Reklama

Reklama

Širokuma Café

(seriál)
  • Japonsko しろくまカフェ (více)
Japonsko, (2012–2013), 20 h 50 min (Minutáž: 25 min)

Epizody(50)

Recenze (4)

Xenthia 

všechny recenze uživatele

Skvele chill anime, u ktereho clovek muze vypnout a prijemne se pobavit. Zadne jeceni, bitky, ani polonahe holky s gravitaci popirajicim poprsim, tohle je proste absolutni relax, co mi vzdycky svedne naladu. Cely serial se toci okolo tri zvirecich protagonistu. Mirumilovny ledni medved vede kavarnu, potrpi si na vtipy a slovni hricky, a rad vypravi notne prikraslene historky ze sveho zivota. Panda se nema k praci, dba na to, aby vsechno jeho vybaveni melo pandi tematiku, a navic je notne zahledeny do sebe. Tucnak je mrzout, co ma vecne spatnou naladu, a ke vsemu je zakoukany do slecny Penko, ktera pracuje v nedalekem pekarstvi. Jejich rozdilne povahy se vyborne doplnuji. Vedlejsi postavy jsou take slusne napsane. At uz je to Grizzly, pan Panda-na-plny-uvazek, osetrovatel zvirat Handa, servirka Sasako, a nebo panduv fanousek cislo 1 Rin-Rin, vsichni z nich maji neco do sebe a nenasla jsem jedinou postavu, ktera by mi byla nesympaticka. Pokud mate zajem sledovat serial legalne a zdarma, tak je k dispozici na Crunchyroll. Musite ale umet anglicky, protoze ceske titulky tam zamozrejme nejsou. ()

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Mladý, nezaměstnaný panda trápí svoje rodiče poněkud laxním přístupem k životu. Matka se jej pomocí vysavače snaží zbavit lenosti. Její přístup překvapivě nese ovoce. Panda sice nenajde zaměstnání v kavárně poklidného, mateřského ledního medvěda, leč brzy přijme volné místo pandy v nedalekém zoo. Na kavárnu však nezavře a navštěvuje ji s kolegy z práce, klábosí, lelkuje a požírá svůj oblíbený bambus. +++++ Kavárnička cílí jednoznačně a pouze na velmi malého diváka. Využívá k jeho nalákání a zaujetí roztomilých, mluvících zvířátek a jednoduše vystavěných vtípků. Narozdíl od našeho krtečka (který však je možná pro ještě menší) se tu ovšem poměrně hodně mluví a spíše než dramatický děj seriál nabízí atmosféru bezpečí, nekonečného hraní, lenošení a volného času. +++++ Už mi je mnooohem víc než šest a tak mi menu této kavárny nevoní. Plivat na ni ale proto ještě nebudu. Končím po druhém díle. ()

Reklama

Starletka 

všechny recenze uživatele

Vezměte momentálně nejlepší a nejobsazovanější pánské seiyuu a nechte je nadabovat zvířátka v roztomilém, vtipném a hlavně originálním seriálu. Velice příjemná, osvěžující, odpočinková záležitost, která ani s (překvapivě dlouhou) délkou neztrácí na kvalitě. Velký palec nahoru. 9/10 ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Nejpohodovější seriál na světě, prostě pohlazení pro duši. Navíc je to prdel.. :-) Subjektive, kdybys viděl víc dílů, zjistil bys, že to opravdu není seriál pro děti.. ;-) ()

Galerie (1 773)

Reklama

Reklama