Reklama

Reklama

Když nejste se sebou spokojeni, nesnažte se být někým jiným, zkuste být opravdu sami sebou! Mladý spisovatel Sam žije v Brooklynu a živí se tím, že přepisuje scénáře již natočených filmů do knižní podoby. Každý den chodí do kavárny přes ulici, kde pracuje půvabná baristka Birdie. Jednoho dne ale Birdie do práce nepřijde a Sam se od jejího nevrlého nástupce dozví, že ji vyhodili. Neváhá, najde si její profil na Facebooku a rozhodne se stát se jejím vysněným princem... (Nova Cinema)

(více)

Recenze (48)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Justin Long a Evan Rachel Wood se tu sice dvakrát moc nepředvedli, což je trošku průser, protože film je hlavně o nich. Vedlejší role ale vytvořili tomuto filmu důstojnost a tak mužem děkovat těm, co do této podprůměrné romanťárny dotáhli jména jako jsou Peter Dinklage, Brendan Fraser, Sam Rockwell nebo Vince Vaughn, protože ti všichni si z filmu evidentně udělali prdel a na okamžik ho trošku vylepšili. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Velmi slibný námět, velmi nestabilní ústřední dvojice. Evan Rachel Wood s krátkým sestřihem bohužel není vytouženou holkou od vedle a Justin Long je postupně zastiňován nejen přihřátým Dinkligem a vyhuleným Rockwellem, ale dokonce i kravaťákem Vaughnem a vidlákem Fraserem, kteří tam mají pár štěků. Perfektně obsazené vedlejší role tak filmu plní spíše medvědí službu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tuctový příběh dvou, k sobě se na oko nehodících, milenců, jejichž zvláštní touha seznámit se nepůsobí příliš spontánně. Hlavní dvojka není nic extra, ale alespoň nekazí dojem, ovšem čtvrtou hvězdičku přidávám za překvapivě nabitý zbytek obsazení známými herci a to hlavně za Sama Rockwella, kterýho prostě zbožňuju. Celkově se nejedná o nic extra a občas si budete klepat na čelo, ale jako taková jednohubka to fungovat může...70% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Věčně nesympatický Justin Long se zakouká do čičiny, která je pro něj na první dojem nedosažitelná. Člověk by si řekl, že je jenom líný a možná by jí stačilo normálně oslovit, kór když už se s ním jednou do řeči dala. On ale rozhodně není líný nastudovat si celej její facebook do poslední zákruty zdrojového kódu a vytvořit ze sebe na základě získaných informací týpka, z kterého děvčica zvlhne na potkání. A tak je z průměrnýho pisálka najednou kytarista, tanečník, judista a kdo ví co ještě, prostě nic, z čeho by mohlo bejt velký drama, natož pak komedie, kór když to scénář i střih vždycky jenom nalehko předkousne. A když už se daj dohromady, není co řešit, protože hošík si nevymyslel nic tak tragického, aby byl problém vymotat se z klubíčka ven. Já bych to měla okecaný za pět minut a ještě bych si snad i na závěr hrkla. 40% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veru, aj hlavná postava pochopila, že hrať sa na niečo iné, ako v skutočnosti človek je, naozaj nemá význam. Ešteže mal tak tolerantnú priateľku a obrátila to na žart. Avšak celkovo žiaľ ide iba o nudné plkotanie založené na rozdielnosti pohlaví a jednotlivých pováh - veľmi nevýrazné. Podpriemer. 40/100 ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

A case of You nie je brutálna slaďárna a to sa mi na tomto filme páčilo. Hned' na začiatku, ked' som videl spolubývajúceho, vytušil som, že to bude dobré. Bolo to výborné! Spolubývajúci sú dôležití, pretože sú predzvesťou dobrých kecov a hlášok! A nebolo inak. Romantický je len ten koniec prakticky, ale je tam jeden dedo s mašľou nahovado, ktorý to i tak okorenil jednou hláškou. Celý čas som mal pocit, že skôr ide o nezávislák (New York, kaviarne, kluby...), akurát že so známymi ksichtami. Parádička na nedeľu, alebo ked' máte nachuja deň v práci, alebo aj na poopičné stavy ideálne... ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Hloupé, úzkoprsé, nesympatické a značně okleštěné postavy. Přitom námět by nebyl špatný a jistě by z toho mohlo vzejít dost vtipných a neotřelých situací. Takhle je to pouze dost špatný film, který má náhodou dobré obsazení vedlejších rolí. Škoda. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Marně hledám klady tohoto patosu, který se tváří jako romantická komedie. Justin Long hraje blbečka, který se chce zalíbit vysněné dívce. Studuje její xichtbůk do posledního detailu, aby se stal jejím vysněným, nikoli, aby byl sám sebou a zaujal svou vlastní osobností. To vše samozřejmě vede k mnoha situacím, kdy se mi trapností a studem kroutí prsty na nohou a místo smíchu se dostavuje nutkání vypnout tuhle lacinou a užvaněnou sračku. Upřímně, tohle rozhodně není můj šálek kávy a musím říci, že příště se tomuhle zdaleka vyhnu. 20% ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo v tom filme stálo za to bola scéna v galérii a pesničky, a pritom to malo celkom dobrý potenciál. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Naučil jsem se, že být s tím, koho miluju, stačí.... tak se nám věci zase hnuly, zatímco ještě nedávno musel Mel Gibson projít elektroléčbou, aby zvěděl, po čem ženy touží, novému hrdinovi klestí cestu sociální síť se zveřejněnými statusy, to ale neznamená, že se nenadře... Tato strategie má své výhody - jeden se naučí spoustu nového, na oplátku však musí maximálně upozadit svoje ego, které se brzy bude cítit hodně ublížené a navíc, tady kráčí o složitou strukturu neodhadnutelných skupenství prvků, takže totální zásah se nachází ve stádiu pohyblivého terče kdesi v dálce... Mimo tuto drobnou inovací potěšil oblíbenec Sam Rockwell ♥ i Brendan Fraser, pobavil Vince Vaughn - i love you too ;-) a překvapil Justin Long, který své dobře ukryté charisma nahradil roztomile přirozenou komikou a vedl si tak dobře, že jsem se pomalu nadechovala k náporu nové vlny v žánru úsměvné romantiky, která mě smete a ještě v tom laufu dostanu polenem do hlavy, nakonec přese mě v poklidu přešla, aby jen příjemně osvěžila... Edit: PS. Po druhém zhlédnutí ab-so-lut-ně roz-to-mi-lá zá-le-ži-tost a spolehlivý rozptylovač lehkých chmur. PSS. A víte co? Američani normálně netleskali - i když mohli ;-) ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Čéče, radši si poslechněte Hammondovu odstrašující povídku. Protože když s ní tuhletu bramboračku náležitě srovnáte, jediný, co byste měli bejt schopný A Case of You přičíst k dobru, je zhruba tak 3minutový cameo Sama Rockwella a o něco málo větší prostor pro Petera Dinklage. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Příběh je taková romantická klasika - on miluje ji a ze všech sil se snaží, aby se ona zamilovala do něj. Když se mu to konečně podaří, začne se (nepochopitelně) chovat jako naprostý debil, nastane "nečekaný" zvrat ale nakonec happy end. A to není žádný spoiler, kdyby tomu bylo jinak, je to jiný žánr. Ale... Justina Longa mám hodně rád a baví mě v každém filmu, Evan Rachel Wood byla ve své roli hrozně sympatická, bavil mě Longův spolubydlící a jeho vztah s jeho přítelkyní, místy to bylo fakt zábavné a humorné a má to skvělé cameo výstupy Brendana Frasera (ten je boží) a Sama Rockwella. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Průměrná nenápaditá romantická komedie, kterou táhnou z podprůměru především zábavné vedlejší postavy. Justin Long hraje opět takového toho ňoumu, Evan Rachel Wood moc nesedí krátký sestřih, ale jako dvojice nemají kdovíjak vysokou úroveň chemie. Škoda, že borci jako Peter Dinklage nebo Sam Rockwell nedostali více prostoru, protože momenty s nimi patří mezi ty nejlepší. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Jednohubka o tom jak se jeden kluk chtěl zalíbit holce z kavárny tím,že bude vše co ona má ráda skrz její zveřejněné informace na facebooku,ale vše není tak jak se zdá.Za mě celkově 60 % a tři hvězdy. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Nechápu moc tady to hodnocení. Je to opravdu pěkná romantika. I takové jako pro poučení, co dělat a nedělat ve vztahu a při seznamování. Líbilo se mi to. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Je to sice nikamnevybočující romantickokomediální blábol, ale jsou tam i situace a scény které svou trefností ukazují na to, že tady aspoň někdo věděl o čem točí... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dokud se postava Justina Longa nezačne chovat jako naprostý debil, aby ve filmu došlo ke zlomu, je to dobrá romance, která prostě mže mít fajn poklidný průběh. Nic velkého, ale příjemné ano. To, že si život komplikujeme zbytečnostmi a vlastní hloupostí, to je jedna věc, ale koukat se na to v tomhle provedení, to na mě bylo trochu moc. Ten konec mě strašně mrzí, na druhou stranu varianta se spisovatelem a jeho příběhem je celkem zajímavá. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Další ukňouraná romantická komedie. 1) 35letý Justin Long (spisovatel Sam) s 32letým bráchou Christianem Longem a 35letým Keirem O´Donnellem (spolubydlící Eliot) si napsali scénář a režie se ujala kočkoidní Katherine Cunningham-Evesová zvaná Kat Cairo (jindy také herečka, scénáristka či producentka). 2) Chování hlavního hrdiny odpovídá myšlení a reakcím zpozdilého teenagera a ne třicátníka, který se živí psaním. Chtělo by zkrátit a trochu dodat šťávu. Justinovu přitažlivost bych více ocenil, kdyby omezil svůj kokršpanělí pohled a přidal sebevědomé machovství. 3) Za zmínku stojí ještě 44letý 135 cm vysoký vegetarián Peter Dinklage (gay barman Gerard). 4) Škoda. Snad příště... My name is Birdie.___Oh, hey, I'm Sam. It's like Pam with an S.___So Spam.___No the P is silent, it's confusing. ()

Reklama

Reklama