Reklama

Reklama

666 Park Avenue

(seriál)
  • Slovensko Diablov advokát
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Horor / Thriller / Sci-Fi
USA, (2012–2013), 9 h 10 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

David Wilcox

Předloha:

Gabriella Pierce (kniha)

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Rachael Taylor, Dave Annable, Robert Buckley, Samantha Logan, Mercedes Mason, Erik Palladino, Helena Mattsson, Vanessa Williams, Terry O'Quinn, Lucy Walters (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Mladý pár zo stredozápadu, Jane Van Veen a Henry Martin, prichádzajú do New Yorku pracovať na kariére a snáď aj nájsť lepší život. Obaja sú unesení možnosťou stať sa správcami historickej budovy. Ponuku im dá Gavin Duran, ktorý je spoločne so svojou ženou Olíviou majiteľom domu. Čoskoro je však jasné, že v hre sú úplne iné sily a mladá dvojica to nebude mať ľahké... (TV Markíza)

(více)

Recenze (66)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

13/13 Letos mi to přijde mnohem lepší, než American Horror Story. Tajemné domy se základy ve 20. letech, tajemství, nejistá skutečnost, manipulace, děsivá - ale ne laciná - atmosféra. A k tomu velmi dobře rozehrané příběhy jednotlivých partají. Hotové dvojče Rosemary's baby. Závěru jsme se sice dočkali se zpožděním, ale je epochální a nyní již mohu doporučit celou sérii, stejně jako literární předlohu. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Na horor málo strachu (i když záblesky jsou) a na solidní drama po pilotu zatím příliš černobílé postavy, ale uvidíme, kam se to posune. Chce to vypilovat scény tipu "Rachael Taylor vstává zkrášlena tunou make-upu" a trochu přitvrdit co se týče atmosféry, a půjde to. Z letošní seriálové nabídky však zatím jednoznačně milé překvapení. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Vítejte na 999 (nebo snad 666?) Park Avenue v NY, v luxusním bytovém domě s děsivým tajemstvím. Mladá sympatická dvojice (v čele s Rachael), zajímaví nájemníci a John Locke jako "dábel" sám. Proč ne? Pro náročnější hororové fanoušky to asi nebude, ale já dostala odlehčenou verzi AHS, což jsem taky přesně chtěla. Samotné American Horror Story na mě bylo příliš psycho. Tady bezvadně funguje nejen napětí, ale i dramatické linky. Uvolněnější atmosféra je pro mě úlevou. Co mi ale maličko vadí je to, kam hlavní hrdinka pokaždé naivně vleze. Znáte takové to nechápavé kroutění hlavou u televize a naříkání "kam to ta blbka leze?" - tak tohle je přesně případ 666. Asi tak pětkrát za díl.. Což o to, já to překousnu. Přítel Jane mi ale připadá jako bezduchý blb, který ani vlastní přítelkyni neumí naslouchat. (Hm, zdálo se ti o vraždě, která se vážně stala, ale ještě před tím, než jsi věděla, že se stala? Hm). Když nad tímhle přivřu oči, vychází mi zatím skvělý seriál, kterému prostě chcete přijít na kloub..Škoda jen toho pomateného konce, který vlastně většinu věcí nevysvětlil. Nebýt toho, jdu klidně na plný počet. Oblíbené postavy: Jane (Rachael Taylor), Alexis (Helena Mattsson) ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pilot: Tady se někdo snaží rejžovat z popularity American Horror Story s od základů vykradeným Devil's Advocate. Slaboulinké tři hvězdy, avšak potenciál zde je. Především díky kvalitnímu obsazení a charismatu Terryho O'Quinna. Hodnocení pilotu: (slabých) 70% _____ 2.Epizoda - Roztomilá variace na Hitchcocka u mne smazala rozporuplné pocity a spolu s následující části si tento malebný hotel získal veškeré mé sympatie, za což vděčí tvůrci především excelentnímu obsazení! ______ 1. série: "Klesající sledovanosti se nedivím. První polovina série je nápaditá, svižná a především zábavná. Což závěrečná druhá půlka naprosto postrádá. Finálové rozuzlení je spíše trpkým zklamáním, než sladkou tečkou za milou mysteriozní sérií. Hostovačka Whoopi Goldberg potěšila. 65% ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Pilotný diel ma nepresvedčil, ale ďalšie časti už pôsobili lepšie, potom sa to znova dostalo do mŕtveho bodu a nakoniec ABC seriál zrušila [aby som uspokojil svoju potrebu videnia ako to skončí, posledné 3 časti som si pozrel po španielsky, nerozumiem, vidím obrázky trocha chápem], lebo ABC svoj prekliaty slot 22:00 už nemá šancu nikdy vzkriesiť. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (2)

  • V říjnu roku 2012 na New York City udeřila bouře Sandy, která těžce poškodila ateliéry. (theFtip)
  • Seriál byl natočen namotivy stejnomenného románu od Gabrielly Pierce. (..Lucas..)

Reklama

Reklama