Reklama

Reklama

Širokuma Café

(seriál)
  • Japonsko しろくまカフェ (více)
Japonsko, (2012–2013), 20 h 50 min (Minutáž: 25 min)

Epizody(50)

Recenze (4)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Mladý, nezaměstnaný panda trápí svoje rodiče poněkud laxním přístupem k životu. Matka se jej pomocí vysavače snaží zbavit lenosti. Její přístup překvapivě nese ovoce. Panda sice nenajde zaměstnání v kavárně poklidného, mateřského ledního medvěda, leč brzy přijme volné místo pandy v nedalekém zoo. Na kavárnu však nezavře a navštěvuje ji s kolegy z práce, klábosí, lelkuje a požírá svůj oblíbený bambus. +++++ Kavárnička cílí jednoznačně a pouze na velmi malého diváka. Využívá k jeho nalákání a zaujetí roztomilých, mluvících zvířátek a jednoduše vystavěných vtípků. Narozdíl od našeho krtečka (který však je možná pro ještě menší) se tu ovšem poměrně hodně mluví a spíše než dramatický děj seriál nabízí atmosféru bezpečí, nekonečného hraní, lenošení a volného času. +++++ Už mi je mnooohem víc než šest a tak mi menu této kavárny nevoní. Plivat na ni ale proto ještě nebudu. Končím po druhém díle. ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Nejpohodovější seriál na světě, prostě pohlazení pro duši. Navíc je to prdel.. :-) Subjektive, kdybys viděl víc dílů, zjistil bys, že to opravdu není seriál pro děti.. ;-) ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Vezměte momentálně nejlepší a nejobsazovanější pánské seiyuu a nechte je nadabovat zvířátka v roztomilém, vtipném a hlavně originálním seriálu. Velice příjemná, osvěžující, odpočinková záležitost, která ani s (překvapivě dlouhou) délkou neztrácí na kvalitě. Velký palec nahoru. 9/10 ()

Xenthia 

všechny recenze uživatele

Skvele chill anime, u ktereho clovek muze vypnout a prijemne se pobavit. Zadne jeceni, bitky, ani polonahe holky s gravitaci popirajicim poprsim, tohle je proste absolutni relax, co mi vzdycky svedne naladu. Cely serial se toci okolo tri zvirecich protagonistu. Mirumilovny ledni medved vede kavarnu, potrpi si na vtipy a slovni hricky, a rad vypravi notne prikraslene historky ze sveho zivota. Panda se nema k praci, dba na to, aby vsechno jeho vybaveni melo pandi tematiku, a navic je notne zahledeny do sebe. Tucnak je mrzout, co ma vecne spatnou naladu, a ke vsemu je zakoukany do slecny Penko, ktera pracuje v nedalekem pekarstvi. Jejich rozdilne povahy se vyborne doplnuji. Vedlejsi postavy jsou take slusne napsane. At uz je to Grizzly, pan Panda-na-plny-uvazek, osetrovatel zvirat Handa, servirka Sasako, a nebo panduv fanousek cislo 1 Rin-Rin, vsichni z nich maji neco do sebe a nenasla jsem jedinou postavu, ktera by mi byla nesympaticka. Pokud mate zajem sledovat serial legalne a zdarma, tak je k dispozici na Crunchyroll. Musite ale umet anglicky, protoze ceske titulky tam zamozrejme nejsou. ()

Reklama

Reklama