Reklama

Reklama

Epizody(14)

Obsahy(1)

Tsubaki Akira je normální středoškolský kluk, který řeší stejné problémy jako jeho vrstevníci. Všechno se ale změní, když do jeho třídy přestoupí záhadná spolužačka Ubaru, která se s nikým nebaví, o přestávkách spí a nikdy jí není vidět do obličeje. Jedno dne ale Tsubaki její obličej zahlédne a je ztracen. Okamžitě se do ní zamiluje a v momentě, kdy tajně ochutná její sliny je s ním konec. Po několika dnech má abstinenční příznaky a Ubaru mu řekne, že je to protože se do ní zamiloval a potřebuje další dávku slin. Od té doby začínají jejich milostné strasti a radosti. (topr harley)

(více)

Recenze (12)

Larky odpad!

všechny recenze uživatele

Nazo no kanojo X je i přes absenci jediného povedeného vtipu, velmi komický seriál. Tvůrci se jakože snaží zaujmout diváka dialogy ve stylu - o sexu bez obalu, v rámci příběhu se snaží zaujmout rádoby promakaným scénářem - kterak hošík k vysněné slečně přišel, do jejího srdéčka se dostat chtěl a kdyby náhodou i pod sukýnku by nahlédl a old-school vizuálem, který měl za cíl odlišit se od současných seriálů a být také něčím, co případné chyby nějakým způsobem zaplátuje, či se nad tím jen mávne rukou...Nakonec ale o nic z toho vůbec nejde...Tady se naprosto jednoznačně útočí na první signální těch, kteří jsou blázni do ecchi, tedy do kalhotek, do prsů, do prdelek.... a bohužel i retardovaných a pořád dokola se opakujících scénářů....Nemám Yoshitanimu a jeho týmu „hvězd“ za zlé, že udělal další ecchi...vadí mi, jak všechno to, čím se snaží zakrýt to, že je to jen další stupidní ecchi blábol dělá hrozně špatně. Neexistuje zde vtip a pokud ano je velmi nepovedený...Dvě hlavní postavy jsou napsané ještě hůř než ty v Ulici, přičemž Urabe Mikoto si hodně nahlas říká o nějakou anti Anime cenu...takhle nezajímavá a naprosto odfláklá ženská hrdinka tu dlouho nebyla, nemilostně milostný vztah mezi nimi psal lehce retardovaný 10-ti letý syn někoho z tvůrců (v tomto případě také autor otřesně amatérské mangy)...Vrcholem nejhoršího scénáře roku je neskutečně dementní premisa o prstech v puse...Tohle napsat do jednoho dílu...proč ne...ale aby to byl jeden z nosných pilířů úplně celého scénáře? WTF? Nazo no kanojo X je jeden z nejhorších seriálů, který jsem kdy viděl...hlavně je to díky naprosté demenci hlavních postav, nulových vtipů, toporných a velmi odfláknutých animací a hlavně...hlavně kvůli tomu, že tady snaha ozvláštnit tupý ecchi žánr sexuální otevřeností, rádoby zajímavými postavami a scénářem, který má dobře popisovat vztah dvou mladých lidí příchízí totálně vniveč díky lajdáctví a amatérismu tvůrců. (Dodatek: O rabukome rozhodně nejde, jde o ecchi, které se snaží vypadat, jaký velký přesah má, leč to dělá nejhůře jak může) ()

daGGos 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka, nosící pod sukní za kalhotkami zasunuté nůžky, která při stavu štěstí vysloveně "zvrací" sliny a její mužský protějšek, který se do ní po ochutnání její poslintané lavice bezhlavě zamiloval a při nedostatečném dávkování těchto tělních tekutin se u něj objevují abstinenční příznaky? Ano, zní to dost podivně, na druhou stranu, jen těžko by někdo mohl sledovat anime a japonskou tvorbu celkově bez toho, aby si vypěstoval nějakou toleranci, protože co si budeme nalhávat, snad v každém díle východoasijské produkce se vyskytuje určitá míra abnormality. Nicméně i ostřílení otaku by se měli mít na pozoru, protože Nazo no Kanojo X je v tomhle směru skutečně samotným vrcholem, špičkou ledovce pošukanosti, otevřeně propagující dost nezvyklý druh fetišismu a vůbec se nebudu divit, pokud mnoho diváků po pár minutách sledování vzdá, přičemž upřímně, nelze říci, že by se tím připravovali o nějak výjimečný zážitek. Anime totiž kromě té ujetosti a nadstandardní dávky fanservicu už prakticky nic jiného nenabízí. Charaktery jsou snad až na Urabe (která ale také není zrovna ztělesněním charismatu a jedinečnosti) v rámci žánru (takový hybrid mezi ecchi a rabukome) naprostým standardem, vztah ústřední dvojice se v podstatě vůbec nikam neposouvá, děj jednotlivých dílů je předvídatelný a ani vata v podobě různých rádobyhumorných situací příliš nefunguje. Za co naopak zaslouží Nazo no Kanojo X pochvalu, je audiovizuální zpracování, kterému rozhodně nelze upřít styl, ale to je bohužel jenom slabá náplast, která seriál hluboko z průměru vytáhnout nedokáže. Lepší ** ()

Reklama

Cracker 

všechny recenze uživatele

V skutku Mysterious girlfriend. Autorovi mangy šlo pravdepodobne o originalitu. Podarilo sa. Avšak, vytvoril neskutočnú sprostosť. Originálne si vymyslel nový, hlúpy druh fetišu, pridal nejaké vintage animácie a z hlavnej hrdinky spravil psychošku, ktorá človeka pri škaredom pohlade ROZSTRIHÁ NOŽNICAMI, ktoré si samozrejme zastrčí pekne späť za gaťky (moeeeeeeeeeeeeeeeee). Je mi stále záhadou, ako sa z takejto zbytočnej mangy stalo anime, toto je potupa pre Ashirogi Muto-sensei. Divácka základňa za týmto anime musí pozostávať z NEETov, tisíciek hikkikomori, japonských drag queen a samozrejme netreba zabudnúť ani na Kousaka Kirino. Mám toho na srdci ešte kopu, ale strácať čas hejtovaním tohto bezvýznamného anime je ešte viac bezvýznamné... ()

Kontractor 

všechny recenze uživatele

Nazo no kanojo X je uchylné...Mohli bychom ho zařadit do kategorie robukome s pervezním fetišem, ovšem jako celek neztrací na kvalitě...Nebo je to snad druh hardcore fanservisu pro *creepy otaku*, težko říci. Každopadně k příběhu...Tsubaki je mladý panic, který sní o tom, až bude mít přítelkyni, což by nebylo nikterak zvláštní, pokud by se nezamiloval do dívky, která pravděpodobně trpí jistou sexuální deviací...A tak tento *weirdo* pár začně objevovat krásu mládí, lásky a kdo ví čeho ještě...Návrh postav je zastaralý (připomíná kresbu používanou pro charaktery okolo roku 2003), ovšem anime za to nemůže, protože se drží manga předlohy z roku 2006, která stále vychazí jako ongoing..Dále nesmím opomenout vyborně zvolenou hudbu dokreslující napětí a atmosferu okolí.....Pro zájemce: Není to Seikon no Qwaser je to více určité a sexuálně vyspělější a protože nechci spoilerovat, kdo chce, ať se podívá :) Ještě třešníčka na závěr: Dabing Urabe Mikoto je první rolí mladé Ayako Yoshitani, ale její hlas je podobný jiné seiyuu... ()

poleno 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, že jsem si Nazo no kanojo X chtěl zhlédnout už minulý rok někdy na podzim, ale z mně neznámého důvodu jsem se k tomu jaksi dostal až teď... a možná je to tak dobře. Pro mě to byla strašná nuda. Můj nezájem o postavy, sliny na prstech a nemastný, neslaný hlavní hrdina způsobili, že jsem to dropnul někde u pátého dílu. Ještě se mi u anime nestalo, že jsem se musel do zhlédnutí dalších epizod tolik nutit. Postavy jsou až na Urabe hrozně nevýrazné, děj se opírá jen o ty sliny (docela dobrý nápad, avšak blbé zpracování). Měl jsem pocit, že tím akorát marním svůj drahocenný čas a mohl bych dělat cokoliv užitečnějšího, co by ostatním v mém okolí prospělo (rozkoukat nový seriál například :D). Dvě hvězdy za Urabe, to byla hodně zajímavá postava a pět dílů jsem vydržel jen kvůli ní. /2*/30% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama