Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Komediálny seriál je príbehom Dr. Georgea Colemana, veterinára, ktorý miluje zvieratá a zvieratá milujú jeho. Nanešťastie, pri jednaní s ľuďmi má tento výstredný muž menšie problémy so svojím správaním. S radosťou totiž vždy hovori to, čo si myslí, a väčšine ľudí sa takáto úprimnosť nepáči. Jeho vedenie veterinárnej kliniky sa naviac dá charakterizovať ako značne chaotické.
Všetko sa zmení po príchode Georgeovej bývalej priateľky Dorothy Crane, dedičky kliniky, v ktorej George pracuje. Dorothy sa rozhodne rodinný podnik zreformovať a viesť oveľa zodpovednejšie. Georgeovi tak svitá na ťažké časy... (amto)

(více)

Recenze (7)

Margerie 

všechny recenze uživatele

Kdybyste se náhodou divili, kde se vzala ta jedna hvězdička, pak vězte, že patří té úžasně vycvičené opičce. Nic jiného než zvířata totiž v téhle šílené slátanině s příšernými hereckými "výkony" hodnotit nehodlám. ()

Reklama

evilmind 

všechny recenze uživatele

První episoda hrůza, postupně se to docela zlepšuje, když se přestávají snažit o nesmyslný crazy humor ala Children Hospital, a spíš těží z těch docela dobře napsaných postav. Bohužel ale mezitím už zaúřadovala kletba Tylera Labine, a show byla zrušena. Škoda, na sitcom o fešáckých veterinářkách bych se díval dál... ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Animal Practice vůbec dobře nezačalo, pilot byl opravdu divnej a ne zrovna dvakrát zábavnej. Nejvíc pobavil závěr aneb Morčata jedoucí na želvách. Postupně se to však zlepšovalo. Ale proč seriál není tak dobrej? Pro mě jsou hlavním problémem postavy, začnu u těch vedlejších. Nejhorší ze všech je děsná Angela, ta je úplně mimo. Nijak zajímavá není ani Juanita, která pouze působí jako druhá "Laverne". Nebavil mi bohužel ani Dr. Yamazing. Naštěstí je tam i druhá polovina osazenstva, Doug v podání Tylera Labina odvádí svůj standard a scény s ním patří mezi nejpodařenější. Většinou mívám hlavní problém se ženskýma postavama (což se vlastně potvrdilo i tady), ale šéfová Dorothy mi nevadila a nově příchozí doktorka Jill to příjemně osvěžila (jen mi podezřele připomínala Elliot). A na závěr hlavní dvojice doktor a jeho opice. Celkem se dalo čekat, že opice bude hrát prim, protože zvířata to mají v získávání sympatií prostě jednodušší. Navíc jsem si nemohl přivyknout že Justin Kirk už není Andy Botwin, ale že je z něj "Zvířecí House". Inspirace Scrubs je pro mě očividná. Seriál se nestihne ani pořádně rozjet a už končí. Vtipů je tu spousta, ne vždy povedených, ale najdou si i výborné. Jako ten nejdokonalejší vidím "Opičáka v loutce". Takže pokud je volné jedno odpoledne, zkuste, je to fajn. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (1)

  • V seriály si zahrala aj opica Crystal, ktorá sa taktiež objavila vo filme Vo štvorici po opici 2 (2011). (ČSFD)

Reklama

Reklama