Reklama

Reklama

Epizody(6)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po čtvrté sérii musím říct,že je atmosféra zase o něco temnější a seriál definitivně přešel z polohy kriminální do polohy mysteriózní.Tím nemyslím,že by to bylo na škodu,mám mysteriózní záležitosti rád,takže jsem pořád spokojený.Jen jsem teď hodně zvědavý,jak bude pokračovat pátá řada,když jsou všichni zahnaní do kouta,už se těším na nový vývoj.Líbí se mi,jak všichni postupně podléhají vlivu prostředí,tlaku okolností a následkům vlastních činů,takže nic není černobílé,ale všichni se neustále pohybují v jakési šedé zóně. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z Rose udělali strašnou postavu. Nedává to smysl. Věděla, co Susan udělala a přesto při ní stála jako přítelkyně, když byla poslaná na popravu a teď nemůže překousnout, že Susan, ta vražedkyně, co zabila 55 lidí je na živu. Úplně otočila. Nelíbí se mi, co z ní udělali, ani že tak zničili vztah mezi Rose a Bennettem. Pořád si to ale drží nějaké napínavé tempo. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

Už tomu trochu dochází dech, trpí to syndromem telenovely a zoufale chybí dramaturgie. Postavy mění chování o 360 stupňu a stávají se tím pádem hrozěn nevěrohodné a některé už začínají být opravdu hrozně otravné, že jim má člověk chuť nafackovat (zejména ty ženské). V momentě, kdy to zas nakopne nahoru závěrečný dvojdíl, tak v nejlepším skončí... Třetí sérií to mělo skončit. ()

Galerie (65)

Reklama

Reklama