Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dospievajúce dievča pošle jej nevlastná matka do výchovného tábora, v ktorom ju majú zavraždiť. Dievča sa ocitá v sieti klamstiev a podvodov, z ktorých sa východisko nachádza len ťažko... (pikto)

Recenze (3)

evilmind 

všechny recenze uživatele

Letos má vyjít hned několik převyprávění pohádky o Sněhurce, Huntsman je velká produkce, takže se přivtírne i Asylum. Původně jsem myslel, že Asylum je tahle verze, nicméně není tomu tak - tohle je taková reklama na to, jak strašné by mockbustery mohly být, kdybychom Asylum neměli. Ostatně režie David DeCoteau, a hlavní hvězda Eric Roberts, to mě mělo varovat. V moderní verzi příběhu macecha odešle Sněhurku na jakýsi převýchovný tábor, kde místo sedmi trpaslíků je s ní sedm jinejch teenagerů. Normální velikosti. Tím veškerá podobnost s pohádkou končí, a nastupuje až neskutečně blbý generický slasher, kde teenageři postupně opravdu nudně a nenápaditě umírají. Občas je to až trochu k smíchu, ale k takovému tomu zoufalému. Všechny noční scény jsou navíc zřetelně natáčeny ve dne a prohnány nějakým temným filtrem, ovšem je to tak hrozně blbě udělané, naivní až edwoodovské, že si snad DeCoteau musí dělat prdel. Navíc je uvozuje opakovaně stále stejný několikavteřinový záběr romantického měsíce za mraky - což je btw taky slunce přes filtr. No a ten konec, to bych blil. Ten jeden bod dávám za to, že jsem se fakt několikrát hlasitě rozesmál nad hloupostí některých scén. ()

dwbmb odpad!

všechny recenze uživatele

Film dosahuje kvalit běžného pornofilmu, bohužel kopulace, jakožto jediná věc, která by ho zachránila, v něm chybí. Vhodné pro heterosexuálního muže: nevhodné pro kohokoliv ()

kamziksvk odpad!

všechny recenze uživatele

Film, ktorý som nedokázal dopozerať do konca a už po polhodine som si musel dať prestávku. Amatérska kamera, patetickí herci a zápletka, ktorá je tak ľahko predvídateľná, že až. Najviac ma dojali "nočné scény" natočené počas slnečného dňa, pričom sa len trochu sfarbí obraz do modra. Slabé výkony hercov nezachránia ani pekné a neopozerané tváre v hlavných úlohách. A to som ešte nespomenul fakt, že zlí chlapci nechajú celý deň mŕtvolu dievčaťa na frekventovanej verande a nikto si ju nevšimne? Nuž ako myslíte.... Ak chcete niekoho nahnevať nekvalitnou snímkou, odporúčam vám ho poslať do kina práve na tento film. ()

Reklama

Reklama