Reklama

Reklama

Videa (2)

Trailer

Recenze (28)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Asi žiju v jedný velký bublině. Fakt jsem totiž netušil, že se lidi zabíjej kvůli reklamám na cocky a fucky či že světem marketingu brouzdá jeden pseudonym za druhym (proč?!); nejlíp s nesnesitelně slizkym účesem a vystupovánim. Vtip postavenej akorát na obvious dvojsmyslech, drama postavený na hádkách kvůli ničemu, sexappeal postavenej na zbytečně zmalovaný Amber. Ve výsledku jasnej podprůměr. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Nebudu zastírat, že k tomuto filmu mě přitáhla Amber Heard. Jinak bych se s ním asi nikdy nepotkal. Poměrně zajímavý námět, který se ale nesetkal s nejšťastnějším zpracováním. Místy jsem se trochu ztrácel, (možná to bude pozdějším časem při sledování) místy mě to uspávalo, což se nakonec i povedlo. Celkově jsem s obsazením spokojen nebyl a jejich osud mi byl docela volný. Myslím, že by film spíš bavil manažery a ty, kteří se pohybují v reklamních agenturách. Vím, že u produktu hraje hlavní roli obal a zaujetí, (koneckonců jsem to okrajově studoval). Ale, že by např. u energy nápoje nebyla příchuť důležitá, to si zase nemyslím a příjde mi to trochu přehnané. Ještě jeden poznatek mimo téma. Amber opět dokázala, že ženám nesluší červené rtěnky a vlasy do drdolu, ale naopak vlasy rozpuštěné a decentní líčení, pokud na něm stojí. Jaká z ní ale byla kočka mimo společnost.. Za mě je Syrup na dvě hvězdy a třetí právě za ní. 40% ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

Tak to se fakt nepovedlo, jedno velké klišé,jediné, co se mi líbilo, bylo hezky ukázané když úplně obyčejný člověk se dostane do bohaté společnosti k bohatému člověku a musí se naučít spolu spoupracovat, aby se oba dostali tam kam chtějí, ,i najít společné myšlenky,je také hezky ukázané, že i obyčejný člověk, i když není bohatý má stejné hodnoty a kvality jako majetný člověk, to jediný pro mě bylo pozitivně dané,, ale jinak ostatní jedna velká nuda. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Nenudící film, ikdyž jsem viděl i zábavnější komedie. Nemohu se však zbavit pocitu, že scénář je více jak zpoloviny nedodělaný. Pochopí nejspíš jen člověk, denně vysedávají u reklam a teleshopingu. Škoda, nabízí se tak svižná konverzačka s potenciálem a z prostředí, ve kterém by se to mělo dobrými nápady jenom hemžit. Herci dobří a sexy Amber jak jinak, velice koukatelná. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tohle měla být komedie? To mi teda vůbec nepřišlo. Scat se snaží přividělat a vymyslí nápoj Fukk, už to vypadá, že dostane dvě mega, ale spolubydlící mu nápad ukradl a patentoval si ho dřív. Scatt to ale dá dohromady s Šestkou a snaží se znovu vrátit do hry. Herci docela ujdou, ale samotný film mě nijak neoslovil a docela mě nudil. 45% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Literární předlohou k filmu se stala úspěšná satirická novela Australana Maxe Barryho "Syrup", kterou nakladatelství Viking Press prvně vydalo v roce 1999. [Zdroj: us.penguingroup.com] (Conspi)

Reklama

Reklama