Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Střední škola je dějištěm spousty zábavných, ale i rozpačitých či dokonce smutných situací, které občas potkají snad každého studenta. Nejinak to je i v případě Miniwa Tsumiki a jejích přátel – dívek Haruno Hime, Katase Mayoi a chlapců Otonashi Io a Inui Sakaki. Všech pět spolu utváří úzký kruh přátel, který v běžném životě prožívá nejedno menší či větší dobrodružství. Ať už se jedná o Valentýn, místní hernu, nebo i jen pobyt ve škole, vždy se najde něco, čemu se dá smát, případně zrudnout a zrozpačitět. Jenže přátelství není to jediné, co dokáže lidi sblížit, a tak se prostě stalo, že se Tsumiki zamilovala do Ioa. A i když jim to všichni ve skupince přejí a neustále je podporují, zdá se, že to bude tuhý boj. Tsumiku není schopna, v případě, že je s Ioem sama, vydat málem ani hlásku a Io je buď schválně nevšímavý, nebo absolutně natvrdlý. (EMIA)

(více)

Videa (2)

Promo

Recenze (4)

Palisander 

všechny recenze uživatele

Také normálne a ničím výnimočné. Ale mačička sa podarila :-). Okrem toho potešili už len smrtiaco romantické hlášky, ktoré občas prednesie Io. ()

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Roztomilé dívenky, tu mírně lstivé, tu naivně zabouchlé, ondy nešikovné a dva kamarádští a překvapivě i vcelku sympatičtí kluci spolu procházejí středoškolským životem. Blbnou, koulují se, chodí do školy, společně vaří a dělají s mírným vtipem a až nesnesitelnou roztomilostí to, co člověk možná kdysi trochu zažil. Řada podstatných věcí v jejich životech ale chybí. Pořád si užívají, drama neznají, jen komédii. Jistě, Acchi kocchi je komedie, ale komediální dílo má být vtipné hlavně pro diváka a postavy ať si klidně trpí. Tentokrát to ale (zase) někdo uchopil za špatný konec. Postavy mají neustále důvod se hihňat a divák... ne, že by přímo trpěl, ale ke smíchu ho nic moc nepřivádí. Končím po třetím díle. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Přehlídka obrovské spousty vtipů a vtipných situací, kde však na mě osobně většina absolutně nefunguje. Když se u komediálního seriálu usmějete tak jednou, dvakrát za díl, tak je to prostě málo. Sice je to vše v takové docela líbivé animaci, díky které některé (dívčí) postavy vypadají občas velmi roztomile, ale tohle u mě dojem zachraňuje jen částečně. Postavy jsou totiž až příliš ploché, klasické šablony, které hrají stále dokola svou roli, jen v neustále se měnících kulisách. A tak dochází na to, že se pointy vtipů až příliš často opakují, stejně tak jako reakce postav... Což může někoho docela nudit, i když u mě to spíš způsobilo, že se vytrácel element překvapení, což u komedie teprve nechcete. Ale i tak jsem neměl problém s tím, že by mě postavy štvaly, dívat se na to dalo, ale tak maximálně jen na jedno shlédnutí - na zabití času, protože kdybych si to pustil podruhé, tak bych se tentokrát asi opravdu nudil. 5/10 ()

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe som siahol po niečom bez deja, ala spracovaná 4koma, no nič svetoborná to nebolo. Prišlo to však ako príjemná zmena. Síce kvalitou to na Jocubu či Azumangu nemá, videl som aj o mnoho horšie kúsky ale popravde úsmev mi z tváre nezmizol. Azda mám (tajne) rád neko štýl, alebo to bolo tou šialenou Majoi. Zato ostatné postavy boli dosť šablónovité a áno, podaktoré aj liezli na nervy. Navyše seriál sa časom "opozerá" a začína sa opakovať, príde tak vtipný už len na pár miestach. Vyslovene bez žiadnych očakávaní za sedem, ale inak by to bolo... ()

Galerie (287)

Reklama

Reklama