Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mahiro Yasaka je obyčejný středoškolák. Chtějí ho však unést do otroctví vetřelci z vesmíru. Jediný, kdo ho může ochránit, je stříbrovlasá dívka Nyarlathotep. Na Zemi byla poslána, aby zlikvidovala gang mimozemských otrokářů a zabránila Mahirovu únosu. (Raest)

Recenze (7)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Anime, anime, proč furt máš pocit, že když použiješ slavná jména, trochu té slávy sestoupí i na tebe? Už tu byla mytologie křesťanská, germánská, indická, Sherlock Holmes... Teď přichází Nyaruko-san, aby pošlapala Lovecraftovo Ctulhu. Uřvaná nadržená Nyarlathotep se přilepila jako krvosajné klíště k nudnému hlavnímu hrdinu a vnesla do jeho života strašlivou spoustu zbytečných slov, meziplanetární násilí a možnost kvalitního sexuálního vyžití, které ten trumbera Mahiro tvrdošíjně odmítá, byť si ho za ty další nepříjemnosti nepochybně zaslouží. Třebas časem podlehne, ale Subjektiv skutečně nemá čas a náladu po stošestnácté sledovat sled návrhů a odmítání, nezáživného mydlení se, výbuchů otravné a extrémně přímočaré, tudíž převelice hloupé žárlivosti a dalších výdoblitků generických anime. Konec po pouhém druhém díle. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Pro všechny skalní fandy Lovecraftího universa je tohle naprostá povinnost ... dalo by se to přirovnat k Dokuro-chan, akorát tohle je taková Dokuro naopak a méně brutální, nicméně stále velice ujetá a těžce perverzní. Ano, perverzní, tohle je ten hlavní rozdíl, mezi andílkem s obrovskym kyjem... kde Dokuro rozmrdala hlavního protagonistu, když jí viděl byť jen ve spodním prádle, tam Nyarlko skáče hlavnímu hrdinovi neustále na ptáka ... akorát se to chudince nikdy nepovede. Neočekávejte od toho smysluplný děj ... ten tu není, je to spíš sled epizod, které přetékají perverzí a ujetostí (vše samozřejmě v PG rovině, žádnej hentai od toho nečekejte) a velmi příjemnym znásilněním Lovecrafta. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! G! [Ti, kdož nejsou šílení milovníci Lovecrafta a silně nesnášejí neředěnou demenci dosahující občas až výšin Trololo, si od mého hodnocení laskavě odečtou tři hvězdy. Nicméně, Mahiro je strašlivý kokot, nadrženost dívčích postav je přepíčená tak moc, až se překlápí z trapnosti do OLOLu a kdyby se autoři obtěžovali navěsit mythosácké prvky na něco lepšího, než je slabomyslně klišoidní středoškolská romance, bylo bych výrazně spokojenější. Mimořádně & maximálně protekční 4*. A nedá mi nezmínit, že Šantak-kun je überňuňu!] ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Nenapadá mě jediný důvod, proč bych někomu měl Haiyore! Nyaruko-san doporučit...snad jen možná jako zvukovou kulisu pro večerní chvilku literatury (tedy pokud vás nezačne po 5-ti minutách srát debilně ukřičená hlavní hrdinka). Ve 12-cti dílech se divák nedočká jediného (!) povedeného vtipu, nedočká se prakticky žádného děje...protože scénář se soustředí pouze na vyblbnutí hlavní hrdinky a přihlouplých vedlejších postav. Snad jen ten vizuál je alespoň průměrný a díky němu seriálu odpad nedám...nicméně pořád nechápu záměr autorů...diváka nedokáží vtipně pobavit, nepřekládají mu téměř žádný děj, nejsou tu v každém druhém zábaru odhalena dívčí ňadra, takže o ecchi taky nejde...tak nevím. Ať už je ale ten záměr jakýkoliv absolutně se nedaří jej naplnit...Haiyore! Nyaruko-san můžu už ted bez problému označit za jeden z nejhorších seriálů roku...Slabá 1*. ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Tohle je v podstatě taková ta klasická (ale zároveň tak trochu neklasická) komedie na téma 1 kluk a 50 miliard holek. Malá změna je tu ovšem ta, že když se řekne slovo tsundere, asi byste si představili nějakou reprezentantku něžného pohlaví. To tu ale můžete hledat přímo na hlavní postavě pohlaví opačného. Je tam jedna holka, která ho furt oblézá, i když ji třeba bodne vidličkou do hlavy, pak tu máme jednu, která nikdy nic neřekne, a pak jednu homokládu, co vypadá jak holka, ale oblézá také našeho hlavního představitele. V podstatě průměrná show, místy zábavné, ale to je spíš otázka názoru. ()

daGGos 

všechny recenze uživatele

Dojem z několika počátečních dílů byl katastrofální a vážně jsem uvažoval, že sledování vzdám, ale poté jsem přeci jen seriálu dal druhou šanci, což nakonec nebyla zas tak špatná volba. Nejedná se sice o nějak výjimečný zážitek, žánrově je to jen další komediální harémovka, ale humor tentokrát celkem funguje (ačkoli slabším momentům se taky nevyhne), charaktery jsou poměrně neotřelé a seriál si i přes inspiraci mýtem Cthulhu nesnaží hrát na nějakou komplikovanou epickou zápletku, což z něj činí ideální nenáročnou podívanou. Slabší *** ()

Palisander

všechny recenze uživatele

Prvá časť: kombinovaná Shana s pokémonmi, bezvýznamný fagan s vidličkou a dotieravá kozmická superškoláčka. Kopa akcie a jednoduchučkého humoru, ani náznak príbehu. Posledná časť: pribudlo čosi v štýle Power Rangers a X-men, zjavili sa chápadlá(!) a tuším mi tam čosi pripomenulo aj Vanilla Sky.. Prítulnými dievčatkami sa to len tak hemží ale stále akosi nevidieť, aký príbeh sa to vlastne končí. Úroveň humoru bez zmeny ;-). Šiesta časť: vyzerá to na uzavretú epizódu, mamina s vrhacími vidličkami je naozaj úžasná (vidličky sú asi dedičná rodová zbraň). A presúvame sa na pláž :o). No, mal som šťastie... Príbeh síce stále nikde, ale veď na čo. Poznámka pre seba: Úplne mimo. Nepozerať. ()

Reklama

Reklama