Reklama

Reklama

VOD (1)

Jako dítě si Michael Walker (Harry Connick Jr.) přál, aby byly Vánoce každý den. Všechno se ale změní, když z něj tragická nehoda v čase vánočních svátků na dlouhou dobu vyžene svátečního ducha. Ani o třicet let později v sobě Michael stále nedokáže najít radost z Vánoc, i když ho jeho neustále veselá manželka i starostliví rodiče ze všech sil podporují a povzbuzují. Michael se však musí začít vyrovnávat se svou minulostí poté, co jeho syna potká podobná tragédie. V nejtěžším okamžiku mu záhadný muž jménem Nick věnuje cenný dar, jenž mu pomůže znovu najít ztraceného vánočního ducha. Snímek Angels Sing je upřímný komediální příběh o důležitosti rodinných vztahů, síle odpuštění a nepopiratelném kouzlu Vánoc. (HBO Europe)

(více)

Videa (22)

Trailer

Recenze (4)

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Pěkný vánoční Film o poznání kouzla vánoc.Samozřejmě je to strašně naivní, ale pěkný a dobře zahraný. ()

Reklama

pupidup 

všechny recenze uživatele

To je hezke setkani s takouvou tou klasickou nostalgii...navic ve stinu takovych hvezd, jako je Kris Kristofferson... a jemu podobnych... uz jen to, ze je tam vazba na hudebni ikony.... to zahreje u srdicka. Pro me krasa... i kdyz opakujici se... 3 a kousek ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak mám nějak pocit, že jsem tenhle film viděl ve špatný termín. Během Vánoc by měl úplně jiné kouzlo. Nicméně když už jsem zjistil, že je to o Vánocích, tak jsem doufal, že při sledování mi trošku ochladí pokoj. To jsem ještě netušil, že tenhle film je z prostředí, kde Vánoce nejsou na sněhu, ale na největších pařácích. V tu chvíli už jsem se s tou atmosférou dokázal docela sžít. Jinak se jedná o naprosto klasický příběh. Chlap dřív na Vánoce věřil, teď nevěří a ještě se mu v životě děje jedna hrůzná událost vedle druhé. Pak se na něj ale usměje štěstí a onu pošramocenou víru mu slet událostí nakonec zase navrátí. Nenucených 83 minut jsem dokázal strávit při sledování a úklidu, což bohatě postačilo. Jinak bych to asi přepnul. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama