Reklama

Reklama

Maturita s překážkami

  • USA General Education
Trailer

Levi Collins je přijat na místní univerzitu a má přislíbeno tenisové stipendium. Jenže jaksi opomněl sdělit svým rodičům, že neudělal maturitu. A tak tajně dochází do letní školy, aby se jeho máma s tátou nedozvěděli, že propadl z fyziky. V letní škole se Levi zamiluje do své spolužačky Katie a také mu dojde, že si bude muset vybrat mezi tenisem a řádným vzděláním. Sledujte nepředvídatelnou komedii o rodině, která se učí, jak společně vyrůst bez úhony. (HBO Europe)

(více)

Recenze (13)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film je debilní, herci jsou idioti, ale během sledování tohodle filmu, mytí nádobí, uklizení kočičích hoven, vytírání a utírání prachu okamžitě nabývá nového rozměru. A to se vyplatí... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Přijdeš na moje představení ??" - "Tak jo.. V kolik to začíná ??" - "V sedm, ale přijď později, začátek se trochu pomaleji rozjíždí !!" ;) A dost podobně to vypadá i s tímto filmem, který se však ne a ne rozjet až do závěrečných titulků, kdy člověk opravdu vyloženě lituje naprosto projebaných, ty vole, kdyby aspoň projebaných, nekonečných osmdesáti minut svého života, které už mu nikdo nevrátí, stejně jako lituje i ty tisíce mozkových buněk, o něž zákonitě přijde při sledování téhle bezbřehé nudy plné nesympatických dřeváků !! Přemýšlím, proč mi v hlavě při každém pokusu zoufalého budižkničemy Toma Morrise o vtipný moment zní to obligátní tududumdum, a zjišťuju, že je mi to vlastně fuk.. Což mě vede k zamyšlení, co vlastně platí za horší variantu, zda film tak nudný, až je jednomu ukradený, nebo tak špatný, až vás to uráží.. Mimochodem jako kulisa při jiné bohulibější činnosti lépe poslouží i třeba tak učebnicová uspávačka, jakou libovolný záznam ze zasedání Poslanecké sněmovny bezesporu je !! A mně tak nezbývá než upřímně doufat, že na něco tak monstrózně bezkrevného a nezajímavého jako General Education už snad nikdy nenarazím.. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus kapánek tuctové a nevýrazné s hrôzostrašne zobrazeným tenisom ( našťastie je tenis zobrazený len pár sekúnd). Inak druhotriedne až televízne. Ale malo to aj svetlé stránky: chlapček černoško bol super. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Vhodné do TV. Ani vtipné, ani zábavné. Čakal som uletenú stredoškolskú blbosť, kde by som sa šúľal od smiechu a vtipoch a momentoch. Nič také som ale nedostal. 1 z 5 ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

S hlavným hrdinom som ako so študentom súcitil. Nakopilo sa mu toľko problémov, že ich nemohol všetky zdolať. Žiadna zložka filmu však nebola dostatočne prepracovaná, aby ťahala celý film a tak výsledok ostal len pri priemere. Radšej zábavnejší Youth in Revolt. ()

Hanys_ odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud takovéhle sračky budou brázdit televizní obrazovky, tak se toho zatuchlého názoru, že Američané točí samé hloupé komedie, jen tak nezbavíme. ()

TommyDiamond odpad!

všechny recenze uživatele

Já už se snad ani na takovéto béčkové vystřely dívat nebudu. Protože to je naprostá ztráta času. Tento film bych charakterizoval jedním jediným slovem. A to slovo je NUDA. Nelíbil se mi příběh, prostředí, herci…. Asi není co řešit, dávám odpad... ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Vec hodná tak sobotného vysielania Hnojky, no do kina by som na to nešiel. Na komédiu úplne suché a nevýrazné, s nezaujímavými hercami. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

as-minor 

všechny recenze uživatele

Jediným pozitívom filmu bolo vlastne to, že sa nejednalo o prehnane afektovanú teenagerskú komédiu. Námet príbehu nebol síce až taký zlý, i keď už bol trochu otrepaný, no bohužiaľ tvorcovia ho zrealizovali veľmi nezáživne. I výsledná myšlienka nedokázala zapôsobiť tak, ako by mala. Už dlho som sa počas premietania takto nenudil. Mám pocit, že viac než film ma „hypnotizovala“ časová os, keďže som neprestajne čakal na koniec. ()

Frank234 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru jsou takové zvraty neuvěřitelné klišé. Od prvních trablů víte, že to stejně dopadne dobře. Nezbednický syn má nakonec ve všem pravdu, všechno se mu povede a my se u toho pokusíme zasmát. Zasmějeme se "jen tak mimochodem" a bohužel ani výkony herců nejsou nějak ohromující. Jenže na méně než 40% se nedostane, protože je film veden v celkem kultivovaném prostředí a nedějí se tam zas takové úplné nesmysly... ()

Reklama

Reklama