Reklama

Reklama

VOD (1)

Když nejste se sebou spokojeni, nesnažte se být někým jiným, zkuste být opravdu sami sebou! Mladý spisovatel Sam žije v Brooklynu a živí se tím, že přepisuje scénáře již natočených filmů do knižní podoby. Každý den chodí do kavárny přes ulici, kde pracuje půvabná baristka Birdie. Jednoho dne ale Birdie do práce nepřijde a Sam se od jejího nevrlého nástupce dozví, že ji vyhodili. Neváhá, najde si její profil na Facebooku a rozhodne se stát se jejím vysněným princem... (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (48)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie na způsob Yes Mana, akorát o poznání horší. Justin Long se už několikrát předvedl jako obstojná vedlejší postava bláznivých komedií (Herbie, Dodgeball), ale prostě podle mě nemá na to, aby film sám utáhnul jako to dělají jiní podobní herci. Situace, které se mu ve filmu děly, určitou dávku humoru nepostrádaly, ale prostě to nebylo ono. Evan Rachel Wood nepatří mezi moje oblíbenkyně a v tomhle filmu vypadala dost podprůměrně, takže celá ta romantika vymizela jak optimismus s uprchlíky v Calais, a zbyla jenom skořápka potenciálně vtipnýho filmu. Nejlepší na filmu byl asi Brendan Fraser, kterýho sem snad od Mumie nikde neviděl, tak mě to aspoň pobavilo. 40% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Věčně nesympatický Justin Long se zakouká do čičiny, která je pro něj na první dojem nedosažitelná. Člověk by si řekl, že je jenom líný a možná by jí stačilo normálně oslovit, kór když už se s ním jednou do řeči dala. On ale rozhodně není líný nastudovat si celej její facebook do poslední zákruty zdrojového kódu a vytvořit ze sebe na základě získaných informací týpka, z kterého děvčica zvlhne na potkání. A tak je z průměrnýho pisálka najednou kytarista, tanečník, judista a kdo ví co ještě, prostě nic, z čeho by mohlo bejt velký drama, natož pak komedie, kór když to scénář i střih vždycky jenom nalehko předkousne. A když už se daj dohromady, není co řešit, protože hošík si nevymyslel nic tak tragického, aby byl problém vymotat se z klubíčka ven. Já bych to měla okecaný za pět minut a ještě bych si snad i na závěr hrkla. 40% ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Naučil jsem se, že být s tím, koho miluju, stačí.... tak se nám věci zase hnuly, zatímco ještě nedávno musel Mel Gibson projít elektroléčbou, aby zvěděl, po čem ženy touží, novému hrdinovi klestí cestu sociální síť se zveřejněnými statusy, to ale neznamená, že se nenadře... Tato strategie má své výhody - jeden se naučí spoustu nového, na oplátku však musí maximálně upozadit svoje ego, které se brzy bude cítit hodně ublížené a navíc, tady kráčí o složitou strukturu neodhadnutelných skupenství prvků, takže totální zásah se nachází ve stádiu pohyblivého terče kdesi v dálce... Mimo tuto drobnou inovací potěšil oblíbenec Sam Rockwell ♥ i Brendan Fraser, pobavil Vince Vaughn - i love you too ;-) a překvapil Justin Long, který své dobře ukryté charisma nahradil roztomile přirozenou komikou a vedl si tak dobře, že jsem se pomalu nadechovala k náporu nové vlny v žánru úsměvné romantiky, která mě smete a ještě v tom laufu dostanu polenem do hlavy, nakonec přese mě v poklidu přešla, aby jen příjemně osvěžila... Edit: PS. Po druhém zhlédnutí ab-so-lut-ně roz-to-mi-lá zá-le-ži-tost a spolehlivý rozptylovač lehkých chmur. PSS. A víte co? Američani normálně netleskali - i když mohli ;-) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tuctový příběh dvou, k sobě se na oko nehodících, milenců, jejichž zvláštní touha seznámit se nepůsobí příliš spontánně. Hlavní dvojka není nic extra, ale alespoň nekazí dojem, ovšem čtvrtou hvězdičku přidávám za překvapivě nabitý zbytek obsazení známými herci a to hlavně za Sama Rockwella, kterýho prostě zbožňuju. Celkově se nejedná o nic extra a občas si budete klepat na čelo, ale jako taková jednohubka to fungovat může...70% ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

A case of You nie je brutálna slaďárna a to sa mi na tomto filme páčilo. Hned' na začiatku, ked' som videl spolubývajúceho, vytušil som, že to bude dobré. Bolo to výborné! Spolubývajúci sú dôležití, pretože sú predzvesťou dobrých kecov a hlášok! A nebolo inak. Romantický je len ten koniec prakticky, ale je tam jeden dedo s mašľou nahovado, ktorý to i tak okorenil jednou hláškou. Celý čas som mal pocit, že skôr ide o nezávislák (New York, kaviarne, kluby...), akurát že so známymi ksichtami. Parádička na nedeľu, alebo ked' máte nachuja deň v práci, alebo aj na poopičné stavy ideálne... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 21. dubna 2013 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (griph)
  • Scenár napísali herci Justin Long a Keir O'Donnell, ktorí účinkujú aj vo filme, spolu s Justinovým mladším bratom Christianom. (drtickaa)

Reklama

Reklama