Reklama

Reklama

Kurz přežití s Rayem Mearsem

(seriál)
  • Velká Británie Survival with Ray Mears
Velká Británie, 2010, 47 min

Hrají:

Ray Mears
(další profese)

Poznejte pestré techniky přežití predátorů v jejich přirozeném prostředí. Jak se s každodenními nástrahami vypořádávají levharti v Namibii, medvědi v Britské Kolumbii či vlci v Idahu? (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Paity 

všechny recenze uživatele

Asi patřím mezi ty, kteří od takového pořadu očekávali zcela něco jiného. Chtěl jsem pořad se skutečnými radami pro člověka, který se ocitne v nějaké pustině. Toho jsem se ale nedočkal. ()

Sennhie 

všechny recenze uživatele

U všech těch pořadech o přežití jsem se pokaždé těšil na setkání s divokou zvěří či alespoň nějaké pěkné záběry zvěře v jejím přirozeném prostředí. Ray toto přenesl na úplně jinou úroveň a jeho výpravy do divočiny za těmi nejvíce hrůzu nahánějícími predátory je vskutku úctyhodné. Zvláště, když se vrhne s týmem do lesa, kde není vidět ani na metr, ale s osmdesátiprocentní pravděpodobností je jisté, že za rohem číhá grizzly. Prostě bravurní. Dech beroucí až hororové momenty, kdy jsem se modlil, aby vše dopadlo v pořádku. Zde se můžete přesvědčit, že respekt k Matce přírodě se vyplácí. Nejenže vás metr od vás plovoucí medvěd nesežere, ale taky vám umožní vidět to nejkrásnější, co tato planeta nabízí. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama