Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (11)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Možné Spoilery. Tak po technické stránce tady není o čem mluvit, je to totiž naprostá katastrofa. Co se týče herecké stránky, rovněž naprosto otřesné. Ovšem, pokud se bavíme o nápadu, tak se mi to hodně zamlouvalo. Za to plus za vývoj příběhu a jakým stylem jsme se jej dozvídali (i když konec kýčovitý až běda) jsou ty 2*. "What is it take to kill you, Mr. Sparks? Knives. No. Guns? No. Gravity? Apparently no. - Not damn thing." a vyhodil sebe i jeho do povětří díky dynamitu na zádech.. no a pak záběr na jeho prst, do nějž se vracela krev.. neříkám nic:D ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,IAN SPARKS, MUŽ, JENŽ PŘI TRAGEDII Z DĚTSTVÍ ZÍSKAL MIMOŘÁDNOU SCHOPNOST, ALE KTEROU ON SÁM OBJEVIL TEPRVE NEDÁVNO...“ /// Tak vono by to nemuselo bejt tak špatný. Stačilo by sem nasypat víc peněz, vzít jiný herce, rejžu (je vidět, že ani dva laciní nemůžou nahradit jednoho normálního), a taky přizvat někoho, kdo (aspoň trochu) chápe pojem choreo nejen bojovejch scén, ale vlastně každýho pohybu. Bez urážky, ale místy si připadám jako debil, kterej má tohle za trest. Vizuál… vykrádačka Sin City (zůstaň v klidu Rodrígezi, asi tak z 30ti%...), možná Watchmen... Budiž , aspoň něco zdá se bejt funkční. Stejně tak vyloženě nesere příběh. Né že by to bylo veledílo, ale dějový postupy jsou ,,béčkově“ ucházející. Taky Clancy Brown má (už tradičně) moje záporácký sympatie a jako jedinej mi tak dělá v týhle komiksový tragédii radost. Vidět nevidět? Záleží na míře grafickýho nadšení a filmový otupělosti. Já neříkám tak ani tak (a na moje slova dojde!). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennej komiks, kterej má na svědomí Christopher Folino, jsem nečetl. 2.) Nesnáším Marvel! 3.) Thx za titule ,,LexXxy a Algin“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Rádioaktívny meteorit zasiahne Zem a skupinka ľudí získa extra schopnosti. Film sa zameriava na mladíka, ktorý sa rozhodne vyčistiť mesto od kriminálnikov a trochu sa v tom stratí, keď narazí na novú superhrdinku, ktorá mu popletie hlavu. Ďalší dôkaz toho, že moderné „superhero movies“ za moc nestoja, pokiaľ /náhodou/ nejde o profesionálne blockbustery, v ktorých sa peniaze prisypú talentovaným tvorcom. Veľa krát ale netalentovaný tvorca stvorí svoj počin s veľkými nádejami a malými financiami, čo dopadá takto (=nudne, otupne až trápne). Alebo podobne ako nedávny "Sucker", ktorý však bol aspoň zaujímavejší svojím príklonom k monster tematike. Ale toto je v podstate len taká zmätená, pseudo-štýlová kravina, ktorá sa však s trochou sebazaprenia pozrieť dá a (iba) preto nehodnotím ešte nižšie. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to fakt mnohem horší, ale tohle je opravdu jeden z těch “lepších” nízkorozpočtových filmů. Dvě hlavně za tu vyvozenou atmosféru. ()

Kum0r 

všechny recenze uživatele

Film s tak temnou atmoférou, že pehlušila drobné scénáristické nedostatky filmu. Nemůžu si odpustit po tak velké sérii ne příliš dobrých komiksů - No konečně. P.S. Doporučuju se nedívat na trailer, prozradí více než by měl. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená superhrdinská komiksovka. Je zde velmi povedený a propracovaný příběh, za což tvůrce velmi chválím. Herci hrají dobře, kostýmy, prostředí a celková atmosféra také velmi zdařilá a vypravěčský styl mi taky sedí (trochu vykrádačka Sin City). Tomuhle filmu jde jen stěží něco vytknou, možná až na ten očekávaný závěr, ale to už tak nějak musí být. Takhle podle mě má vypadat superhdinský film a vůbec nevadí že to není Ačkový titul plný slavných jmen, takže za mě plný počet a doufám, že se režisérovi příští film také takhle povede. Hodnocení: 96/100. ()

Sunky22 

všechny recenze uživatele

Otřesné.... po půl hodině jsem si musel držet pravou ruku, aby mi film nevypla a nepustil jsem si něco jiného. Věřím tomu, že přečtení komiksu, by bylo pro všechny mnohem prospěšnější a nemusela by to být taková vykrádačka.... ()

Reklama

Reklama