera" Jaye Chandrasekhare, o ostatních bych se radši (v rámci ušetření sprostých slov) nezmiňoval.. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dřel jsem devět měsíců ve snaze tě oplodnit." No a co. Já jsem byl k této činnosti také dvakrát dlouhodobě zneužíván a stěžuju si snad? Nestěžuju, ale zpět k filmu. Krást vlastní sperma je skvělý nápad a natočit o tom tento nezábavný nesmysl je neodpustitelné. Alespoň závěrečná operace Pouštní sperma byla celkem vtipná a Audrey stála za hřích, takže jsem právě našel důvody pro udělení nějaké té hvězdy. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2012 na filmovém a hudebním festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)
  • Natáčelo se v Kalifornii (USA), konkrétně ve městech Santa Clarita a Los Angeles. (BMW12)

Reklama

Reklama