Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lupe (Veronica Diaz-Carranza) se musí pustit do křížku s místní drogovou mafií, aby zachránila život svojí sestry Alicie (Melissa Cordero), která má svědčit proti jednomu z jejích členů. Jejich hlavním protivníkem je Whitey (Mark Adair-Rios) a jeho matka Dona (Elizabeth Peña), která je i hlavou místního organizovaného zločinu. To, že nic nebude pro hlavní hrdinku jednoduché, je jasné od samého začátku. (KM Phoenix)

(více)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film, který nemá nárok na nic. Nemá čím vyniknout. Není příběhově zajímavý, není drsný, nemá postavy, které by stály za to, abyste se na ně dívaly. Navíc je to všechno celkem profesionálně nasnímané, což znamená, že obraz vypadá dobře. Záběry samy o sobě už tolik ne a kamera se rozhodně moc nepředvádí. Je zde snaha o nějaké vzbuzení pocitů, ale to se vzmůže tak leda na nějaké to unuzené zívnutí. ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Přesto že se film snaží být syrovou ukázkou mafiánské drogové problematiky na (pravděpodobně) severu Mexika, dojíždí na schematičnost, nelogičnost v ději a na celkovou nudu, která se táhne celou stopáží. Přimíchaná love story jen dokresluje bezradnost scénaristů, kteří si tu vystřihli i pozice režisérů. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto filmu se velmi často opakovalo oblíbené "americké" slovíčko. Tak já ho také použiji - dokonce ve španělsko-americkém znění: Este film was FUCKING boring and éstupido ! Kdyby pod produkcí bylo napsáno třeba Mexiko, asi dám tu jednu * - ale takhle - "NO MISERICORDIA!" ()

Reklama

Reklama