Reklama

Reklama

Xin tian sheng yi dui

  • Čína 新天生一对 (více)
Rodinný
Čína / Tchaj-wan, 2012, 100 min

Obsahy(1)

Ah Bee, závodník, kterého opustila jeho žena Jiawei, utápí svůj žal v alkoholu a hazardu. Jednoho dne se Jiawei vrátí s prosbou, aby se na čas postaral o jejich šestiletého syna Binbina, o jehož existenci Ah Bee do této chvíle nevěděl. (andiek05)

Recenze (2)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Téma, který bylo zpracovaný již několikrát, ale Tchajwanci si to natočili po svém a zas trošku jinak. Klučík byl roztomilý, Vic Zhou asi v nejlepší roli, v který jsem ho zatím viděla, pěkná hudba, exteriéry parádní (taky bych chtěla podobnou boudu na pobřeží :D), ale něco tomu prostě chybělo. Nedokázala jsem se do toho pořádně zakoukat a bylo tam pár úseků, který ztratily drive, a měla jsem co dělat, abych udržela pozornost. Celkově slabší 4*, ale mám z toho neurčitý pocity, takže až se mi to rozleží v hlavě, třeba to ještě nějak změním. ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Přestože začátek může působit jako komedie, je to krásný film o setkání otce se synem. A za co tak vysoké hodnocení? Je to za zajímavý a dojemný příběh, za práci kamery, krásné záběry, prostředí, herecké obsazení (Vic Zhou, Ella Chen, Xiao Xiao Bin, ...), konec a takhle bych mohla pokračovat ^^ ()

Reklama

Reklama