Reklama

Reklama

Tanec mezi střepinami

  • Slovensko Tanec medzi črepinami (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dramatický příběh o lidském bytí, lásce, vzletech a pádech v strhujícím a fascinujícím tanci života mezi střepinami.  Režisér Marek Ťapák svým filmem volně navazuje na silné tradice hudebně-tanečních filmů, které v minulosti vytvářeli legendární slovenští filmaři, a promítá je do nově zpracované aktuální podoby. Příběh je postaven na představách hlavního hrdiny, vynořujících se z hloubi paměti, který prožívá své silné životní situace a zážitky prostřednictví tance, podmanivé hudby, něhy a síly básnického slova. Jeho putování je poskládané z jednotlivých střepin života, které spolu vytváří fascinující mozaiku obrazů, pohybujících se v čase a prostoru. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Tento skvost se objevil na Film Europe, protože cajzlovské kanály dávají akorát kulové, a totálně mě odrovnal. Velká škoda, že je jeden jediný...

Jirka_Šč

Jirka_Šč (hodnocení, recenze)

Premyslim, jestli to neni podobne experimentalni zalozitost, jako byly nektere tanecni sceny v Prazske petce.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Nebolo škoda tých penazí, ktoré išli do tohoto projektu? Myslím, že áno.

minus

minus (hodnocení, recenze)

Může mi prosím někdo uvést příklady té "silné tradice hudebně-tanečních filmů, které v minulosti vytvářeli legendární slovenští filmaři"?

na příspěvěk reagoval Marina111

giaruj

giaruj (hodnocení, recenze)

jeden deň mal tanec aj červené hodnotenie (71% pri 44 hodnoteniach). Ja verím, že ho znova získa. Nie je to síce bomba film, je určený pre istý okruh ľuďí, ale od odpadu ma ďaleko.

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

pekné zábery, krásna hudba..len možno toho ťapáka by som nedával ako hlavného hrdinu..

Marek1991

Marek1991 (hodnocení, recenze)

Dúfam, že týmto filmom sa odštartuje lepšia éra našej domácej tvorby a pripomenie starú dobrú domácu tvorbu, ktorá bola na čas prerušená slabou komerčnou.

Reklama

Reklama