Reklama

Reklama

666 Park Avenue

(seriál)
  • Slovensko Diablov advokát
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Horor / Thriller / Sci-Fi
USA, (2012–2013), 9 h 10 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

David Wilcox

Předloha:

Gabriella Pierce (kniha)

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Rachael Taylor, Dave Annable, Robert Buckley, Samantha Logan, Mercedes Mason, Erik Palladino, Helena Mattsson, Vanessa Williams, Terry O'Quinn, Lucy Walters (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Mladý pár zo stredozápadu, Jane Van Veen a Henry Martin, prichádzajú do New Yorku pracovať na kariére a snáď aj nájsť lepší život. Obaja sú unesení možnosťou stať sa správcami historickej budovy. Ponuku im dá Gavin Duran, ktorý je spoločne so svojou ženou Olíviou majiteľom domu. Čoskoro je však jasné, že v hre sú úplne iné sily a mladá dvojica to nebude mať ľahké... (TV Markíza)

(více)

Recenze (66)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

666 je jeden ze seriálů na které jsem se v úvodu sezóny těšil, než jsem se k němu však stihnul propracovat, tak už bylo víceméně jasno o jeho osudu a tak jsem ho nechal v klidu uležet a pustil jsem se do něj až teď po sezóně, když už je kompletně venku. Přímo se nabízí srovnání s AHS. Přesto je 666 spíš tajemná soapka s příjemnou atmosférou, kde musel někdo psát roli na tělo Terry O´Quinnovi. Nedovedu se představit v jeho roli nikoho jiného. K tomu se vybrala sympatická skupinka hereček a herců a obsazení se dá považovat za zdařilé. Příběh hlavně v závěru působí dost uspěchaně, jak jinak si vysvětlit, tak jednoduché odstraňování postav, které jdou po krku Gavinovi. Za mě si svých 70 % zaslouží, protože je to příjemná jednohubka. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Žánrově mi moc nesedí; seriál o nějakym pošahanym začarovanym domě, kde se bude záhada patrně donekonečna natahovat je přesně to, co nemám rád. Pustil jsem si to hlavně kvůli sexy kočkám Rachel Taylor a Heleně Mattsson a zatím seriál sleduju dál víceméně jen kvůli nim, protože zápletka mě až tak nebere; a taky kvůli sympatické Noně – třeba její mládí vdechne seriálu trochu atmosféry z Buffy. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nespojujte 666 Park Avenue s American Horror Story! Nemá to nic společného. AHS se odehrává jinde, jinak a jindy. 666 PA je více drama s občasným hororovým okénkem. Bohužel takový potenciál jako staré domy/hotely je zde nevyužit. Po šesti dílech se jen odehrává citové vydírání a variace na téma "mocný muž si vybere mladšího bojovníka proti jeho nepřátelům". Celé se to odehrává jen kolem dvou párů a zbylé postavy jsou epizodní. Jediné plus - všichni jsou krásní, mladí a neklidní. Další seriálové zklamaní! ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Rozjezd, jak už to poslední dobou bývá, je slabší, ale po třech-čtyřech dílech dostáváme hodně solidní mysteriózní nášup s poměrně dobrou atmosférou. Výborné postavy, skvělá hudba a řada dosud nezjištěných záhad. Bohužel se však dojetí série díky sledovanosti dočkáme až v létě, a další díly nebudou...A tak se pravděpodobně nikdy nedozvíme všechny otazníky a další skvělý seriál skončí neukončeně :/ ()

Heffleyka 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak od toho nečekejte, ale jako oddechovka, proč ne? Pilotní díl mě celkem zaujal a naladil na další sledování. V následujících dílech se sice seriál vyvíjel úplně jinak, než jsem čekala, ale zatím mě to celkem baví, i přesto, že herecké výkony nejsou nijak zvlášť skvělé a Henry (Dave Annable) mi přijde jako neuvěřitelně pitomá postava... P.S. zařazení "horor" je trochu přehnané... ()

Galerie (135)

Zajímavosti (2)

  • V říjnu roku 2012 na New York City udeřila bouře Sandy, která těžce poškodila ateliéry. (theFtip)
  • Seriál byl natočen namotivy stejnomenného románu od Gabrielly Pierce. (..Lucas..)

Reklama

Reklama